- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
güzelim ben yay burcuyum yükselenimde yay:sm_cool::teytey::dance:ha birde bu kadar sabırlı ,cesaretli kişi bir araya gelmiş kaç gündür merak eder dururum acaba hangi burçlardanlar diye
baktım bu adamada o da maranki gibi ayetler ve hadislele pozitif bilmi birleştirmiş. ya kısacası dinimizi çok iyi bilerek yaşasak bu eziyetleride çekmicez:)) zaten marankinin sölediklerinin çoğu hadislerden alıntı . araştırdımda biraz kütüb-i sittede çoğu dediği var
okudum preeklemsi varmış sende bende her iki gebeliğimdede yaşadım çocuklarımı hep erken aldılar .Allah şifa versin .
ha birde bu kadar sabırlı ,cesaretli kişi bir araya gelmiş kaç gündür merak eder dururum acaba hangi burçlardanlar diye
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar, gece neler olmuş okuyunca şaşırıp kaldım ve dektokstan ölenler, acile kaldırılanlar falan, aslında arkadaşların dediği gibi maranki hocanın bilgileri yeterli gelmiyor sanırım çünkü hepimizin kafasında soru işaretleri oluyordu ve burda herkes birbirine sorup duruyordu. Hepimizde onun tv lerde anlattıklarından, kitaplarında okuduklarından başka birşey bilemiyoruz. Ben şunu çok ihtiyaç hissetmiştim kafamıza sorulan soruları sitesinde sorup cevap alabilmeyi..Ama gördüğüm kadarıyla sitesi fazla güncelleşmemiş pancar ve lavman setiyle ilgili bilgi dışında ... Mesela son gün yağ içildikten sonra sıcak uygulama yapılması söyleniyor bu sıcak ölçüsünü bilmediğim için bende termofora kaynamış su koymuştum nasıl olsa hamama gidimiyoruz bari bu sıcak su vucudu ısıtsın diye düşünmüştüm ve lavman sonrasında vucüdumdan fazla birşey çıkmadı.Ama dün akşam Dr Aidin Salih diye bir hanımın (burda bir arkadaş ismini vermişti nette araştırdım ) suyun ılık olması gerektiğini sıcak olursa karaciğerin kendisini kapatacağını yazmış ve benden birşeyler dökülmemesini yaptığım bu çok sıcak uygulamadan kaynaklandığını sanıyorum. Neyse artık geldi geçti Allah şifamızı kendiliğinden versin doktorlara ilaçlara muhtaç olmadan.. çok uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?