Alsebe tuvalete çıkma hissim ve karın ağrım var.sabahtan beri ara ara vardı ağrım ama.şimdi iyice arttı ve karnım rahatsız ediyor beni .Benim gibi olan varmı arkadaşlar?
Canım bence yüksek tansiyon gibi bir rahatsızlık varsa heleki hamilesin ben önce uzmanlara iyice danışmanı tavsiye ederim.Çünkü dün gece içilen yağdan sonra sağlam insanın bile kalp ritmi değişiyor.bilinçsiz yapmamak lazım.
canım bütün gün bende senin gibiydim.wcyw boşaltım için giriyodum ama sadece gaz çıkp geliyodum.en sonunda dayanamadım akşam laman yaptım.ozamn biraz rahatladım ama şimdi yine şimeye başladım.inan bende korkuyorum.lavmana bağırsaklarım alışıp temebelleştimi diye.
slm..annem babam ve komsumuz da yaptı bu detoxu.. onlardan da yesılllıkler cıkmıs..ben de yapmak ıstedım ama emın olamadım..marankı ve deyoxu hakkında olumsuz yazılar var nette..ustelık ustuste 7 gun lavman baarsak florasına zarar verebılırmıs..bagırsakta 2 kılo bakterılerden olusan flora var...ve sumuk gıbı olan o ıltıhap zanettıgınız sey baarsak florası..ben de denedım bu detoxu yıyecek kısmını yaptım ama lavman 2 kez yaptıgım halde o flora bendende geldı...korktum.. baarsaa 2000cc su verılmez..onun ıcın tutamadınız..en fazla 750 verılır..ve hergun o kadar suyla lavman yapmak baarsaa zedeleyebılır..kanatabılır.. helede tazzıklı hızlı verılırse...bu ınsanların vucudunda bı sorun cıkarsa hesabını kım verecek acaba...
Alsebe tuvalete çıkma hissim ve karın ağrım var.sabahtan beri ara ara vardı ağrım ama.şimdi iyice arttı ve karnım rahatsız ediyor beni .Benim gibi olan varmı arkadaşlar?
benim de bütün günüm böyle geçti.ha şimdi geldi diyip tuvalete gidiyorum sadece gaz çıkıyor.bakalım yarın nolcak.lavmana alışmamışıdır inş.bugn sabah lavman da karnımı çok ağrıttı.bı daha artık gözüm yemiyor.ayyyy gene geldi sancı
:sm_confused:
yok arkadaşlar yok.ben tövbe yarın lavman felan yapmıycam artık.dediğim gibi yeter.bendende zar gibi bişeyler çıkmıştı.şimdi inanın elim ayağğım titriyo.bu işe başlarken eşim baya bi kızmıştı yapma diye.ben onu dinlemedim yaptım.hiçbiri değilde daha 5 yaşında kızm var.ve yeni 29 yaşına girdim.ben bu temizlikte yeri geldi hiç bişey yiyemediğim ama yinede lavman yaptığım günler oldu.o zorlamayla bu flora mı ne o çıkıp gitiyse ondan korkuyorum.allahım nolur kimseye bişey olmasın.sadece şifa buluruz bu temizlikten dert değil inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?