- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
yükledim bitane önden. 26 günlük fln
lavantacım ben sana özelden msj attım
kızlar fotoğraf ekledim merak edenler istek gönderebilr ama yorum bekliyorum...
lavantacım buğra bey muayneye gidildiğinde burnun analizini yapıyomu bazı drlar yapmıyomuş sanırım bu arada seni ekledim kabul eddersen sevinirim
burun analizi ne oluyor?
bende foto görmek istiyorum
:) bu site bağımlılık yapıyor resmen arkadaşlar şunu söylemek istiyorum ben ameliyata karar verdiğimde burdaki herşeyi okudum öyle ameliyat oldum yanı bende fikir alışverişi için çok önemli bir yeri oldu o yüzden bu kadar detaylı yazıyorum bütün samimiyetimle bilmenizi isterim çünkü okuyorum doktorundan memnun olduğunu yazanlar reklam diye düşünüyor ben bile düşünmüştüm :) bilmenizi istedim...
16,06,2011de ameliyat oldum, ameliyattan önce sadece bir kez görüştüm doktorumla :)
bugün 5. günüm...
buğra bey bağdat caddesinde,
ameliyatımı üsküdarda özel bir hastanede yaptı
sevimli bir hastaneydi hatta ameliyata girenler çok sıcak kanlılardı hiç korkmadım :)
ameliyat sonrasında biraz uyudum istifra etmek istedim sonra hemen geçti ondan sonra eve geldiiim :)
ilk gün gözüme sürekli buz tedavisi yaptım başka hiç bişey yapmadım ılık ve sıvı şeyler tükketim
ikinci gün doktoruma gittim tamponlarımı alacaktı fakat kanamam olduğu için yeniden tampon yapmak zorunda kaldı
benim bünyem çok hassas cildimde en ufak bir iz bile çok zor kapanır..
bu arada tabi günden güne değişime uğradım gözlerim şişti morardı :) panda gibi oldum
2. gün itibariyle, ilaca başladım buzu bıraktım sadece bir gün önceden bekletilmiş çay ile gözlerimi dinlendirdim inanılllllmaz faydasını gördüm,
zaten gözlerimi bastırarak silmemi söyledi böyle yaparakta şişlerim yanaklarıma doğru indi :))
dün yani pazartesi tekrar gittim tamponlarımı aldı en çok korktuğum şeydi açıkcası ve canım inanılmaz kıymetlidir..
tampon çıkarken hiç acımadı yemin ederim sadece canımı acıtan şey üstündeki pansumanın değişmesinde oldu dayanabilincek bir acı bunun haricinde hiç acımadı
hatta bugün işime geri döndüm şuandada çalışıyorum işteyim :) yaptığım şeyler bol sıvı tüketmek meyve yemek ilaçlarımı içmek
hımm dün yarım duş aldım kuaförde saçlarımı yıkkatım :)
aklıma gelen herşeyi yazıyorum
bide şunu söyliyim arkadaşlar çok konuşmamaya mimik yapmamaya ve gülmemeye dikkat edin
ben bunlara dikkat etmedim herhangi bişey olmadı ama aslında yasak :/ bide çok güldürdü arkadaşlarımdikişlerim acıdı birazcıcık
sanırım bu kadarşuan gözümdeki morluklar çok hafif bu kadar geçiçediğini düşünmüyodum bile gözümün içi hafif kanlı yanaklarım çok şiş ve çok çirkinim
burun deliklerim zenci burnu gibi iki yandaşiş olduğu için tabi
evet bitti herşeyi yazdım vallahi umarım size fikir olur hepinize çok geçmiş olsun
olmayı düşünen varsa zor bir karar iyi düşünün ama vakit kaybetmeyin derim bukadar beklediğime pişmanım
"doktorumdan memnunum tavsiye ederiiiiiim"
doktorum, Buğra ÇÖLLÜ
xxxxxxxxxxxxxxxx
annem kıyamam :) dur bak ben sana ameliyat olan kız arkadaşımı gösteriyim ama ekleşmemiz lazım bi yerlerden :) özelden mesaj atmayı deniycem
ben yarın gidicem istersen sende geeeeeeeeeeeeeeel :) hepberaber gidelimdiğer kızlarda gelsin
fotoğraflarını görebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?