Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
eie geçmiş olsun cenım.bende çok zor içtim.nefes egzersizleri yaptım.şimdi yatmayı düşünüyorum.başımda ağrıyor çünkü inşallah bir şey olmadan atlatırız bu geceyi arkadaşlar.geçmiş olsun hepimize.

benimde nefes egzersizim bitti
birazdan su içicem bastırsın
yağı bastırmaz gerçi ama
şuan iyiyim ben
umarım bişey olmaz kalanlarımıza
eie zelmai çok geçmiş olsun
ama önceki arkadaşlarda çıkarmış ama yinede ne kadar memnunlar
bence canınızı sıkmayın neticeye bakalım olur mu yanii yarın sabaha

bende şimdi tamamladım ama içmek 45 dakika sürdü şimdililk fena sayılmam bakalımilerleyen zamanda göreceğiz

meraba ben yağı limonu toplam 10 dk. da içtim. zor değil az biraz bulantı var su torbama sarılıp yatacam.:1closedeyes:acaba komşular ne yaptıkifisfisfisbiz apartmanda hep beraber yaptık maranki temizliğini de.bir haftadır birbirimize destek olduk her konuda allah razı olsun.buradan leyla hanıma teşekkür ediyorum hepimizi gayretlendirdiği için:1hug:kaydirigubbakcemile3hep birlikte yapmasak ben tek cesaret edemezdim doğrusu.mirmirmirmir

çok zorduuu arkadaşlarr.... ben bir deneme yaptım.. içeceğim zeytinyağının içinde 1 haftadır kekik bekletiyordum...... nefesimde kekik kokusu oldu..içmek daha rahattıı

geçmiş olsun diyen herkeze çooooook teşekkürler,iyiki buraya katılmışım,herkezin yaşadıklarını duymak insana moral veriyor, konuyla ilgili daha çok fikir sahibi oluyor,
bende 10 da yatmaya çalışıcam,heyecandan yatabilirsem tabiii.sabah erkenden lavmanı yapıp güzel birde kahvaltı hayalimizi gerçekleştiricem. herkeze şimdiden geçmiş olsun,bu iş büyük bir sabır işi ve biz bunu başardık arkadaşlar..:lepi:

Arkadaslar arkasindan bisi icmeseniz sanki daha iyi olur...Biz içmedik gecen sefer yapan yatti...Bence karistirmayin arkasina bisiler...

Cikartanlarda moralini bozmasin bence...Imkani yok hepsi cikmamistir ustelik cikan limondur bence...O sanki safrayla atiliyor gibi....Bakin faydasini goruceksiniz inanin..Hiç moralinizi bozmayin sakin...Zoru basardiniz tebrik ederim...

çok kötüyüm üzgünümm moralim bozuldu cok anlatamam işallah benden başka kimse cıkarmaz

Eie hiç bozma moralini..neden uzuluyorsun ki daha oncede yazdim kovayla gezenler oldu gecen..Mutlaka cikiyor ne yaparsan yap...Hiç uzulme giden gitti içine bence sen merak etme...

benden bu kadar yatayım bakalım sabah neler olacak herkese iyi geceler...inşalah Allah şifasını verir herkese :1rolleyes: yarın görüşürüz.

arkadaşlar ben karıştırarak içtim ama çok zorlandım .Pancar suyunu bile içemiyen ben bunu nasıl basardım bilemiyorum hihoyyyt müthiş midem bulanıyo sanki yatarsam daha kötü olcak. Dayanmaya çalışıyorum

maşallah herkes içmiş bende bir bardaktan iki parmak az zeytinyağını limonla içmeye çalıştım içim kalktı ama nefes egzersizleri biraz rahatlatır gibi oldu .inşallah çıkarmadan sabahı ederiz.herkeze şifa diliyorum emeklerimizin karşılığını almayı Allah nasip etsin hayırlı geceler herkese

ya 1 saattir yatıyorum ama uyuyamadım.başım çok ağrıyo.ayağa kalkınca dönüyo felan.ya bende kolestrolde vardı.yeni yeni düşürmüştüm daha.bide bu hepten kötü etmesi.yağ yani.

ya 1 saattir yatıyorum ama uyuyamadım.başım çok ağrıyo.ayağa kalkınca dönüyo felan.ya bende kolestrolde vardı.yeni yeni düşürmüştüm daha.bide bu hepten kötü etmesi.yağ yani.

Bence telas yapma insallah cikartmaz yag kolestrol falan....Farkindamisin bilmem ama sabahtan beri hatta 1 haftadir acsin ve 1bardak limon suyu içtin (ictiniz ) bulanti bas donmesi normal bence...Daha oncede yazdim ben icitikten sonra uyandigimda fenalasiyorum diye korkmustum taa ki banyoya gidene kadar...

Bende hala yatamadım. Zeytinyağı sanki yatsam ağzıma dolacak, böğğğğğ. Başımda çok ağrıyor, az önce de dönüyordu. Hadi hayırlısı bakalım, gece barsak hareketlerinden uyanabiliriz belki. İyi geceler herkese.:1rolleyes:

alsebecim valla bende korktum valla ..guvenilir olmayan bir yontemlemi korunuodunda hamile kaldin? biraz ozel olcak ama korunurken hamile kaldim yazinca ben iyice tirstim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…