kızlar ya önemli bir ayrıntıyı sanırım kaçırdınız.maranki hangi gün başlanırsa başlansın herkesin yağ ve limonu cuma günü içmesi gerektiğini söylüyor.yanlış zamanda yappılırsa yanlış sonuçlar alırsınız diyordu.iyice araştırıp yapsaydınız keşke.inşallah bir zararını görmezsiniz.ayın hareketinden dolayı cumadan önce yada sonra içmek doğru değil.
herkese ıyı geceler cocuklardan fırsat bulum oturamıyorum pc basına malum hafta sonu ama 2 gundur baya gelısmeler olmus ıyıce sasırdım bende cumartesı yaptıgım lavmandan sonra hala cıkarabılmıs degılım dorusu bıde normal yemegede gecmıstım bayada yedım su an ınanılmaz sıskınlık ve barsaklarımda agrılar var hala bu tur sorunlar yasayanlar varmı merak ettım normalmı sızce bıde yazıları okuyunca ıyıce korktum dorusu:çok üzgünüm:
kızlar ya önemli bir ayrıntıyı sanırım kaçırdınız.maranki hangi gün başlanırsa başlansın herkesin yağ ve limonu cuma günü içmesi gerektiğini söylüyor.yanlış zamanda yappılırsa yanlış sonuçlar alırsınız diyordu.iyice araştırıp yapsaydınız keşke.inşallah bir zararını görmezsiniz.ayın hareketinden dolayı cumadan önce yada sonra içmek doğru değil.
Ben de çarşamba başlamıştım,cuma günü içmedim.Bir hata daha yaptım.Lavmana limon yerine zeytinyağı kattım.Pes ettim,bugün bırakıyorum artık hata üstüne hata yaptım.Ya marankinin telefonlarına da ulaşamıyorum meşgul ya da açmıyorlar.Bırakacağım bu işi arkadaşlar
Ben de çarşamba başlamıştım,cuma günü içmedim.Bir hata daha yaptım.Lavmana limon yerine zeytinyağı kattım.Pes ettim,bugün bırakıyorum artık hata üstüne hata yaptım.Ya marankinin telefonlarına da ulaşamıyorum meşgul ya da açmıyorlar.Bırakacağım bu işi arkadaşlar
Bendede herşey normale döndü dünden beri yavaş yavaş , dedim size vesveseye gerek yok , sonbahardada burda olalım inşallah ...Ve aranızdan bikaç kişi dr aidin salihi izlemiş çok sevindim buna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?