Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kozmik temizliği başaran arkadaşları kutluyorum. birdahaki döneme kısmetse bend e yapcam

bir gün forma girmdim ortalık karışmış yaw mirmirmirmir kızlar bu lavmandan bişey olsaydı benim ailem hastanede olurdu o zaman benim üçüncü yapışım çünkü hiçbirşeycikler olmadı aksine şifa buldum kii maranki.com da lavmanı çok güzel bir şekilde anlatıyo bilmeyenler okusunlar lütfen...

aynen benimde ailemden bazi kisiler bunu 3. defa yapiyorlar. eger denilen gibi bagirsak floranla zarar verseydi simdi o kisiler, hazimsizlik, korinik kabizlik, siskinllik, gibi vs vs sikayetlerde bulunurdu tam tersi iyi ve saglikli olduklarini iddia ediyorlar. haaa dr maranki boyle bir seyin zararini bilmeden insanlara boyle bir seyi neden tavsiye etsin... lutfen insanlarin aklini karistirmayin...

Detoks-lavman yaparak maddi kirlerden de arınıp hıcrelerimizi gençleştirebilir, sağlıklı mutlu bir yaşama geçebiliriz. Evimizde sitemizde bildirilen gınlerde uygulayacağımız ve hiçbir yan etkisi, bizlere artı bir maliyeti olmayan, herkesin tek başına evinde uygulayabileceği bir metottur.

Dınyada çok uygulanan ancak Türkiye de son 3 yıldır ekibimiz tarafından tavsiye edilip, uygulanan ve geçen yıl yaklaşık 1 milyon kişinin uyguladığı başta kalın barsak, karaciğer, safra kesesi olmakla kalp, damar böbrek, dalak, akciğerler, pankreas gibi hayati organlara faydalı tesir gösteren uygulamamızın neticelerini bizlere ışenmeden ve çekinmeden adlarıyla mail yazan 10000 lerce kişiden öğrenmiş bulunuyoruz. Bu da bizim gayretimizi arttırmış,

dr maranki'nin sitesinde lavman hakkinda ki yazilar

Arkadaşlar;
Son gün yapılan nefes egzersizlerinin nasıl yapılacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Namaz kilar gibi diz ustu oturulcak. ve sol burun bas parmak ile kapatilcak, acik olan sag burnumuzdan derin nefes alip agizdan verilcek 5 dk suresi. ayni islem diger burun için yapilcak 5 dk. toplam 20 dk nefes egzersiizi yapilcak..
ben boyle yaptim arkadasim...

canım zencefili aktardan alıyosun kilosu 25 ytl 100ğr aldım baya bi oluyo 1 su bardağına yarımçay kaşığından daha az atıyosun suyu kaynat bardağa koy üzerine zencefili at bal koy karıştır istersen üzerine tarçın at az demlensin iç:hooray:

çook teşekkürler arkadaşım..

nisa kadın yanlış bişeymi yapmış.lavmanımı yapmamış acaba?bu arada sivasta hangi hastanedesin?

bencede canım..bencede yaptığımız şeyler gayet natureldi ve eğer lavmandaki o sabunu kullansaydık belki floralara o zarar verebilirdi,ama ben sirkenin,limonun,sarımsağın hücre öldüreceğine inanmıyorum ve bu gün gayet zindeyim....:dance:
yaptığım için pişman değilim...:teytey:

Arkadaşlar şu limon suyu sizde de tansiyonu düşürdü mü? Şu an içiyorum normalde zaten düşük olan tansiyonum daha da düştü sanırım. Aç olmamın da etkisi var galiba. Başım dönmeye başladı:1no2: Sanırım içmesem sağlığım için daha faydalı olacakkafamçokkarıştı

canım zeytinyağını önce mi içtin?Allah kolaylık versin

canım zeytinyağını önce mi içtin?Allah kolaylık versin

Hayır birer yudum alıyorum ikisinden de. Ama tansiyonum limondan dolayı düştü sanırım.
Devam edip etmemekte kararsız kaldım.. Sen naptın içtin mi canım?
Şu geceyi bi atlatsaydık

Hayır birer yudum alıyorum ikisinden de. Ama tansiyonum limondan dolayı düştü sanırım.
Devam edip etmemekte kararsız kaldım.. Sen naptın içtin mi canım?
Şu geceyi bi atlatsaydık

Canım ben çarşamba başlamıştım.Salı gününe geliyor 7. gün,bu arada faydası olacak mı onu da bilmiyorum.Telefonlara da hala ulaşamadık.

Arkadaslar dünden beri baya karismis burasi. öncelikle sunu söylemek isterim detox türkiyede zaten bi kisim insanlarca zaten farkli sekillerde uygulaniyordu. Mesala DR. Aidin Salih e gidip seker hastaligindan kurtulanlari duymustum detox yoluyla. Yani dikkatli yapildigi sürece susuz kalinmadigi ve vitamin alindigi sürece sorun olmaz ki bir cogumuzda olmadi. Ölen bayani dün sivas yerel televizonundada göstermisler ama sebebini söylememisler. Dedigim gibi sanirim o vücudunu susuz birakmistir.Mekani cennet olur ins. 66 EMOS 66 ben sivasta hastanede calismiyorum. yurt disinda okudum yeni mezun oldum simdi denkligimi bekliyorum.

İnş sana da faydalı olur arkadaşım.. Bu geceyi atlatayım yarın yazarım neticeyi.

İnşaallah canım,sana da hepimize faydası olur.Ben bugün farkına vardım.Lavman için hazırladığım suya limon suyunu ilk gün kattım,diğer günler limon yerine zeytinyağı kattım off ya inşaallah birşey olmaz.Aklımda zeytinyağı kalmış boşa mı gitti emeklerim,hay benim aklımakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kıs akılsız die o yüzdenmi yazdın nikine :) canım benim vesvese yapma inş. bişe olmıcaktır.tansiyonunuz düşebilir evet. ben içemedim mesela benim ikinci yapışımdı ancak olmadı . midem alt üst oldu 25 ml kadar anca içebilmişimdir .artık allah bize sağlık versin ne diyim.sizede kolaylık canım

bende tutamadım suyu öle hepsini bi andada veremedim. 500 ml ilkinde sonrasını da 750 ml 750 ml verdim canım. olduğu kadarıyla artık takma

Umarım boşa gitmez arkadaşım ilk gün ben de tutamadım ama sonra alıştım. Belki içine zeytinyağı koyduğun için tutamamışsındır. Neyse kolay gelsin sana arkadaşım.
Bir an önce bitirirsin diyetini de detoksunu da inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…