Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
rose canım paniğe kapılmana gerek yok. bende de şişkinlik var . korkmana gerek yok . 2-3 gün içinde normale geçer bağırsakların ve yeşil çayı içmeye çalış . çünkü hazmı kolaylaştırıyo canım . bende bugün normal yemeğe başladım ama karnım çok kötü hazmatmiyor mide . zaten normaldede sorun vardı

az önce adı verilen dr salih için nete bektım.oda bizimkine benzer detoks yaptırıyor.sonunda ki büyük abdestten yeşil şeyler çıkması karaciğerin temizlendiğini gösteriyormuş.

haklısın canım inşallah diyelim inşallah bi iki güne içimiz rahatlar.haa amiiiiinnn.
gerçi dediğim gibi bugün normal beslenmeye getim öğleden sonra ama akşam 6 da lavman yaptım.boşaltım yapabilmek için mantıklı düşünürsek bağırsaklarda bişeyin olması lazım.daha bizde doğru dürüst posa felan yokki.ne atsın bağırsak.kendini söküp atacak hali yok ya.yarın ve diğer günler eskisi gibi yavaş yavaş yersek düzelcek belki değilmi.neyse içimizi rahat tutalım arkadaşlar.sonuçta zararlı olsa hastanelerde çok uzun süre bu lavmanı sabunuyla yapıyolar.öyle olsaydı doktorlar onu yaparmıydı. 2 litre suya gelince.500ü zaten 5 dakikaya kalmadan boşlaıyo.geriye 1.5 lt kalıyo.onunda hepsini doru dürüst tutamadık zaten içerde.
haaa aklıma gelmişken.benim kızmda 2.5 yaşındayken hep kabızdı.gerçi o hep kabızdı ama ozamn 1 hafta yapmadığını bilirim ben.dr makttan yapılan bi ilaç vermişti tüp şeklinde yaklaşık 20 gün yaptım ben onu.çok şükür şimdi iyi.belki bizde anca kendimize geleczdir değilmi.

ya mltm87 bende bugün baya baya yedim koca bi tabak makarna yoğurt pırasa yedim ekmekte aldım hatta ama kabızlık başladı hayatımda ilk defa böle bişi oluyo

hadi yaa:çok üzgünüm:ben 3-4 kere çıktım heralde hatta içimden tüm o yeşil şeyler çıktı bitti normal tuvalet düzenime bile geçtim ben
sabret bugün daha yeni bitti detoksumuz yarın sabah ve ya olmadı pazartesiye herşey normale döner inşallah

Evet rahat olalım ortalığa lafı atan yok bile piyasada gece gece göründü gitti.Boşverin yatalım artık.Sabah inşallah iyi habrelerele görüşürüz.herkese iyi geceler :teytey:

rose böle ol canım korkma . her insanın bünyesi bir deil. ayrıca ölüm olayının nedeni tam olarak bu detoksmu bakalım . her duyduğumuza inanmayalım canım . bi arkadaş açıklama yaptı burda haklısın canım . buraya kimin ne niyetle girdiğini bilmiyoruz . belkide amaç bizi korkutmaktı. allahın izniyle bişe olmayacaktır. sabret normal haline dönersin
ben kasımda yaptığımda da böle olmuştum sonra eski halime döndüm . gerçi eski halimde hazımsızlıktan ibaretti ama nese:)) ben yeşil çayı tavsiye ediyorum sana bunu kullan canım

baktım bu adamada o da maranki gibi ayetler ve hadislele pozitif bilmi birleştirmiş. ya kısacası dinimizi çok iyi bilerek yaşasak bu eziyetleride çekmicez:)) zaten marankinin sölediklerinin çoğu hadislerden alıntı . araştırdımda biraz kütüb-i sittede çoğu dediği var

ben bağırsak florası diye aradım sonuçları buldum internetten.. evet flora eksikliği gaz şişlik karın ağrısı kabızlık yapıyormuş... araştırırsanız göreceksiniz... bende beyaz zar gibi bişiy çıkmıştı az miktarda .... başka bişiy çıkmamıştı bendede aynı sorunlar var... karnım çok şiş.. floranın yerine gelmesi için cennet elması (cennent meyvesi) yememiz tavsiye edilmiş.. et fazla yemiyecekmişizz.. fazla panik yapmadan tavsiyelere uyalım derim

umarm bi sorun cıkmaz..annem babam kardesımde yaptı...bende lavmanı 2 kez yaptım..kanlı flora geldı az mıktarda sumuk gıbı...sımdı benım pıslıkler baarsaa ınerse benım ısmde kotu

lavman yapmazsam..

neyse aradşlar ben karnımın üstüne yatıp uyumayı deniycem.nasıl uyuycaksam.ben çok evhamlıyımdırda.şimdiş sabaha kadar 40bin tane seneryo kurar sonra ona inanır sonra bide oturur ağlarım artık.neyse vesvese şeytandandır arkadşlar.felak nas ve ayetel kürsiyi okuyup yatalım.gerçi ben okuyamıyorum malum dönemdeyim.herkese hayırlı geceler.sabah görüşürüz.cenabı mevla cümlemize vücut sağlığı verrerk uyanmayı nasip eylesin.AMıN.

amin canım. ama korkma . bende de aynı şikayetler mevcut. ayrıca bana pekte inandırıcı gelmiyo . neyse allah bilir. allah rahatlık versin

daha once yapan arkadaslar detaylı anlatsalar... detox tan sonra nasıl oldu bagırsak faalıyetlerı.. kabız olanlar tedavı oldumu.. ne degıstı bunyelerınde.. kotu bı etkı bıraktımı

neyse kıslar allah rahatlık versin hepinize. bende dikişimi yarıda bırakıp oturdum pc nin başına :)) elbisemi bitireyim biraz yoksaki bişe yapamıcam burda oturmaktan :))

valla seertmece benim bağırsaklar yeşil çay içmeyince rahat deil. bide beyaz ekmek ve ağır gıdalardan uzak duruyorum normaldede . detokstan sonra kötü bi etkisini görmedim. ama hiç hasta olmuyorum yani gribal enfeksiyonlar gibi. gerçi normaldede pek olan biri deildim ama sanki daha çok güçlendi bünyem virüslere karşı. sadece bende demir eksikliği filan baya var . sanırım bu detokstan sonra daha da artmışır . bakalım kontrolüm vardı zaten onları yaptırınca tekrar yazıcam bakalım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…