Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
nefes egzersızı yaparkende ınsanın bası donup mıdesı bulanıyor

Olsun zeytinyagini icmissiniz ya egzersizide yapmissiniz artik bulansada yeri bence...Bence hemen yat icinde kalabildigi kadar kalsin...Herkes cikartiyor c unki er yada gec...Bakalim cikartmayan olcakmi burdan...

kızlar benım hafıf hafıf mıdem bulanmaya basladı ben yatıyorum belkı uyuyabılır ... herkese ıyı geceler

içemicem galiba az kaldı ama dayanamıyorum sanki kalanıda içsem çıkacak gibi geliyo:1no2:

Alsebe korkuttun bizi.

Korkulacak ne kaldiki hepsi bitti iste.... :))) Gecmis olsun kizlar hepinize...Artik yarindan sonrada sizlerdeki degisimleri yazarsiniz...Hepinizi tebrik ediyorum...Allah ne için yaptiysaniz sifasini versin...
Ozellikle bebis isteyenlere biran evvel versin insallah..Moralinizi yukseltiyim bu konuda..Bizimle kasimda yapan serare arkadasta hemen temizlikten sonraki ay hamile kalmis hatta tup bebekle ugrasiyormus...Benimle ayni zamanda dogum yapicak.. Artik darisi sizin basiniza...:teselli: :teselli:

bende sonunu içmedim çünkü içsem çıkacaktı hepsi ziyan olacaktı en azından içtiğim bi işe yarasın zaten 2-3 yudum bişi kalmıştı...midem harap ama aklıma almamaya çalışıyorum çıkacak diye korkumdan...ergeç çıkıyo demişsiniz yani mutlaka herkes kusuyomu anlamadım ben bişi :S

arkadaşlar ben hiç midem bulanmadan içtim,ilkin iyiydim ama sonra birden baş dönmesi falan sonra tuvalet ve sonra kustum,ben bidaha bunu yaşamayı bile düşünemiyorum,ama kardeşim babam ve annem şu anda iyiler,biraz kardeşimde bende etkilendi tabii,inşallah o da aynısını yaşamaz,inşallah hala kusmamış olanlarda yaşamaz,ama çok rahatladım oda bi gerçek!....

aynen annemde içti yattı
kaç dk durdu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…