Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
valla dün gece bende vefat edebilirdim nerdeyse.allah korudu.çünkü kalp atım hızım çok kötüydü.yerinden çıkacaktı.çok ama çok hızlı çarpıyordu.

anaaaaaaaaaaa nerden duydun kız :1shok:
evet ayrıntılar yok marankide bencede eksik

aman Allahim çok uzucu bir durum...
Dr maranki bu konuda sanmam yanlis bi uygulama onercek yada yetersiz yapacak, insan hayatini degistircek konularda bilgilerini aktariyor. insanlar yanlismi uyguluyor? bu detoks'u yanlis bir ugyulama hayatlara mal oluyor iste boyle. Allah rahmet etsin ins...
çok bilincli olmali insan bunu uygularlarken.. cok uzuldum inanin. bende az su içtim ama içtigimz bitki caylari eksik olan su ihtiyacini karsiladi sanirim.

Son düzenleme:
Ben suan sivastayim vefat eden kisi amcamin tanidigiymis. Koma da ki hakkinda herhangi bir bilgim yok malesef. Ins bundan sonra daha bilincli yapilir . degilse millet saglikli olmak yerrine sagiligindan olacak.

valla dün gece bende vefat edebilirdim nerdeyse.allah korudu.çünkü kalp atım hızım çok kötüydü.yerinden çıkacaktı.çok ama çok hızlı çarpıyordu.

bu konuda size hak veriyorum guleysa hanim. çunku dun gecede benim bir arkadasim acile kaldirimis, içtgini zeytin yagi ve limon suyundan tansiyonu birden firlamis. yeni ogrendim..

once doktor kontrolu şart ....kişinin saglık durumu gozonunde tutulmalı...tansıyon problemı olan yapamaz demelı sanırım...

vallaha arkadaşilar.ben dediğim gibi akşam lavmanımı yaptım.eşim çok kızdığı için malesef akşam 2-3 tane köfte ve salata yedim.2 tanede baklava yedim.bende inşallah ekim kasım ayında nasip olursa yapcam tekrar.ama bu fenalaşan ve vefat edeni duyunca biraz duraksadım doğrusu.çünkü benimde dün akşam kalbim çok çarptı.nefes alırken resmen zorlanıyodum.çok şükür şimdi iyiyim.dediğim gibi o resimdeki gibi yeşil misket gibi şeyleri 2-3 gün önce ben hep çıkarıyodum zaten.sabah kalkabilirsem ben son lavmanımı yapmayı düşünüyorum.bi sakıncası yok heralde.belki pazartesi ve yarın akşamda yapabilirim.sabh ta güzel bi kahvaltı yapcam.sonra normal beslenmeye geçicem inşallah.

evet termal tesislerde yapilan bu uygulamalar da kisinin butun kan vs vs tahlilleri ile basliyorlar detoks'a,
tv de boyle bir uyarma yapmama gibi bir hatasida olamaz gibimi geliyor

Bence bu konuda sayın marankini çok büyük ekssikleri vardı.Okadar insanı peşine takıp süreklemiş olduğunu tahmin etmeliydi.ben bu temizlik sırasında onun yapacağı bir açıklamayı çok bekledim.ama paralı yaptırdığı hastalarla ilgelenmekten bizlere sıra gelmedi.

Tamam televizyonda günler öncesi anlattı ama bari songün çıkıp bir yerelerde son gece içilecek zeytinyağı hakkında bir uyarı bir bilgi verseydi.bizlerde çok şeyi tam emin olmadan yaptık.

Benim şuan karnım çok şiş ömrümde kabızlık bilmezdim.şuan kabız gibi rahatsız oluyorum.bende acaba bağırsaklarımız tembelliğe alıştıda normal yolla çalışmıyormu diye düşünmeye başladım.lavman yapmak istiyorum sanki ozaman rahatlıyacakmışım gibi gelmeye başladı.

Bugün normal yemeğe geçmiştim ama karnımın ağrısından dolayı sabah lavman yapıcam.sizlerel durumu paylaşırım.

Arkadaslar bende yaptigimda 3 gun tuvalete cikmamistim...Bagirsaklarim o kadar bosalmis demekki..Kabizlik degildir belkide o...
Su vefat eden ve hastanede olan kisilerde cok uzuldum..Allah rahmet eylesin hasta olanada sifa versin insallah...Belkide bilincsiz bir sekilde yapildi bilmiyorum..Ben daha oncede yazmistim bir tanidik sadece sebze suyunu için lavman yapmadigi için vucudundaki butun pislikler bagirsaklarina inip hastanelik olmustu...
Bu yazdiginizdan sonra bende cekincede kaldim aciksasi...Ben hamileyim ve bende pereklamsi (hamileikte yuksek tansyon var ve buyuk ihtimal bu ay tansyon ilaclarina baslaticak kardiyologum) var.... Inanin bende dusundum simdi...Saglikli olsam hiç dusunmem de bebek olunca ve bu tansyonla.....

Alsebe tuvalete çıkma hissim ve karın ağrım var.sabahtan beri ara ara vardı ağrım ama.şimdi iyice arttı ve karnım rahatsız ediyor beni .Benim gibi olan varmı arkadaşlar?

Canım bence yüksek tansiyon gibi bir rahatsızlık varsa heleki hamilesin ben önce uzmanlara iyice danışmanı tavsiye ederim.Çünkü dün gece içilen yağdan sonra sağlam insanın bile kalp ritmi değişiyor.bilinçsiz yapmamak lazım.

slm..annem babam ve komsumuz da yaptı bu detoxu.. onlardan da yesılllıkler cıkmıs..ben de yapmak ıstedım ama emın olamadım..marankı ve deyoxu hakkında olumsuz yazılar var nette..ustelık ustuste 7 gun lavman baarsak florasına zarar verebılırmıs..bagırsakta 2 kılo bakterılerden olusan flora var...ve sumuk gıbı olan o ıltıhap zanettıgınız sey baarsak florası..ben de denedım bu detoxu yıyecek kısmını yaptım ama lavman 2 kez yaptıgım halde o flora bendende geldı...korktum.. baarsaa 2000cc su verılmez..onun ıcın tutamadınız..en fazla 750 verılır..ve hergun o kadar suyla lavman yapmak baarsaa zedeleyebılır..kanatabılır.. helede tazzıklı hızlı verılırse...bu ınsanların vucudunda bı sorun cıkarsa hesabını kım verecek acaba...

Arkadaşlar ben detoksu çok rahat geçirdim ,zeytinyağını çıkarmadımda ama buna rağmen akşam yemeğinden sonra şişim akşam yapıyodum lavmanıda , bugün lavmansız çıkamadım ...Normaldir şişlik alışıyo bağırsaklar 3 gün aynı sorunu yaşayan arkadaşımızda var daha önce uygulayanlardan ,o yüzden sorun etmeyelim derim

Evet bunu iyi bir arastiriyim ben gecen sefer cok sukur boyle birsey olmadi ama hamilelikten dolayi su anda yuksek...Diger iki hamileligimdede yuksekti tansyon ilaclariyla tamamlamistim hamiliklerimi..Dedigim gibi saglikli halde olsam hamile olmadan yani yapicam kesin cunki cok faydasini gordum ama korkuttunuz benide...

Iyide bunu yeni yapanlardan haric yillardan beri yapanlar var ve sagliklilar...
Ben gercekten ikna oldum kendisinin soylediklerine 4 yildirda takip ediyorum...Sizin bahsettiginiz seylerin hiçbiride olmadi bende tam aksine kendimi cok saglikli hissettim...Meyve veren agaci taslarlar bana gore...Ikna olmamis olabilirsiniz o sizin dusunceniz yapmazsiniz olur biter...Ustelik bu konu yillardir anlatiliyor neden kimse cikipta 2 litre verilmez dememis simdiye kadar..? Ayrica bu yontem dunyanin baska yerlerindede yapiliyor ama bizim ulkemizde maalesef................... NEYSE..... KENDI KANAATIM BANA FAYDALI OLDUGU YONUNDEDIR.... SIZDE KENDINIZ ICIN EN IYI OLANI BILIRSINIZDIR MUTLAKA....

Evet canim bende de var bu problem, ihticam var ama gidince olmuyor. bende bunu kac gundur yaptigimis lavmandan dolayi olabilegini dusunuyorum.

süperanne sakın ama sakın sinemaki içme
yoksa kronik kabız olursun sakın..

----------------------------------------------------

buradan da su içmeyen bi arkadaş vardı ben uyarmıştım
bi şeyin öneminin anlaşılması için illa ki birinin ölmesi gerekiyor ülkemizde

arkadaşlar SU EŞıT DEĞıLDıR BıTKı ÇAYI
bitki çayı hemen idrar yoluyla vücuttan atılır vücutta durmaz
ibrahim saraçoğlunun da bi lafı vardu geçen dinledim
meyve suyunu sıkıp onunla duş alabilrimisiniz diyordu ve yaa bitki çayıyla duş alabilirmisiniz ??hayır..
yani ben bitki çayı içiyorum deyipte su içmemezlik yapmayın
yazık olmuş gerçektende allah rahmet eylesin

Madem böyle bir duyumunuz vardı eminim günlerdir bizim yazdıklarımı takip edip okudunuz neden herhangibir şekilde uyarı yapmadınızda şimdi ölen bir insanın olduğunu duyarduymaz böyle bir mesaj atma istediği duydunuz merak ettim.

Şimdi burda bu kadar insan yapmış bu işi çıkıp düşürdüğünüz şeyler flora diyorsunuz sorumu tekrarlıyorum neden sabahtan beri hatta daha geri gidip 1 hafta önceden beri herhangibir uyarı yapmadızında ölen ve rahatsızlanan insanları duyunca bu kıymetli bilgilerinizi bizimle paylaştınız çok merak içrisindeyim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…