hasta :(

dudağımda 3 tane uçuk çıktı ne önerirsiniz kremden başka çok kötü durumdayım su toplamış vaziyete geldiler :(:50:

ayyy bende muzdaribim bu uçuklardan..her sene mutlaka 2-3 kez çıkar bende..çocukluğumuzda birinden kapmışım..biliyorsun uçuk,uçuk çıkaran birinden bulaşır.sarımsak sür dediler olmadı.suna dumankaya bir tv kanalında oje çıkaran asetondan sürün dedi yaptım yine olmadı..illa çıkacak bu meret..

dudağımda 3 tane uçuk çıktı ne önerirsiniz kremden başka çok kötü durumdayım su toplamış vaziyete geldiler :(:50:

portakal suyu ıcın

sakın ola tahta kasık sıcak sürmeyın enfekte edersınız

buz koyun
sabah ole aksam da ucuk kremı surun

Son düzenleme:

ayyy bende muzdaribim bu uçuklardan..her sene mutlaka 2-3 kez çıkar bende..çocukluğumuzda birinden kapmışım..biliyorsun uçuk,uçuk çıkaran birinden bulaşır.sarımsak sür dediler olmadı.suna dumankaya bir tv kanalında oje çıkaran asetondan sürün dedi yaptım yine olmadı..illa çıkacak bu meret..

annemin ve kardeşimin de hep çıkar. Onlar bildim bileli uçuğun üzerine ruj sürüyorlar deneyin derim

Ucukmu :( cok sukur bayadir cikmiyor artik.. cesitli cesitli seyler denedim ben kremler, jel pade ler ustune yapistiriyorsun, sonra limon, aceton. Bende tahta kasik ise yarayan tek yontem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X