Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

canım bütün gün bende senin gibiydim.wcyw boşaltım için giriyodum ama sadece gaz çıkp geliyodum.en sonunda dayanamadım akşam laman yaptım.ozamn biraz rahatladım ama şimdi yine şimeye başladım.inan bende korkuyorum.lavmana bağırsaklarım alışıp temebelleştimi diye.

Neyse arkadaslar mesaj sayisindada bir anormallik var zaten arkadasin...Bosverelim gitsin...

Roze gecen seferden yapan arkadaslarda burdalar bende burdayim boyle bir tembellik soz konusu degildir bence....Olsa bizede olurdu....Yani 2-3 gun bir bekleyin bence bir dolup calismaya baslasinlar....

seertmece hanim dr maranki bunun dokdorosunu okumus yillarca. yanlis olan bir seyide cikp sitesinde neden yazsinn sonucda dikkate alan onca insan var onu 2 litre suyu her konusmasinda ve sitesinde yaziyor. baska doktorlarin onerdigi lavman seklide aynen onun ki , gibi, miktar ayni hep, insanlarin bilinciz biz sekilde yapmalarini dr Maranki'ye mal etmek haksizlik olmazmi ?

Son düzenleme:
alsebecim ben sbah yine lavman yapmayı düşünüyodum ama okuduğum şeyden sonra korkmaya başladım.bizim üst komşuda daha önce her duyduğu şeyi yapa yapa bağırsaklarında yırtılma olup karnı şişmişti.şimdi benimde şiş olduğu için ister istemez kötü düşünmeye başladım.yoksa benim şükür daha önce kabızlığım yoktu.evet bağırsaklar boş olabilir ama feci halde şiş.buna bi anlam veremiyorum ben.oyüzden ben normal beslenmeye geçiyorum zaten.sonuçta herkesin bünyesi aynı reaksiyonu göstermez.bilemiyorum inannın.kafam durmuş vaziyette.allahım yardımcımız olsun inşallah.allah muhafaza bişey olsa şikayet edebileceğimiz bi merci de yok.sonuçta kendi özgür irademizle yaptık biz bunu.bi kaçgün bekliyelim bakalım nolcak.

Evtt bencede bi kac gun bekliyelim. vucudumuzdan hemen eskini gibi bir islem beklemeyelim.

neyse arkadşlar bu kadar şeyden sonra ben sabah lavman yapmaktan vazgeçtim.yeter artık.düşen düştü geri kalan pisliklerim benimle yaşamaya devam etsinler.en azından bağırsağımın yırtılmasından iyidir.

rose ben bugün normal beslenmeme geçtim
hatta okudun mu bilmem yediklerimi yazmıştım
öğlen ekmek arası bişiler yaptım
ve normal tuvalet düzenine de geçtim canım
sen içini ferah tut yeşil çay iç
ama sakın sinemaki içme

şimdi yenı uye oldum..annem babam ıcın endıselenıordum ve sureklı netten arastırdım bu konuyu.. tıp doktorlarına sordum onaylamadılar.. annemle babamı uyardım bari ılk ve son gun lavman yapın dıe bi gun ara verdıler lavmana ama dıger gunler yaptılar...ve nette bırı sole yazmıstı.. lavman sonrası dr a gıtmıs ve dr demıskı bagırsaaanızda flora kalmamıs hıc.. ve bıdaha duzelmez.. cok hassas bı konu ınsan saglıı.. tv de bitki show yapmakla olmuo bu ısler...şan sohret para ...marankının elınde tabletler satılacak.. ee detox kampından para kazanılacak....daha once beledıye baskanı adayıymıs.. olamayınca bıtkı show yapmaya basladı denılıyor..

inamıyorum ya bu yazılanlar dogrumu :S bendede kabızlık başladı hayatımda kabızlık nedir bende bilmezdim vallahi...inşallah doğru değildir...sivasta ölenlerde dogrumu ya yarın öğrenirim ben bizimkilerden :S

allahım inşallah kötü bişey olmaz.merakla şu 3 günün geçemsini bekliycem artık.yapacak bişey yok.keşkeseertmece arkadaşım daha önceden anne babanı uyardığın gibi bizide uyarsaydın.

yok arkadaşlar yok.ben tövbe yarın lavman felan yapmıycam artık.dediğim gibi yeter.bendende zar gibi bişeyler çıkmıştı.şimdi inanın elim ayağğım titriyo.bu işe başlarken eşim baya bi kızmıştı yapma diye.ben onu dinlemedim yaptım.hiçbiri değilde daha 5 yaşında kızm var.ve yeni 29 yaşına girdim.ben bu temizlikte yeri geldi hiç bişey yiyemediğim ama yinede lavman yaptığım günler oldu.o zorlamayla bu flora mı ne o çıkıp gitiyse ondan korkuyorum.allahım nolur kimseye bişey olmasın.sadece şifa buluruz bu temizlikten dert değil inşallah.

yaa siz anladığım kadarıyla normal beslenmeye tam geçmediniz hele bi geçin çıkacaklar rahat olun bakın yukarda yazdım ben bugün bayaa bayaa yedim ve de ben kronik kabızdım ona rağmen bugün kaç kere tuvalete çıktım ben düzeldim sanırım tamamen korkmayın

kıslar benim bağırsaklardada şu an şişlik var ama bişey olacağını sanmıyorum mideye bi anda normal yemekler girdiğindendir bence .zaten ben yağı filan içemedim doğru dürüst. şu yazılanları da okuyunca bu detoks işini yapmamayı düşünüyorum artık. allahın izniyle bişe olmaz kıslar. bide başım çok ağrıdı lavmandan sonra yattım bugün . 12,30 da anca kalkabildim. ve sarhoş gibiyim hala

ayyy beni uykuda tutmaz bugün.ben en iyisi yarında ıspanağı haşlayıp onu yiyeyim.kırmızı mercimek yapıp onu yiyeyim.şimdi 2 incir 2 kayısı sabhta yine kayısı yiyeyşm bari.bakalım nolcak.

rosecum panik yapam lütfen .Ben zaten bu arkadaşın samimi olduğuna onun için inanmıyorum.bu arkadaş gecenin bu saatinde siteyi tesadüf okuyup üye oluyumda şu arkadaşları bir uyarıyım diye üye olup bu yorumu yazmadı eminim.

Günlerdir bizi takip ediyordu eminim.ama bazı olumsuz orumları okuyunca felaket telleğı yapmaya başladı.bizler inanarak ve şifasını Allahtan bekleyerek yaptık Rabbim pişmanlık vermesin .böylelerinede fırsat vermesin!!!

ya mltm87 bende bugün baya baya yedim koca bi tabak makarna yoğurt pırasa yedim ekmekte aldım hatta ama kabızlık başladı hayatımda ilk defa böle bişi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…