Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Miktar su bardagi olcak kizlar...

Brovo sizlere Allah kolaylik versin bakalim..Siz ictikte benim midem bulandi vallahi yemin ederim...Tadi agzima geldi birden hatirladim....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Miktar su bardagi olcak kizlar...

Brovo sizlere Allah kolaylik versin bakalim..Siz ictikte benim midem bulandi vallahi yemin ederim...Tadi agzima geldi birden hatirladim....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sağol canımda.benim çok az kaldı napayım şimdi.öyle bekliyorum .aslında yudum yudum içtim ama hiç zorlanmadım.bekliyeyimmi .içeyimmi

Elmas marankı derın nefes alarak yudum yudum icin diyor.Daha faydalı dıyor..ızlemıssınızdır gercı...

ya yatamam.eşim gelcek daha gelmedi.eşimle babam yemek yiycekler.eee sofra öylemi kalsın .toplamıyayımmı.

kızlar ben elime çay kaşığı aldım zeytinyağını dilimin ön kısmına değdirmeden boğaza yakın atıyorum içebilirsem önce z.yağını üstüne limonu içicem yapabilenler böyle yapsın demiş maranki korktuğum kadar yokmuş herkese kolar gelsin

benimde bitti arkadaşlar.aslında hiçte korkulcak bişey yokmuş değilmii.haydi içenlere geçmiş olsun.içeceklerede allah kolaylık versin.kızıma sofrayı hazırlıyayım,sonra egzersizlere başlıycam.

kızlar gözümden yaş gele gele şükür içtim yağ+limonu....şuan midem acayip bulanıyor...

nefes egzersizini yapıcam ama nasıl yapmam gerektiğini unuttum....siz yardımcı olur musunuz?

korktugum kadar yokmus ya kaydirigubbakcemile3 sadece arada gozum kararıyor oda 2-3 sn surup gecıyor... ınsallah sabaha hepımız butun hastalıklarımızdan kurtulucaz kaydirigubbakcemile5

canım sen beden temizliğini ne için yapmıştın?

Canim bende halsizlik surekli yorgunluk hissi vardi..Uykumdan yorgun kalkiyordum...Zaten 4 yildir neredeyse Marankiyi takip ediyorum... Bir turlu yapmak nasip olmadi bu yil butun malzemeleride bulup kararli bir sekidle yapmaya karar verdim ve yaptim..
Sen herhalde hamile oldugum için sordun yani bebek içinmi yaptigimi ogrenmek için....
Hayir bebek için yapmamistim ama bunu yaptiktan sonra hamile kaldim...Pancar yumurtaliklari calistiriyormus diye okumustum herhalde oyle oldu..Korunurken hamile kaldim..Allah zamanini boyle kararlastirmis demekki.... :))))

Azminize hayran kaldım kızlar!
a.s. Tebrik ederim hepinizi , hem cesaretinizden hem de azminizden dolayı.
Kilolarınızı da paylaşın bizimle olur mu?
Konu inanılmaz şaşırtıcı , daha önce lavman yapmadığım için ürktücü geldi ama sanırım lavmandan zor olan günü aç geçirebilmek.

Bi şaşırtıcı haber daha tebrik ederim canım , sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmen dileğimle:teytey:

Bu arada eklemek ve sormak istediğim bir soru var.
Kozmik beden temizliğini bende yapmak istiyorum yalnız şöyle bir sorun var , ben çalışıyorum.
Sabah çok erken kalkmak benim için zor hadi kalktım diyelim , öğlen yemem gerekenleri ben işyerinde nasıl yiycem bilemiyorum , yanımda getirmek garip olur.
Bunu Temmuzda yapsak olmaz mı ki? Yıllık izne çıktığımda denerim diye ..

Son düzenleme:
kızlar yukarıdaki soruba cevap lütfen....bulamadım nasıl yapacağımı...

canım ılk once sag burun delıgımız kapatıp soldan nefes alıyoruz sonra solu kapatıp aldıgımız nefesı sagdan verıyoruz sonra bunun tam tersını tekrarlıyoruz 20 dk... umarım anlatabılmısımdır -tatlicadiarzu-

Canim omuriligini duz tutup dizlerinin uzerine oturup bir sag burnundan nefes alip soldan vericeksin sonrada soldan alip sagdan vericeksin....20 'ser dakika...

Ataque tesekkur ederim...Gercekten hamile kalmaktan daha cok faydasini gordum..Yorgunluk halsizlik gitti ustelik uykumda duzenli....Butun kis bir hasta olmadan atlattim...Kendimi cok iyi hissediyordum...Ben kasimda yapmistim nisanda yeniden yapicam insallah bu sefer esimle birlikte...

Bu arada kendime nisan için gurup arkadasi ariyorum.. Bu sefer yapanlar baya kalabalikti yanliz kalmiyim... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…