tatlım yıne benn :) kuzum ben sana o kadar taktık verdım nıye boyle seylere alınıyorsun hem onu hem kendını yıpratıyorsun... sen benım taktıklerı bır uygulasana.. benı rahatsız eden bırı var dedıgınden berı bır daha sordumu ?? naptın hala rahatsız edıyormu dıye
ne var epilepsi misin dediyse?
dalga gecmemis ki soru sormus.
asırı alınganmıssın gibi geldi bana yazdıklarından.
alınganlk deil canım ya. onların tavırları rahatsız edici sadece. demesi değil ısrar etmesi kötü. ben kalp çarpıntı tedvisi alıyorum. bana sen hastalığını bilmiosun senin pskiolojk dediler. bunun alınganlık boyutu yok yani. sen olsaydın napardın?
canım bende de var,ritm bozuklugu yok ama taşikardi var.bazen insanın gozlerini karartıcak duruma geliyor ama ben ilac kullanmıyorum.cok gecmis olsun.sorunun psikolojik diyerek belki seni rahatlatmaya calısmıslardır dicem ama ne sekilde soylediklerini de sen biliyosun..boyle hissettirmislerse boyledir.bırak hic kimseye aldırıs etme.sakin ol,lafını koy ve uzaklas.
valla canım rahatsızlığın varsa başın dönse bile biri bir hastalık yakıştırması yapsa insanın siniri zıplıyor heleki alakasız insanlar yaparsa....mesela benim beynimde tümör var görümcem görümcesine anlatıyor işte çok morelimiz bozuk wictoryanın beyninde tümör çıktı şöle böle diyeee...kadın demezmi amannnn bizim bi akrabadada vardı ondan hiçbişey olmaz yaa ne salak insanlar var doktorlar ameliyat olcaksın diyolar kadın bana ahaste ahaste konuşuyor...görümcemede söledim senin görümcen it canlı bi insan sakın haa hasta oldunmu bunlara söleme ewde geberene kadar amann der bunlar adama dedim...
ben tümörümle yaşamaya alıştım bu şekildeki insanlara alışamadım
bende bayılsam biyerde banada biri gelip epilepsimisin dese ne alaka be ne diyosun sen diyip çıkışırım....
hastalı insanı çok farklı bi hale getiriyor sanada çok geçmiş olsun canım...
böle insanlarıda takmıycaksın hahayyy kenarımın güzeli diyip dalganı geçiceksin tiye alıcaksın boşverrrr...
bizden daha değerli bişey dünyada...unutma önce sağlığın önemli yoksa onun bunun haa teyzesi olmuşsun haa amcası sağlığım yerinde olsunda tüm dünyanın büyükbabası bile olmaya razıyım
ne kadar sinir bozucu değil mi? evet bende bununla ilgili bir konuşma planlıyorum hem iğneli hemde alaylı sözlerim eşliğinde sınıfa bir teşekkür anlamında. bana yardımcı olan arkadaşlarıma diye.hocamdan izin alıcam ve böyle bir konuşma gereği hissettiğim için açıklama gereği duydum diyecm bazı arkadaşlarmızdan farklı şeyler duyuyorum ve kendimce oluşturmaya çalıştığım bir eğitim ve iş hayatım olduğu için. ve bazı duyumlar aldığım için açıklama gereği hissettim dicem ve sonra yanıma gelicekler bazı arkadşlar. o zaman lafımı tiye alarakk geçicemnasıl fikir???
Neden insanlara değer veriyorsun ki?kızlar bu konuda fikire çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. fikir paylaşalım. yanlış bir adım atmak istemiyorum.
güzel olur ama böle bastıra bastıra söle
mesela laf arasında merak eden arkadaşlarıma sölemek isterimki ben epilepsi değilim olsamda saklancak bişey görmüyorum ama her bayılan epilepsiyse her öksürende akciğer kanseri o halde değilmi???
Neden insanlara değer veriyorsun ki?
Bazen duygusuz ve ruhsuz olmak ta iyidir. Hiç bir şey için fazla üzülmeye değmez. Boşver arkadaşlarını, bir kaç yıl içinde mezun olunca çok azı dışında hiç birini hatırlamayacaksın bile. Hastalığınla dalga mı geçiyorlar bırak geçsinler. Şöyle düşün kendini sakat birinin yerine koy ne yapsın o insanlar. Acıyan, küçümseyen, hor gören vs. bir sürü bakışlarla karşılaşıyorlar hayat boyu.
Diğer konuya gelince, belli ki kadınların dilinden anlamayan bir mal daha. Ona üzülmeye hiç değmez.
güzel olur ama böle bastıra bastıra söle
mesela laf arasında merak eden arkadaşlarıma sölemek isterimki ben epilepsi değilim olsamda saklancak bişey görmüyorum ama her bayılan epilepsiyse her öksürende akciğer kanseri o halde değilmi???
Neden insanlara değer veriyorsun ki?
Bazen duygusuz ve ruhsuz olmak ta iyidir. Hiç bir şey için fazla üzülmeye değmez. Boşver arkadaşlarını, bir kaç yıl içinde mezun olunca çok azı dışında hiç birini hatırlamayacaksın bile. Hastalığınla dalga mı geçiyorlar bırak geçsinler. Şöyle düşün kendini sakat birinin yerine koy ne yapsın o insanlar. Acıyan, küçümseyen, hor gören vs. bir sürü bakışlarla karşılaşıyorlar hayat boyu.
Diğer konuya gelince, belli ki kadınların dilinden anlamayan bir mal daha. Ona üzülmeye hiç değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?