- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
sezeryan doğum bir ameliyat oluyor. yani ameliyattan çıkmış oluyorsunuz. yani doğal olarak hasta sıfatı taşıyorsunuz.hic dogum yapmadim ve sahitte olmadigim icin belki yeterince bilmiyor olabilirim ama.
hamilelik bir hastalik olmadigindan dogumda bir tedavi vs degil. Siz hasta degilsiniz ki hasta ziyareti yapmis olsunlar, ayrica yaninizda sizin icin degil isleri oldugu icin durmuslar oyle anladim. Buna bozulmussaniz hakli olabilirsiniz ama inanin takmaya degmez.
Bebeginizi saglikla buyutun.
tesekkur ederim yorumumda zaten belirtmistim, bilgi sahibi olmadigim icin kendimce fikir yuruttum.sezeryan doğum bir ameliyat oluyor. yani ameliyattan çıkmış oluyorsunuz. yani doğal olarak hasta sıfatı taşıyorsunuz.
bilgi olsun diye söylüyorum. ben sezeryan oldumda.
Sanki sorun uzun kalmalarından ziyade bakıma ihtiyaç duyduğu anda, bakıma ihtiyacı olan iki çocuğun hastane odasına bırakılması gibi..Bence biraz büyütmüşsün olayı. Aranız bozuk olsa anlarım da iyiyken bir kac saat durmalarini neden sorun yaptın?
Doğum mutlu bir olaydır ve birlikte güzel olur. Gelmeseler veya bi geçmiş olsun diyip çıksalar ozamanda sorun olurdu eminim. Yabancı gibi davrandı denilirdi.
Bence tekrar rahatsız olduğunuzu söylemenize gerek yok.
Bundan 15 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. Doğuma annem, kız kardeşim, oğlum ve eşimle birlikte gittik. Doğumdan çıkıp odaya geldiğimde kv ve eltimin 3.5 yaşındaki kızı da baş köşede oturuyorlardı. Eltimin o hastanede randevusu varmış kızını kv ye bırakmış. Tabi biz gezmeye gelmişiz ya.. Kız küçük sürekli bebeğimi rahatsız ediyor büyük oğlumla kuduruyor kv de bir dur demiyor. Kız kardeşim müdahale etmeye çalıştı. Neyse 1 saat sonra eltim 8 aylık oğluyla geldi. Düşünün küçücük hastane odasında çocuklarla beraber 11 kişiyiz. Benim uykum var uyumaya çalışıyorum kızı durmuyor oğlu ağlıyor. Eltim de herşeyi inceliyor. Bebeğimin elini ayağını kontrol etti. Şapkasını çıkardı inceliyor. Ona da ayrı bir sinir oldum. Neyse bikaç saat geçti, sonuçları almaya gittiler kızını bırakıp. Geldiler eşimde tam yemek yaptırmaya gidecekti. Bu sefer onlara da nezaketen sordu yeriz dediler. Neyse bi saatte böyle geçti. Yemeklerini yiyip gittiler. Birde bana sürekli uyu dinlen diyorlar. Bende bi susmadınız ki uyuyim dedim o sinirle güldüler. Neyse akşam ezanı okurken gittiler. Sinirim tepeme çıktı hala da sinirim geçmedi. Hasta ziyareti değil sanki oturmaya geldiler. Normalde eltimle aramız çok iyidir ve iyi niyetinde şüphem yok ama hazmedemiyorum. Ister istemez surat asıyorum ona.. ve artık içimde tutmak istemiyorum ona bu yaptığından ne kadar rahatsız olduğumu söylemek istiyorum. Neticede benim için özel bir gündü ama onlar yüzünden mahvoldu. Bir yandan da geçti gitti hiç söyleme diyorum kendi kendime.. sizce haksız mıyım? Ne yapardınız benim yerimde olsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?