Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yok yok olamaz bi an için şüphe ettiğim için bile kendimden utanıyorum vallahi...hiç mantıklı değil...bende çevremde yapıpta cook memnun kalanlar gördüm...halada çok huzurlular...benim artık inanasımda pek gelmiyo açıkcası bu insan bu riski göze alamaz...ayrıca ölenlerin olduğunada resmi bi kanıt olmadan inanmam tutki ölen oldu kendi hataları sonucu olmadığını nerden bilicez...meyve veren ağaç taşlanır derler..bu adam çıktı bi takım insanlar huzursuz oldular...ilaç satışları düştü...nerden bilicez karalama kampanyası yapmadıklarını...kulaktan dolma şeyler bunlar...ben gayet rahatım suanda...

ya kıslar bende rahatımda içine insanın kurt bi kere düşmeye görsün ufaktan ufağa kemirir huzursuuz eder insanı . nese kanıtlanmadan elbette inanmak doğru deil ama şüphe işte . yazılanlarda mantıksız deil ölçüp tartmak lazım . nese kıslar görüşürz bu yağ ieçecek arkadaşlar inşallah ulaşabilriler marankiye . bende kaç gündür dikişimi yapamıom buraya oturmaktan :))) hadi görüşürz

aynen canım bende dikişlerimi yapamıyorum.sen neler dikiyorsun bu arada profilinde modelist yazıyor büyük ihtimalle kıyafettir ama. a.s

modelist benim ileriki hedefim :)) şu an kendi modelistliğimi yapıyorum . kendime dikiyorum canım . tam profesyonel değilim ama hedef oraya doğru . yaptıklarımda sölemesi ayıp güzel oluyo :))))) çok mütevaziyimdir

google a maranki cüruf yazınca çıkan sitelere bakabilirsin...

seertmece . şu aşamada kimin yanlış kimin doğru olduğunu bilemeyiz canım. sende gördüğün bilgileri bizimla paylaşıyosun elbette. bu yazan kişide yanılmıyosam bitki uzmanı . ve o da kendi reklamını yapacaktır mutlaka . bu işin mahkemesi var madem bu kadar dertli oralarda uğraşsın . çıksın o da bahsetsin zararlarından .

telefonlara ulaşılamıyoooor.. Sadece 2 kişi miyiz biz bu güne kalan? Faydası yoksa boşuna uğraştık bir hafta..
Ama yine de içmeyi düşünüyorum o yağ- limonu.. İçimde kalmasın sonra keşke yapsaydım demektense.. Bu konuda başka bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

süperanne sen ne dikiyosun. terzilik filanmı var sende

Ben mefruşat işleri yapıyorum canım. şu an polardan bir klozet takımı dikmeye çalışıyorum.herşeye merakım var aslında bir fırsatını bulursam kendimede bir şeyler dikmeyi planlıyorum.bu beden temziliğinide üzerimdeki halsizlikten ve yorgunkultan kurtulma için yapmak istedim.çünkü hayat kalitem düşmüştü kendimi son derece yorgun ve halsiz hissediyordum

İnşallah herkes ne niyetle yaptıysa şifasını görür.

Seertmece bence sende böyle olumsuzluklar bulup burda paylaşmaktan vazgeç canım.Şifa rabbimizden biz ondan istiyoruz.Eğer bundan sonra bizlerde kötüye giden durumlar olursa burda yapmayı düşünen arkadaşlarla .onları paylaşalım.gerekirse şikayetlerimizi başka yerlere bile götürebilirz.şuan birşeyler söylemek için çok erken.burda çok hassas ve veveseli arkadaşlar olabilir.senin yaptığın insanları yaptığına pişman etmek oluyor.ha biz bu kaonuyu 1 hafta önce tartışabilirdik belki ama şuan için çok geç.bakalım ve görelim

hımmm.... bende kıyafet üzerine yapıyorum dikişi. insanın çok pahalı şeyleri 2-3 milyona mal etmesi çok güzel kaydirigubbakcemile2 nese sana da kolay gelsi bana da . iki saattir bi elbisenin kolunu kesemedim gelip gidip burdayım. ev batmış durumda bu dikiş işlerinden ama ben burda oturmuş yazıyorum delikafadulden hadi görüşürz kıslar. vesveseye gerek yok. kasımda bende yaptım olsaydı bişe bana olurdu. çünkü o zaman yemeden içmeden kesilmiştim hergün bir kilo gidiyodu . ağzıma lokma koyamıyodum. korkmayın bişe olmazs kıslar

Aynen benimde işim çok fazla canım bende bir oturdum kalkamadım.sanada kolay gelsin.

ıçinizi rahat tutun kızlar .görüşürüz hayırlı haberlerle sonra hihoyyyt

hayırlı pazarlar arkadaşlar.akşam yani gece yatmadan önce nane kaynatıp limonla içtim.osabah kadar karnımın inmesine sebep oldu çok şükrü.sabhta normal bi şekilde büyük abdest ihitiyacımı giderdim.şükür heralde foloram sağlam.neyse şaka bi tarfa.bugün lavman yapmadım artık.yapmıycamda.ben ekim ayındada tekrar yapmayı düşünüyorum.iyice araştırıp.bugün sabah güzel bi kahvaltu yaptım.hatta 2 dilim pizza yedim.herkese geçmiş oldun diyorum.ve bu sanal alemde kurulan bu arkadaşlık için hepinize çook teşekkürediyorum.
karankicim zencefiilli çay nasıl oluyo.yani zencefil tozmu nasıl yani nerden alcaz aktarlarda felan varmı.

yaa arkadaşlar bişey olmaz inşallah yyaaa .bu adam ne zamndır tv de hemde bütün kanllarda çıkıp bu beden temizliğini anlattı.neden ozamn bu zarraar görenler arayıp karşı çıkmadılar.bizm medyamız bu tür şeyleri hemen yayınlardı öyle olsaydı. biz kalbimizi rahat tutalım.benim tek krokum beslenmede değil,doğrudürüst bişey yemeden yapılan lavmanda.ama ondada bişey olmaz inşallah.biçok kimse yaptı sonuçta bunu.tabi olumsuz şeyler okununvca insan ister istemez acaba diyo ama dediğim gibi zararını gören olsaydı çoktan kanal kanal gezmişti.sonuçta bu hocayı sevmeyen tv sunucu programcılarıda var.bişekilde bunu ispatlamya çalışırlardı.akşam ki arkadşta eğer bunu bukadar zararlı olduğunu biliyosa başta anne babasını engelleseymiş.buraya gelip bizim kafamızı karıştıracağına.şuan sağlıklı bi şekilde söyleyince onun söyledikleri biraz saçma geldi.çünkü anne babasıda yapmış.benim ailme yapsa ve ben onlara çok zararlıymış desem hemen bırakırlardı çünkü.

arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okuyamasamda birçoğunu okudum ve olumsuz düşünceler gördüm...

ilk kez yapmış ve daha önce bir arkadaşımın yapmış olmasına dayanarak söylüyorum ki bu detoks çok faydalı...

ben hiçbir zararını görmedim....sonrasında da hiçbir problem yaşamadım...

Maranki neredeyse tüm kanallarda lavman olayını anlattı ve zararlı olsa biri mutlaka "sus" derdi...zararlı olduğunuda anlatırdı....

bende geç kalındığı konusunda hemfikirim canım....

madem içeceksin bari 1 çaybardağı z. yağı 1 çay.b. limoon olarak iç.karıştırda iç ....kaydirigubbakcemile5

hekese merhaba.benimde dün karnım ağrımasına rağmen bugün sabah tuvalete gittim.daha iyiyim.kahvaltımı ettim.ama çok yiyemedim.hemen doydum.bu mideleri fala büyütmeden dikkat etmek lazım.detoks biraz zordu ama başka zaman diyet yaparken kendimi daha halsiz yorgun hissediyordum.bunda böyle olmadı.daha rahattım.çok şükür bitirdik.sanki içimde bir şey vardı o gidiverdi.hani doğumdan sonra olur ya içiniz boşalıverir.bence olumsuz yorumları düşünüp üzülmeyelim.iyi düşünürsek iyi olur.belki arkadaşın dediği doğru ama bu adam bu kadar canlı yayına çıktı.hiçmi biri arayıp sen hırsızsın demedi devamlı insanlarla içiçe.yada o kişi niye hiç çıkmadı.bilemiyorum.varsa öyle bişey yakında kokusu çıkar.
:uhm:

bende geç kalındığı konusunda hemfikirim canım....

madem içeceksin bari 1 çaybardağı z. yağı 1 çay.b. limoon olarak iç.karıştırda iç ....kaydirigubbakcemile5

Ne yalan söyleyeyim hevesim kırıldı:çok üzgünüm: ama deneyeceğim yine de.. Teşekkürler
pin@rim:1rolleyes:

bence arkadaşlar neden bağırsaktaki floralar gitsin.gitmemesi lazım.çünki elma sirkesi ve limonla yapılmış birşey eğer kimyasal bir eşylerle yapılsa idi bence zararı olurdu.ama elma sirkesi ve limonla yapılmasınında bir nedeni vardır.neden bazı organlarımız temizlenirken bazı organlarımız tehlikeye girsin..

Arkadaşlar;
Son gün yapılan nefes egzersizlerinin nasıl yapılacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ben telefonda soyledım anneme zararı varmıs bagırsaklara dıe.. artık lavman yapmayın sadece sson gun yapın dedım.. tamam dedı.. 1 gun ara vermısler.. dıger gunler yapmıslar..suanda onlarda cok memnun... sıslık bıle olmamıs karınlarında... ama benım yınede bu flora konusunda ıcım raat etmedı..ıyıce arastırcam bu konuyu...eger kesın zararı yoksa floraya 6 ay sonrakınde ben de yapıcam lavmanıyla beraber.. yaw kardesım o kadar yv ye cıkıo adam bi muslumanın da aklına gelmıo bu lavman ustuste 7 gun baarsaa zarar verırmı dıe sormak..florayı sorsun artık bı programda sunucu ya da seyırcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…