hastalıkla dalga geçilirmii lütfen kızlar yardım edin!!

kakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
konumu bilmeyenler için tekrar açıklayayım arkadaşlar; üniversiteden sınıf arkadaşım bir bana yüz veriyor ve bir kayboluyordu. ilgisi var ama sadece bununla kalıyordu. konuşmadığım zaman 10 gün filan sonra konuşmak istedim hemen peşimden geldi. ama birşeyler hep onda yarı kalıyor. ilgi var lafta ama icraatı yok. ve beni biri rahatsız ediyor dedim. kim diye sorduu ve okuldan biri mi die sordu. bilmiyorm filan dedim. ben birşeyn değilim ne yapabilirim ki zaten filan demeye getirdi. bozulduğumu belli etmemeye çalıştım. okul bahçesinde çok oturacak mısın diye sordu. hayır kalamıcam dedim ve çıktım.

perşembe günü yine dersim vardı. geç kalmıştım dersime o korku o heyecanla girrdim sınıfa ve pat bayılmışım. sonra uyandığımda hemşireler yardımcı oldular bana. ve bizim sınıftan tanımadıgım bi kız epilepsimisin dedi. laf olsun diye konusmak adına söyledi ve canımı sıktı. çünkü hastalığım olmadı ki olsa bile bu onu ilgilendirecek bi durum değildi.
okul bahçesinde oturuyorduk ve sınıf arkadasım yani hoşlandığım çocuk geldi nasılsın iyimisin dedi? iiyiyim dedim. muhabbet ederken kız birden şu yaşta filan dedi. aaa ciddimisin benden 2 yaş büyüksün ne dicez sana ablamı?? ben şoklardayım. çaktırmadım istediğini diyebilirsin abla, teyze, amca ,hala....
ben bayılırken bana yardım edenler arasındaydı ve herkese teşekkür etmiştim onada mesaj attım ve mesajımı birgün sonra attım. bilerek geç attım. mesajda şunu yazdım: hastalık zamanında yardımcı oldugun için tsk ederim. arkadastan duydum. ablan:) teyzen::) diye yolladım.

şimdi kızlar lütfen akıl verin bana. doğrumu yaptım acaba??

ne var epilepsi misin dediyse?
dalga gecmemis ki soru sormus.
asırı alınganmıssın gibi geldi bana yazdıklarından.

tatlım yıne benn :) kuzum ben sana o kadar taktık verdım nıye boyle seylere alınıyorsun hem onu hem kendını yıpratıyorsun... sen benım taktıklerı bır uygulasana.. benı rahatsız eden bırı var dedıgınden berı bır daha sordumu ?? naptın hala rahatsız edıyormu dıye

tatlım haklısın gereksiz alınganlığa gerek yok. zaten mesaja cevap vermedi okulu bekliyorum pazartesi olsunda.hastaydım die sormadı. taktiğini uygulicaktm perşembe günü o günü bekliyordum hatta ama bu bayılmadan dolayı kötü oldu.:) taktiğe devam canım onu unuttum değil:)

ne var epilepsi misin dediyse?
dalga gecmemis ki soru sormus.
asırı alınganmıssın gibi geldi bana yazdıklarından.

alınganlk deil canım ya. onların tavırları rahatsız edici sadece. demesi değil ısrar etmesi kötü. ben kalp çarpıntı tedvisi alıyorum. bana sen hastalığını bilmiosun senin pskiolojk dediler. bunun alınganlık boyutu yok yani. sen olsaydın napardın?

canım bende de var,ritm bozuklugu yok ama taşikardi var.bazen insanın gozlerini karartıcak duruma geliyor ama ben ilac kullanmıyorum.cok gecmis olsun.sorunun psikolojik diyerek belki seni rahatlatmaya calısmıslardır dicem ama ne sekilde soylediklerini de sen biliyosun..boyle hissettirmislerse boyledir.bırak hic kimseye aldırıs etme.sakin ol,lafını koy ve uzaklas.

canım yapılan tavır sinir bozucu tabi. pazartesi günü bunun muhabbeti yapılır eminim bozarım o kızı. onlarda öyle bir rahatlatma yok canım. hadi onu geçtim. herkese teşekkür ederken o bir var bir yok olan sınıf arkadaşım hoşlanma durumum olan. mesaj göndermiştim. mesajıma cevap yazmadı. ve cevap vermediği durumlarda yanıma gelior ve açıklama yapıyor. sence bu durum için ne yapmalıyım. en azından bi mesaj yazabilirdi değil mi?

valla canım rahatsızlığın varsa başın dönse bile biri bir hastalık yakıştırması yapsa insanın siniri zıplıyor heleki alakasız insanlar yaparsa....mesela benim beynimde tümör var görümcem görümcesine anlatıyor işte çok morelimiz bozuk wictoryanın beyninde tümör çıktı şöle böle diyeee...kadın demezmi amannnn bizim bi akrabadada vardı ondan hiçbişey olmaz yaa ne salak insanlar var doktorlar ameliyat olcaksın diyolar kadın bana ahaste ahaste konuşuyor...görümcemede söledim senin görümcen it canlı bi insan sakın haa hasta oldunmu bunlara söleme ewde geberene kadar amann der bunlar adama dedim...
ben tümörümle yaşamaya alıştım bu şekildeki insanlara alışamadım
bende bayılsam biyerde banada biri gelip epilepsimisin dese ne alaka be ne diyosun sen diyip çıkışırım....
hastalı insanı çok farklı bi hale getiriyor sanada çok geçmiş olsun canım...
böle insanlarıda takmıycaksın hahayyy kenarımın güzeli diyip dalganı geçiceksin tiye alıcaksın boşverrrr...
bizden daha değerli bişey dünyada...unutma önce sağlığın önemli yoksa onun bunun haa teyzesi olmuşsun haa amcası sağlığım yerinde olsunda tüm dünyanın büyükbabası bile olmaya razıyım

ne kadar sinir bozucu değil mi? evet bende bununla ilgili bir konuşma planlıyorum hem iğneli hemde alaylı sözlerim eşliğinde sınıfa bir teşekkür anlamında. bana yardımcı olan arkadaşlarıma diye.hocamdan izin alıcam ve böyle bir konuşma gereği hissettiğim için açıklama gereği duydum diyecm bazı arkadaşlarmızdan farklı şeyler duyuyorum ve kendimce oluşturmaya çalıştığım bir eğitim ve iş hayatım olduğu için. ve bazı duyumlar aldığım için açıklama gereği hissettim dicem ve sonra yanıma gelicekler bazı arkadşlar. o zaman lafımı tiye alarakk geçicem nasıl fikir???

kızlar bu konuda fikire çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. fikir paylaşalım. yanlış bir adım atmak istemiyorum.

güzel olur ama böle bastıra bastıra söle
mesela laf arasında merak eden arkadaşlarıma sölemek isterimki ben epilepsi değilim olsamda saklancak bişey görmüyorum ama her bayılan epilepsiyse her öksürende akciğer kanseri o halde değilmi???

kızlar bu konuda fikire çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. fikir paylaşalım. yanlış bir adım atmak istemiyorum.
Neden insanlara değer veriyorsun ki?
Bazen duygusuz ve ruhsuz olmak ta iyidir. Hiç bir şey için fazla üzülmeye değmez. Boşver arkadaşlarını, bir kaç yıl içinde mezun olunca çok azı dışında hiç birini hatırlamayacaksın bile. Hastalığınla dalga mı geçiyorlar bırak geçsinler. Şöyle düşün kendini sakat birinin yerine koy ne yapsın o insanlar. Acıyan, küçümseyen, hor gören vs. bir sürü bakışlarla karşılaşıyorlar hayat boyu.
Diğer konuya gelince, belli ki kadınların dilinden anlamayan bir mal daha. Ona üzülmeye hiç değmez.

canım yapmadım sınav haftama denk geliyo. ve yaparsam bir şekilde çok taktığımı filan sanıcaklar ve daha çok üsteleyecekler. tınlamıyorum.şsteyen istediği gbi konuşsun:)

valla canım vermiyorum artık değer meğer.sanki hiç ilişkisi olmamış odun gibi.hani ilkokulda ilk aşkın etekleri çekilir. ilk aşka kızılır filan tavırları var. ama yaş gündemi orada kaldı ve açmadı. bir mesaj atmıştım herkese ve bunun içinde o da vardı. herkes döndü bir tek o dönmedi bana. mesajımda şöyle yazdm hastalığımda yanımda olduğun için teşekkür ederim abla:) teyze:) cevap yazmadı. oysa herkese göndermiştim. bir tek o yazmadı. okulda ise selam verdi ve yanımda erkek görünce ki o arkadaşımdı kıskandı mı nedir çocuğa selam bile vermedi.

canım yapmadım sınav haftama denk geliyo. ve yaparsam bir şekilde çok taktığımı filan sanıcaklar ve daha çok üsteleyecekler. tınlamıyorum.şsteyen istediği gbi konuşsun:)

valla canım vermiyorum artık değer meğer.sanki hiç ilişkisi olmamış odun gibi.hani ilkokulda ilk aşkın etekleri çekilir. ilk aşka kızılır filan tavırları var. ama yaş gündemi orada kaldı ve açmadı. bir mesaj atmıştım herkese ve bunun içinde o da vardı. herkes döndü bir tek o dönmedi bana. mesajımda şöyle yazdm hastalığımda yanımda olduğun için teşekkür ederim abla:) teyze:) cevap yazmadı. oysa herkese göndermiştim. bir tek o yazmadı. okulda ise selam verdi ve yanımda erkek görünce ki o arkadaşımdı kıskandı mı nedir çocuğa selam bile vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…