Arkadaşlar;
Son gün yapılan nefes egzersizlerinin nasıl yapılacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
hayırlı pazarlar arkadaşlar.akşam yani gece yatmadan önce nane kaynatıp limonla içtim.osabah kadar karnımın inmesine sebep oldu çok şükrü.sabhta normal bi şekilde büyük abdest ihitiyacımı giderdim.şükür heralde foloram sağlam.neyse şaka bi tarfa.bugün lavman yapmadım artık.yapmıycamda.ben ekim ayındada tekrar yapmayı düşünüyorum.iyice araştırıp.bugün sabah güzel bi kahvaltu yaptım.hatta 2 dilim pizza yedim.herkese geçmiş oldun diyorum.ve bu sanal alemde kurulan bu arkadaşlık için hepinize çook teşekkürediyorum.
karankicim zencefiilli çay nasıl oluyo.yani zencefil tozmu nasıl yani nerden alcaz aktarlarda felan varmı.
çook teşekkürler arkadaşım..Namaz kilar gibi diz ustu oturulcak. ve sol burun bas parmak ile kapatilcak, acik olan sag burnumuzdan derin nefes alip agizdan verilcek 5 dk suresi. ayni islem diger burun için yapilcak 5 dk. toplam 20 dk nefes egzersiizi yapilcak..
ben boyle yaptim arkadasim...
Arkadaslar bugün sivasta bir bayan kozmik temizligi yüzünden vefat etmis biride komadaymis. Sanirim su tüketmemisler hic. Bence marankinin bu konuda hatasi. Sitesinde ve tvde verdigi bilgiler cok eksik kalmis buda bazilarina pahaliya malolmus malesef
bence arkadaşlar neden bağırsaktaki floralar gitsin.gitmemesi lazım.çünki elma sirkesi ve limonla yapılmış birşey eğer kimyasal bir eşylerle yapılsa idi bence zararı olurdu.ama elma sirkesi ve limonla yapılmasınında bir nedeni vardır.neden bazı organlarımız temizlenirken bazı organlarımız tehlikeye girsin..
Arkadaşlar şu limon suyu sizde de tansiyonu düşürdü mü? Şu an içiyorum normalde zaten düşük olan tansiyonum daha da düştü sanırım. Aç olmamın da etkisi var galiba. Başım dönmeye başladı:1no2: Sanırım içmesem sağlığım için daha faydalı olacakkafamçokkarıştı
canım zeytinyağını önce mi içtin?Allah kolaylık versin
Hayır birer yudum alıyorum ikisinden de. Ama tansiyonum limondan dolayı düştü sanırım.
Devam edip etmemekte kararsız kaldım.. Sen naptın içtin mi canım?
Şu geceyi bi atlatsaydık
Canım ben çarşamba başlamıştım.Salı gününe geliyor 7. gün,bu arada faydası olacak mı onu da bilmiyorum.Telefonlara da hala ulaşamadık.
İnş sana da faydalı olur arkadaşım.. Bu geceyi atlatayım yarın yazarım neticeyi.
İnşaallah canım,sana da hepimize faydası olur.Ben bugün farkına vardım.Lavman için hazırladığım suya limon suyunu ilk gün kattım,diğer günler limon yerine zeytinyağı kattım off ya inşaallah birşey olmaz.Aklımda zeytinyağı kalmış boşa mı gitti emeklerim,hay benim aklımakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?