Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bi kere su bagırsaklara tazzikle verilmiyor.Bu arkadaşın ailesi yapsa bilirdi....Birde bu sistem Rusya da devamlı uygulanıyor...Gayet de saglıklılar korkmayın.Şahit olmuştum ordayken.Sonkez Pazar gun lavmanınızı yapın.2 bardak ayranınızı icin.Faydalı bakterıler yerını alsın.Korkacak bişey yok.En zoru yag gecesiydi onu atlatıktıktan sonra dıgerlerı fasa fiso.Yalnız tansiyon hastalarının yag ıcmesi konusunda ki tereddutu anlarım ve katılırım.Lavman da floraya zarar vercek bişey verilmiyor.Suyun bence hiçbir zararı olmaz bılekis yıkanır

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar, gece neler olmuş okuyunca şaşırıp kaldım ve dektokstan ölenler, acile kaldırılanlar falan, aslında arkadaşların dediği gibi maranki hocanın bilgileri yeterli gelmiyor sanırım çünkü hepimizin kafasında soru işaretleri oluyordu ve burda herkes birbirine sorup duruyordu. Hepimizde onun tv lerde anlattıklarından, kitaplarında okuduklarından başka birşey bilemiyoruz. Ben şunu çok ihtiyaç hissetmiştim kafamıza sorulan soruları sitesinde sorup cevap alabilmeyi..Ama gördüğüm kadarıyla sitesi fazla güncelleşmemiş pancar ve lavman setiyle ilgili bilgi dışında ... Mesela son gün yağ içildikten sonra sıcak uygulama yapılması söyleniyor bu sıcak ölçüsünü bilmediğim için bende termofora kaynamış su koymuştum nasıl olsa hamama gidimiyoruz bari bu sıcak su vucudu ısıtsın diye düşünmüştüm ve lavman sonrasında vucüdumdan fazla birşey çıkmadı.Ama dün akşam Dr Aidin Salih diye bir hanımın (burda bir arkadaş ismini vermişti nette araştırdım ) suyun ılık olması gerektiğini sıcak olursa karaciğerin kendisini kapatacağını yazmış ve benden birşeyler dökülmemesini yaptığım bu çok sıcak uygulamadan kaynaklandığını sanıyorum. Neyse artık geldi geçti Allah şifamızı kendiliğinden versin doktorlara ilaçlara muhtaç olmadan.. çok uzun oldu kusura bakmayın

haklısın canım zaten rabbimizin bizi uyardığı şekilde yaşasak onun bize
emanet olarak verdiği bedeni korur ve daha sağlıklı ve mutku oluruz. ayette diyorki. size rızık olarak verdiğimiz şeylerin helal ve temiz olanlarını yiyin. bunda bir hikmet yokmudur sizce diğer bir ayette . yiyin için ama israf etmeyihihoyyytn. bu nedir tabi geniş bir açıklaması vardır ama en azından ben şunu anlıyorum bu ayyetten çok yemeyin demekte istiyor

günaydın arkadaşlar ne alemdesiniz herkes iyimi iyidir inşallah :çok üzgünüm: dün baya bi panik vardı çok üzüldüm umarım kimsede bi sorun çıkmaz.

kızlar ben hiç pişman değilim lağman yaptıma inanın dün akşamda benden 2 tane çok sert parça çıktı idarrım danda 2 tane ufak taş düşürdüm ve daha irili ufaklı bişeyler vardı dünde solucan ve bu gibi şeyler çıkmıştı sivastaki ölenlere allah rahmet etsin diyorum ama vadeside gelmiş olabilir . allah ailelerine sabır versin. allahın takdiri onlar için o gündür belki biz bilemeyiz. canlarım sakın moralinizi bozmayın. londoncum rosecim ve diğer arkadaşlar yemeğe birden dalmayın yavaş yavaş çoğaltın yeşil çayı ve zencefili hayatınızdan eksik etmeyin . ben 1 ayı geçkin süredir kahvaltıda yeşilçay ögleden sonraları ve akşamları zencefilli ballı tarçınlı çay içiyorum inanın depresyon ilacı kullanıyodum onları bıraktım. kendimiçok enerjik konuşkan ve mutlu hissediyorum

zin OSMANCIK: Zikir konusuna geldik. Ben yine Aydın Hanım’a sormak istiyorum. Aydın Hanım, biliyoruz ki insan vücudundaki bütün organlar, hücreler zikrediyorlar ve o zikir sebebiyle mekanizma çalışıyor. Fakat bu hastalanan hücrelerde zikir mi duruyor? Nasıl bir değişime uğruyorlar?

Dr. Aidin SALıH: ısterseniz ben ilk önce derinden başlayacağım. Daha önce biz konuştuk: Allah Cenab-ı Hak onsekiz bin alemi yarattı. Varlıklarla doldurdu ve her varlığa bir vazife verdi. Ve o varlıklar devamlı ve mecburî vazifede. Veya diyebiliriz ki devamlı ve mecburî zikirde: ınsan hariç! Sanki öyle gözüküyor ki, insan hariç. ınsan istese Allah’ı zikrede, istese etmez.

Güzin OSMANCIK: Serbest iradesini kullanıyor.

Dr. Aidin SALıH: Evet. Serbest iradesini kullanıyor. Ancak insanın vücudundaki milyarlarca hücreleri mecburi ve devamlı zikirde. Mesela akciğer hücreleri: Hayy, Hû zikriyle meşgul. Bu zikir durunca zaten akciğer veya hücreler ö

Gaz toplanmasına karşı:
1 çorba kaşığı limfro (keten çekirdeği), 1 su bardağı kaynar su ile karıştırılıp, havluya sarılarak 4–5 saat bekletilip demletilir. Uykudan önce çekirdeklerle birlikte aç karnına 2 hafta içilir.
Veya 2 çorba kaşığı buğday kepeği kaynar süt ve zencefil ile ıslatıp yarım saat bekletilir. Sabah kahvaltısı olarak veya akşam yemeği olarak yanında başka bir şey yenilmeden yalnız yenilir.

BAĞIRSAK TEDAVıSı: Mide, bağırsak hastalıkları ve kabızlık sorunu olanlar için. Akşamları bağırsak ağrısı için yapılan kepek veya keten çekirdeğini kullanıp, sabahları kabukları soyulmadan çiğ patatesin suyu sıkılır 4’te 3’ü patates suyu, 4’de 1’i su olacak şekilde suyla karıştırılıp (başka hiç bir şey yenilmeden) öğleye kadar 3 bardak içilir. Ne kadar eskimiş ve yıllardan beri sürüp gelen mide, bağırsak hastalıkları olsa 3 hafta içerisinde tedavi ediyor. Bu hastaların beslenmesi şu şekilde olmalıdır:

Sabah: Patates suyu öğleye kadar içilir.
Öğlen: Salata veya yoğurt ile 1 çeşit yemek yenilir, yemekten önce veya sonra 3 diş sarımsak su ile yutulur.

Akşam: Bağırsak ağrısı için hazırlanan kepek yenilir veya keten çekirdekleri çayı içilir veya kaşıktan 3 kaşığa kadar çimlenmiş buğday yenilir. 3 hafta bu şekilde beslenmeye devam edilmeli ve 3 haftadan sonra karaciğer temizlenmelidir.

Herkesin kendi bağırsağının durumunu anlayabilmesi için 1 tane kırmızı pancar (100–150 gr) rende yapılıp, limon suyu, sarımsak, zeytinyağı ile istenirse başka sebzeler de eklenilerek salata yapılır. Ekmek ile birlikte yemek olarak yenilir. Bu yemekten 3 saat sonra idrar kontrol edilmeye başlanıp, 36 saate kadar kontrol etmeye devam edilir. Bağırsak sıhhatli olursa, kımızı pancarın rengini kana karıştırmaz ve idrara çıkarmaz. ıdrar normal renkte olmalıdır. Hasta bağırsak pancarın rengini kana karıştırır, idrar da kırmızı olur. Pancar vücuttan tamamen çıkana kadar (24–36 saat) idrarın rengi kırmızı olabilir, o zaman bağırsak bozulmuş demektir. ıdrar ne kadar kırmızı olursa bağırsak da o kadar bozulmuştur. Hafif kırmızı olursa normal sayılır, idrar bir kaç saat kırmızı olup, ara ara temiz olursa bağırsak kısım kısım bozulmuş demektir. Bağırsak bozulmuş ise bağırsak tedavisi muhakkak yapılmalı, bol sarımsak, limon, zeytinyağı ile pancar salatası kırmızılık geçene kadar devam edilmelidir. Muskat cevizi her gün kullanılmalıdır. 1 muskat cevizini parçalayarak 5–6 günde bitirmek gerekir. Yemekten önce, yemekler ile beraber veya baharat olarak kullanılabilir. Tereyağı su içinde kaynatılır. Yağın içinde ne kalıntı olsa dibine çöker, üzerinde kalan yağı alınıp ılık olarak aynı miktar zencefil ile karıştırılır. Birinci gün yarım çay kaşığı, ikinci gün 1 çay kaşığı, üçüncü gün 1,5 çay kaşığı alınarak 2,5 çay kaşığına kadar devam edilir. Sonra tekrar iki kaşık alınarak indirilmeye devam edilir ve on günde bitirilir. 1–2 kaşık yenileceği zaman ağır gelirse üçe bölünerek yenilebilir veya ekmeğe sürülebilir.

KARACıĞER TEMıZLEMESı:

Ağır hastalar ve 40 yaşından sonrakiler karaciğer temizlemeden önce 3 hafta hazırlık olarak bağırsak tedavisi yapmalıdırlar.

Gençler ve normal insanlar ise temizlemeye başlamadan önce 2 hafta aşağıdaki şekilde hazırlık yapmalıdırlar.

Bu 2 haftada et, süt, yumurta, peynir, tuz, şeker yememeli, yemekleri düzeltip, karışık ve ters yememelidir.

Sabah: Öğleye kadar meyve veya meyve suları (en güzel limon, portakal veya greyfurt veya patates suyu). (Veya 2 gün sadece meyve suyu veya havuç suyuyla geçirmek.)

Öğle: Salata veya yoğurtla bir çeşit yemek

. Akşam: Sebze veya meyve veya kavun karpuz veya bal ile karıştırarak bitkisel yeşil çay ve sinameki çayı içmelidir. DıKKAT! 2 hafta siyah çay, kahve ve çikolata kesin olarak kullanılmamalı.
Çok önemli: Temizlemeye başlamadan önce akşam magnezyum sülfat veya sinameki çayı içerek bağırsak temizlenmeli ve temizlemenin 1. sabahı 2–3 defa büyük abdest yapmak lazımdır.

1. gün: 40 yaşından büyükler greyfurt ve limon suyu, 40 yaşından küçükler elma suyu (en güzel yeşil elma), hamile ve çok zayıf olanlar portakal suyu da içebilir. Meyve suları taze sıkılmış olmalıdır ve bekletilmeden her defasında içileceği zaman sıkılarak, 1 bardağın 4’te 3’ü meyve suyu 4’te biri su karıştırılıp içilir. En az 1,5 litre olmak şartıyla 3 litreye kadar içilir.

2. gün: Aynı birinci gün gibi devam edilir. Çalışan iş yerinde portakal ve greyfurt suyu içebilir veya elma yiyebilir. Meyve yiyenler muhakkak aksam magnezyum sülfat içmelidir (en güzeli portakal veya greyfurt suyu içmek ).

3. gün: Meyve yenilmez. Sadece meyve suyu içilmeli. Saat 5’e kadar aynı şekilde meyve suyu içmeye devam edilir. Akşam 5’ten 7’ye kadar hiç bir şey yenilmez. Saat 7’de sağ tarafına ılık torba koyularak yatılır. 50 gr zeytinyağı (rafine olmamış) 50 gr limon suyu karıştırılıp 15 dakika arayla içilir. Tamamı 250 gr zeytinyağı 250 gr limon suyu 500 gr olmalıdır, (yani ikisinin karışımı 5 çay bardağı içilmiş olacak.) Limon suyu her defasında içilirken sıkılmalıdır. Genç ve zayıf olanlar için 200 gr içmek yeterlidir. Zeytinyağı ve limon karışımını içmek 9’a kadar muhakkak bitmelidir. 7’den 11’e kadar ılık torbanın üzerinde yatılmalı, büyük abdest dışında kalkılmamalıdır. Kalkarsa mide bulantısı olup kusabilir. Bu karışımı kusmuş olsa temizleme olmaz. Gece 11-12 arasında büyük abdest gelmesi lazım (2-3 defa) gelmezse saat 2’ye kadar beklenilmeli 2’de de gelmezse lavman yapılmalıdır (lavman ve bağırsak boşaltıcı alet eczanede bulunur) lavman bulamazsa 3. gün 12’de büyük abdest gelmesi için 5’te magnezyum sülfat içilmeli. Sabah 7’de muhakkak lavman yapmak lazımdır. Lavman olmazsa gece magnezyum sülfat içilir. Çıkan şeyleri görmek için lazımlık kullanılmalıdır.

Bu temizleme ile karaciğer ve safra kesesindeki taşlar, kurtlar, pislikler çıkar.

En son gelen büyük abdest yeşil veya yeşile dönük olmalıdır. Yeşil olmazsa temizleme tamamlanmamış demektir ve 3 haftadan sonra tekrarlamak lazım. Sonraki günde büyük abdest yeşil olup olmadığı kontrol edilmelidir.

DıKKAT! Akşam 7’de ılık torba koymak, sağ tarafa yatmak ve lavman yapmak çok önemlidir. Sıcak torba konulsa karaciğerdeki pislikleri hapis edebilir.

Sabah ilk olarak yağsız ve tuzsuz pirinç lapası yenmelidir. Temizlenen karaciğeri kapatmak için bunu muhakkak yemelidir (3-5 kaşık yeterlidir).

Temizlemeden sonra 3 gün karaciğeri muhafaza için, hafif yemekler yenmeli, ağırlıklı meyve suyu içmeli. Et, peynir, yumurta, siyah çay, kahve, şeker, tuz, konserveler kullanılmamalıdır. Karaciğer temizlendikten sonra, ağrı, sancı, bulantı olsa hâlâ taşlar düşüyor demektir, meyve suyu içmeye devam etmeli, ishal olsa endişe edilmemeli. 2 günden sonra geçmezse ishal tedavisine başlanmalı.

Karanki faydalı paylaşımların içi teşekkürler :)

Arkadaşlar dün lavmanı yaptıktan sonra köşeli irili ufaklı yeşil renkte pekçok taş benzeri şeyler döktüm, ayrıca iki parça halinde kese gibi ete benzeyen şeyler düştü. Geçmişi okudum ben yaptığım için pişman değilim inanıyorumki derdi veren Rabbim dermanınıda vermiş. Normal beslenme düzenine geçtim sayılır dün kahvaltı canım istemedi öğle yemeği olarak çok az yağla yapılmış ıspanak çorbası içtim, akşam yemeği olarakta acılı kapuska yine çok az yağla yaptım. Bağırsaklarım henüz boş olduğu için bir hareket beklemiyorum en azından 1-2 gün böyle geçer diye düşünüyorum:) Yanlız bende dün başlayan böbrek ve idrar yolu sancısı oluştu idrarın rengide pembemsi bol su içerek atlatmaya çalışıyorum şimdilik hoşçakalın:)

okudum preeklemsi varmış sende bende her iki gebeliğimdede yaşadım çocuklarımı hep erken aldılar .Allah şifa versin .

okudum preeklemsi varmış sende bende her iki gebeliğimdede yaşadım çocuklarımı hep erken aldılar .Allah şifa versin .

Henuz 14 haftalik hamileyim...Bende 3 undede yasadim...Erken dogum olmadi diyebilirim bende simdiye kadar cok sukur ama kardiyologla birlikte hareket etti jinekologum hep...Tansyon haplariyla tamamladim hamileliklerimi ama bu sefer basindan beri yukseldi tansyon um....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Allah bagislasin canim seninkileride gecmis olsun....

canım normalde termoforma hep kaynak su konur..ben cilde temas ettirmedim ama giysimin üstünden bende kaynak su tatbik ettim...öncede söylediğim gibi,her şey ticari amaçlı olmuş,siteye fazla bilgi koymamışlar,ne yazıkki,kamplara yönelme,soru sorup ilaçların önerilmesi vs. için...madem bu işi tüm halkın yapması için önayak oluyor hocam,ozaman siteyi
güncelleyecek A'dan Z 'ye herşeyi yapmamız ve yapmamamız gereken şeyleri yazacak..buna mecbur olduğuna inanıyorum,bunca halk arkasından geliyorsa onu takip ediyorsa özellikle....kaydirigubbakcemile5

detoxun en zor yanı şu sebze suyu..gun boyu tum ıstahım kapanıor sabah ıcınce..dıgerlerını zorla yıyorm.. artı spor da yapıorm salonda.. gecen gun sauna gunuydu az kalsın bayılıyordum...halsızlık bas donmelerım oluyor..suanda ıctım yıne ..yesıl elma tadınıbıraz olsun iyilestırıor bi nebze... benim karısımımda..havuc ıspanak yesıl elma pancar ..ve beyaz lahana var.. bazende maydonoz.. icince ınsanın moralı bozuluyor ya.. bıde nefesımden onun kokusu gelıor.. 1 st sonra portakal greyfurt sıkıp ıcıorm maden suyuyla karıstırıp.. cok ii gelıor fındık fıstıkla

bu ölüm haberini yeni okudum..çok üzüldüm..herhalde sadece sabahki sebze meyve suyunu tüketti arkadaş...bende z.yağı ve limonu içtiğim akşam ölcekmişim gibi bir bulantı ve kusma hissiyle uyandım,,bayılabilirdim,zaten vücut aç,sabah lavmanı yapıp yapmamakta tereddütlüydüm ama yinede yaptım...demekki çoğumuzun hayatı tehlikedeydi ha?ozaman bu işi herkez evinde yapabilir dememeleri lazım değil mi arkadaşlar?bu işi yapmak için kamplar var,lütfen oraya gidebilen gitsin gidemeyenler evde denemesin denilmeli...yyada daha fazla yol gösterilmeli..maranki kendi televizyonunu kurmalı bence..onu izleyeceğiz,küçücük bir bilgi alabilir miyizki diye her kanalı dolaştık vallahi..ve fazlada yakalayamadık..
bu sitedeki, arkadaşlar ve deneyimler olmasa bizde çok yanlışlar yapabilirdik...allah rahmet eylesin,ama tüm suçu da hoca ya atmak olmaz tabiii..bazı şeyler kişilerin bilinçsizliğindende kaynaklanıyor....

arkadaşlar merhaba.neler okudum ya şaşırdım kaldım içime çok büyük bir korku girdi..olumsuz şeyler olur diye.lütfen daha önce detoks yapanlar yazsınlar vücutlarında olumsuz bişeyler oldumu..merak içersindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…