hasta ziyaretinin kısası makbuldü hani??

Senin yerinde olsam degil de senin yerinde oldum zaten demek istiyorum
Hadi senin eltin vs ben daha omrumde ilk kez gordugum yuzsuz insanlarla hastane odasinda bulunmak zorunda kaldim.

sizi tanımıyorum bile neden size karşı bir sorunum olsun? şimdi doğum yapmadığım için bilmiyorum demişsiniz, cidden bilmediğiniz kanaatine vardım.orada üçbuçuk yaşında bir çocuk var ve yeni doğmuş bir bebeği rahatsız ediyor, ilk günler yanına bile yaklaşılmaması gerekirken, çocuk doğduktan sonra annede bebeği korumak adına hormonlar çalışmaya başlıyor, en basitinden tavuklara bile göz önünde bulundursanız anlayabilirsiniz yavrularını nasıl korumaya çalıştıklarını. küçük bir çocuk daha iki saat önce anne karnında olan bir bebeğin çevresinde dolanırken inanın bana annenin gözüne ne uyku girer ne de dinlenebilir.helede bir şey diyemiyorsa.Ayrıca onca acıyı çekmiş bir insanın nasıl rahat ediyorsa o gün öyle davranılması gerekir.sonuçta hayatta kaç kez doğum yapıyoruz.birazcık özen göstermek, hazır gelmişken burayı mesken olarak kullanalım işleri halledelim demek ne derece doğru? yemeğe taktığını sanmam bir an önce gitmelerini arzulamış rahat edemediği için ve yemeğe kalırız deyincede hayal kırıklığına uğramış sadece.evet hastane yönetimi konusunda haklısınız keşke müdahale etselerdi ama özel hastaneler bu gibi durumlara müdahale etmiyorlar maalesef. doğurmayacağım diyorsunuz ama eğer birgün fikrinizi değiştirirseniz inanın bana dediklerimi anlarsınız.

ha birde bildirge bireyselliği baz alır.fikirler genel anlamda belirtilir kişinin rahatsız oluyorum dediği bir şeye olmayıver sende rahatsız demek kesinlikle bir fikir değildir insan haklarına göre.kişi hiçbir şey olmasa bile kişinin o gün orada bulunmasından rahatsız olma hakkına sahiptir.siz geleneksel görüşe göre konuşuyorsunuz.

Progesteronun aniden düştü ya. Ondan böyle mutsuzsun ve anlayissizsin. Her şey batıyor. Hormonlar nedeniyle. Geçer.

İnanın yemek en az takıldığım mevzu..uykum çok hassas. . Gürültü de asla uyuyamam. En çok sinir olduğum düşüncesizlik ve kullanılmışlık duygusu..
Arkadaşım yapmayin söyle kendi kendize dert çıkarıyorsunuz.
Lohusasin ondan heralde
Ama söylediğin gerçekten çok mantıksız

Ya herkes yemeğe takmış da bence kadın haklı yani.
Ben burada bilmem kaç dikişle yatayım, 48 saattir uykusuz bir şekilde milletin gözüne bakayım, huzur dileneyim. Millet de geçsin karşıma ben perişanken tavuk dürüm yesin. Lokanta mı orası be! Çok yemek istiyorlarsa kafaterya falan vardır, mahrumiyet bölgesinde değil herhalde bu hastane insinler orada yesinler. Ben acıdan kıvranırken karşıma geçip birileri ziyafet çekse sinir olurdum. Küçücük oda zaten gürültü yetmez gibi bir de yemek kokusu hiç çekilmez.
Hiç doğum yapmadım ama acı çekerken hiç de hümanist olmadığımı biliyorum yani. Ayrıca olmak zorunda da değilim, insanım yani her daim poker face olamam.

+1

Yeni doğum yapmış kadının başına 3 buçuk yaşındaki çocuğu bırakmak nedir ya?
Bi de yorum yapmak için saçmalamasa millet, yok hasta değilmiş bilmem ne. Operasyon geçirmiş kadın, karnı kesilmiş daha ne olsun? Yok o acıyı çekeceğini biliyormuş da ona göre çocuk yapmış da, çok sinirlendim ya bir insan bu kadar alakasız ve sığ yorumlar yapabilir.

Yani şu durumda elti ve kvnin düşüncesizliğine hak veren herkes, aynen o elti ve kv kafasında olan kişiler işte.
Bizzat onlar kadar düşüncesizler. Hısımdan bir hastaları olsa, gidip hastane odasında bacak bacak üstüne atıp, karşılarındaki hastanın gözünün içine baka baka lahmacun yiyebilecek, car car muhabbetin dibine vuracaklar saatlerce. Üstelik "Bi uyutmadınız" sitemine de gevrek gevrek gülecekler. 3-4 yaşındaki çocuklarını sağa sola salacaklar filan...

Kafaya bak ya. Gelme ziyarete, eksik kal. Faydan yok, sinir bozarak zarar bari verme.

Konu sahibi, tamamen olmasa da, karşındakilerin ağır düşüncesizliği karşısında yeteri kadar haklısın.
Geçmiş gitmiş zamanın tepkisini şimdi vermen doğru olmayacaktır, ancak bu da sana bir tecrübe olmuş.
Artık anında tepki vermekten çekinmezsin, kendinin ve çocuğunun rahatı için.

Geçmiş olsun, sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütün yavrunuzu.

Rabbim uzun ömürler versin bebeğinize ne yazık ki herkes beklediğimiz anlayılı hassasiyeti göstermeyebiliyor ama düşünüp hiç canınız sıkmayın bebeğinize yavrunun yoğunlaşın anlayışsız insanlar hep var olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…