Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
anladım canım....ağızdan hiç nefes vermiyoruz ilginç...

çok teşekkür ederim...:1hug:

evet canım o yüzden sordum.bende 1 yıldan fazladır bebiş istiyorum çok şükür sorun olmamasına rağmen daha olmadı.tabi kısmeti ne zamnsa o zamn olurda.bunu da birazda bu yüzden denemek istedim hayırlısı tabiki.allahım ne zamna nasip ederse.sebep noktaları bu yaptıklarımız o kadar. fakat ben yarın lavmandan sonra bırakacam.geç başladım ama yarın bitirecem.artık dayanamıyrm

yaw ben şimdide korkmaya başladım....yaa hamile kalırsam...

alsebe sorması ayıptır nasıl korunuyordun??

arkadaşlar nefes egzersizlerimde tatmama.acaba yanlışmı anladım.ben sağdan nefes alıp soldan,soldan nefes alıp sağdan verdim peşpeşe.nefesimi tutabildiğim kadar tuttum.yosa 20 dakika sağdan 20 dakşika soldan toplam 40 dakikamı olcaktı.

kızlar ağlıycam şimdi cok güzel içtim 15 dk nefes hareketlerin yaptım 5 dk sonra cıkardım ben napcam şimdi.tekrarmı içeyim

eie geçmiş olsun canım yaa
üzüldüm valla
tekrar içme o zaman tekrar çıkcak
en azından egzersizini fln da yapmışın
gideceği yere gitmiştir inş. yaa

Roze 20 dak biri sonra 20 dakika biri olucakti...
eie icme bence yeniden..Giden gitmistir hepsini cikarmamissindir..
Attaque evet hamile ve emzirirkende yapilabiliyor...Hatta hamile kalmadan once kari kocanin yapmasini soyluyorlar ki nesiller saglikli olsun...Maranki'nin dedigi tek sey aklimda irsi hiçbir hastalik yoktur dedi.. Biz saglikli bir sekilde temiz bir sekilde hamile kalirsak saglikli nesiller yetistirebiliriz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…