Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlarbi sitede beden temizliği hakkında şöle bi yazı var.bağırsak mikroflorasının ve ph nı normale döndürür.bağırsak mikroflorasının bozulmamasına ve zamanla tam ters olarakdüzelmesine yardımcı olur deniyor

benim bu detoksu yapma nedenim kronik kabızlığımın geçmesini umut etmemdi
tüm topiği okudum başlamadan önce
ve bir tane bile şikayet eden birini görmedim
ve de 3-4 kişi kronik kabızlığının geçtiğini yazmış
bunu da okuyunca karar verdim yapmaya
yanii bende bu detoksun kabız yapacağına barsağa bi zarar verdiğine inanmıyorum ve ben düzeldiğime inanıyorum allahın izniyle
kolon temizliği ile ilgili nette fotolara baktım pis bir kolon ile temizlenmiş bir kolon arasındaki farkın olduğu bir foto vardı onu aslında buraya koyupta anlatmak isterdim ama iğrenç tiksinç foto koymak yasak :))
yani dicemm şu kii orada gördüğüm o fark tartışılıp durulan şu flora olduğu düşünülen sümüksü şeyin ilk fotoda olup 2i fotoda olmamasıydı
yani pis kolon o sümüksü şeyler doluydu ama temizlenmiş halinde yoktu
ee madem o sümüksü şey flora niye onun temizlenmesi kolonun temizlenmesi olarak adlandırılıyor
iyi düşünün iyi olsun yaptık bitti gitti artık kötü düşünmenin ne gereği var

herkese ıyı geceler cocuklardan fırsat bulum oturamıyorum pc basına malum hafta sonu ama 2 gundur baya gelısmeler olmus ıyıce sasırdım bende cumartesı yaptıgım lavmandan sonra hala cıkarabılmıs degılım dorusu bıde normal yemegede gecmıstım bayada yedım su an ınanılmaz sıskınlık ve barsaklarımda agrılar var hala bu tur sorunlar yasayanlar varmı merak ettım normalmı sızce bıde yazıları okuyunca ıyıce korktum dorusu:çok üzgünüm:

kızlar ya önemli bir ayrıntıyı sanırım kaçırdınız.maranki hangi gün başlanırsa başlansın herkesin yağ ve limonu cuma günü içmesi gerektiğini söylüyor.yanlış zamanda yappılırsa yanlış sonuçlar alırsınız diyordu.iyice araştırıp yapsaydınız keşke.inşallah bir zararını görmezsiniz.ayın hareketinden dolayı cumadan önce yada sonra içmek doğru değil.

ben zayıflamak istediğim için bir bardak kaynar suya bi kaşık elma sirkesi katılıp içiliyor ya onu uygulamayı düşünüyorum zayıflamak için....

Evet aslinda herkesin ayni gunde icmesi lazim diye biliyorum bende..Keske kaciran arkadaslar ya tam olarak dikkatli okusaydi yada nisandakinde yapsalardi...Insallah zarari olmaz faydasini gectik te.....:bbo: :bbo: :bbo:

bende iki gundur gidemiyordum, yedigim halde ama bugun gecti, duzene girdim. az siskinlik vardi bende gecdi. oda normal arkadasim, vucudumuz anca alisiyo bu duzene. ben iki gundur sabah aç karinla kuru kayisi yiyorum 3-4 tane, ustune bir bardak su içdim. gun içinde de 2 litreye yakin su ictim. çok sukur iyi oldum.

Son düzenleme:
canım detokscularım uzun bi aradan sonra yeni giadim foruma bana göre detoksum başarıyla tamamlanmıştır bişiler dökmedim temizmişim galiba yarı yarıya limonlu yaglı karışımımı da içtim cumartesi günü pazar normal yaşantıma geçtim 4 kilo filanda verdim bu arada lavmanımı kesmeden hergün yaptım ama zamanları farlıydı 3 gün sabah 4 gün akşam yaptım ondan dolayıdır ki de her gün normal tuvaletimede cıktım lavman suyunu cok tutamadım 750 sini anca alabiliyodum aaayy ben memnunun saglıklıyım cok şükür mayısta bi daha düşünüyorum bu sefer cok kacamak yaptım mayısa daha dikkatli olucam inşalllah

mrb kızlar bende yeni okudum cumartesiden şimdiye kadar olan msjları ve baya bi karışmış buralar neyse kendimle ilgili şeyleri yazimm belki biraz daha rahatlarsınız şişkinliği ve karnında tuhaflıklar olanlar tuvalete gitme hissi gelipte gidince bişey olmayanlar bende pazar akşamına kadar aynı şekildeydim ve pazar akşamı yani dün akşam benden tekrar bişeyler döküldü griii renkli ceviz büyüklüğünde , biraz boyutlardan dolayı rahat çıkaramıyoruz heralde ve akşam tekrar lavma yaptım o gri şeylerden baya bi daha döküldü ve şimdi gayet rahatım normal wc düzenine henuz gememedim ama bencede biraz zamana ihtiyacımız var ve ben yaptığım için hiç pişman olmadım ve inşallah kasımdada yapıcam (biraz açık yazdım midenizi bulandırdıysam kusura bakmayın )

Gerçekten kaçırmışız hiç duymadım herkesin cuma günü yapması gerektiğini.. Ben pazartesi başlamıştım pazar gecesi yani dün limon- yağı içtim karaciğerimi ısıttım yattım. Sabah ki lavmanda o küçük yeşil şeylerden çıktı ama bahsedilen kadar çok değil. Acaba gününü kaçırdığım için mi az döküldü? Bu akşam bir daha lavman yapmayı düşünüyorum. En azından yanlış günde yaptığım için ters birşeyle karşılaşmadım hatta kısmen arındım.
Bir daha ki sefere daha dikkatli olurum artıkhihoyyyt

Ben de çarşamba başlamıştım,cuma günü içmedim.Bir hata daha yaptım.Lavmana limon yerine zeytinyağı kattım.Pes ettim,bugün bırakıyorum artık hata üstüne hata yaptım.Ya marankinin telefonlarına da ulaşamıyorum meşgul ya da açmıyorlar.Bırakacağım bu işi arkadaşlar

Canim sen nisani bekle bence...O zaman tam olarak yaparsin..Bu aradada bence iyi burasini yada kendi sitesini oku ki bir hata olmasin...Senin ters gitti hersey galiba neyse hayirlisi olsun...1 ay daha sabret o zaman yaparsin insallah...

tatlım neden nicine akılsız yazdın bunu yapmaya çalışman bile senin nekadar başarılı ve emin bir insan olduğunu gösterir haç yapmayanlara göre sen eminimki çok çok faydalanmışındır kendini üzme benim geçmiş yazılarımı okursan hiç pişman olmadığımı göreceksin zeytin yağı katmanın öyle kötü bi etkisi olmaz. sende daha sonraki aylar devam edebilirsin için o zaman rahat eder lütfen sağlık için yılmayın hastalıklar kolay kazanılır ama zor kaybedilir:teytey::hooray::dance::enbuyukkk:

selam kıslar. benim bünyede gribe karşı direniyo ama en son yenilmez inşallah :)) grip olmyana ben . evde 1 haftadır gripli babam var. bakalım nereye kadar dayanacak zavallı bağışıklık sistemim :))

Bendede herşey normale döndü dünden beri yavaş yavaş , dedim size vesveseye gerek yok , sonbahardada burda olalım inşallah ...Ve aranızdan bikaç kişi dr aidin salihi izlemiş çok sevindim buna...

Dr. Aidin Salih Ukrayna asıllı. Özbekistan ıSLÂMi muhalefet lideri Muhammed Salih Bey'in eşi. 65 yaşında. 40 yaşında Müslüman olmuş.

GERÇEK TIP ( YıTıK ŞıFANIN ıZıNDE )Kitabın önsöz girişinden bazı notlar

Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 2006 tarihli 'Kronik Hastalıklar Raporuna göre,Türkiye'de yaklaşık 22 milyon kişi kronik hastalıkların etkisi altında yaşıyor ve kronik hastalıkların sayısında sürekli artış gözleniyor.Yaklaşık 15 milyon kişise yüksek tansiyon, 4 milyon kişide şeker, 3 milyon kişide kronik obsrtuktif akciğer ,2 milyon kişide koroner kalp hastalıgı, hastaların %40 ında farklı derecede anemi bulunuyor...

Bunun dışında hemen hemen her genç kızda, hatta erkeklerde endometriozis görülüyor,kısırlık sel gibi artıyor ve her 2 bebekten biri sezeryanle doğuyor. Rapoarlarla çizilen bu tablo tek başına çok vahimdir; aynı zamanda insanları ümitsizliğe, korkuya sevketmekte ve büyük hatalar yapmalarına sebep olmaktadır...

Çağdaş tıp bilgileri ve teşhis imkanları ''Dev adımlarla'' ilerliyor gibi görünüyor fakat hastalıklar gün geçtikte daha da derinleşiyor, çeşitleniyor, yaygınlaşıyor ve çoğalıyor. Hastalıklara çare bulamıyor, tam tersine tıbbı tedaviler sonucunda hastalıkların direnci artıyor, daha önce hiç bilinmeyen hastalıklar ortaya çıkıyor. Karşımıza çıkan bu tablo bize hiç şaşırtıcı gelmiyor, çünkü modern tıbbın felsefesi temelden yanlıştır. Modern tıp ateş yükselince ateş düşürücü, tansiyon yükselince tansiyon düşürücü ,enfeksiyon olunca antibiyotik kullanmayı önerir. Bu hastalıgı tedavi değil, bağışıklık sistemine açılmış şiddetli ve sürekli bir savaştır. Çağdaş tıbbi müdahelelerde maruz kalan bağışıklık sistemi, tamamen çökene kadar muazzam şekilde direnir. Bağışıklık sistemi çöktükten sonra ise insanın başına birer birer gerçek hastalıklar gelmeye başlar.

Sentetik ilaçlar, ameliyatlar, sezaryanle doğum, kan ve organ nakli, iki anneli ve tüp bebekler, kök hücresi kullanma, klonlama ,gen teknolojisi ve nanoteknoloji yöntemleriyle üretilen aşılar ve vitaminler gibi kurtuluş umuduyla bel bağlanan bu hayali gelişmeler her seferinde hüsranla bitmektedir ve bitecektir. Bunun sebebi, yaratıcının kanunlarını gözadrı ederek veya onlara karşı gelerek tedavi yolu arayanların zihniyetinde aramak gerekir.

Bendede herşey normale döndü dünden beri yavaş yavaş , dedim size vesveseye gerek yok , sonbahardada burda olalım inşallah ...Ve aranızdan bikaç kişi dr aidin salihi izlemiş çok sevindim buna...

Evet bende izledim daha oncede denk gelmistim ama gozum kapali denk gelmisim herhalde...Sagol bilgilendirdigin için....

Gerçeğe giden yol,ilahi kanunları çiğnemeyen yoldur. tarafından yaratılan bu kanunlar,Levh-i Mahfuz'da Yazılmış ve yaratılışa nokta koyulmuştur.Allah2ın yasalarında asla hata olamaz.Bir değişiklik de yapılamaz.Allahu teala Mümınün suresi 71.ayetinde''Velev ki Hak,onların hevalarına tabi olsaydı,göklerde,yerde ve bunların içinde bulunanlar mutlaka fesada girerdi'' buyurarak felaketin büyüklüğünü bize tanımlıyor...

Biz gerçek hastalığı değil de,tedavi edilmemesi gereken''hastalıkları'' tedavi ederken
daha doğrusu
vücudun gönderdiği ''imdat'' sinyallerini sustururken hatayı insan vücudunda,vücudunsözde eksikliği ya da bozuklugunda arıyoruz.Yani,hatayı 'ın yarattığı mekannizma da arıyoruz.Halbuki,O'nun mekanizmasında hata olamaz.Bu sebeple,insanın bagışıklık sistemi tüm çağdai tedavi yöntemlerine karşı kendi savunmasını yapar,sonuna kadar direnir.Bazı insanlar tıbbi ilaçlarla veya cerrahi müdahelelerle değil,bunlara rağmen iyileşir.

Yeni yöntemlerle tedavi edilerek ortandan kaldırılan hastalıklar aslında kendi vazifesini tamamladıkları için yeryüzünden kaldırılmıştır.Yeniy yöntemler
hastalığın kaldırılmasının sadece yüzeysel sebebidir.Mesela,aşının geliştirilmesiyle taun hastalıgı ortadan kaldırılmıştır fakat asıl sebep bu hastalıgın katında vazifesinin bitirilmiş olmasıdır.Çünkü,''Taun hastalıgından ölen şehittir'' hadisindeki şehitlik mertebesine layık insan heemen hemen kalmamış
yeni yöntem bu nedenden dolayı ortadan çıkmıştır.

Bu mizaçların sırrı keşfedilmiş ve mizaca göre yani kan grubuna göre beslenme şekli ayrıntılı bir şekilde sistemleştirilmiştir.Bu sistemi uygulayan insan bütün hastalıklardan emin olabilirrdi.Ancak bu sistemi hayata geçirmek için doğal,genetiğe müdahele edilmemiş yiyecek kalmamıştır.

Kainat tüm cisimler ve sistemler bir bütündür.Bedenimiz de tüm kainatın bir misali olarak yaratılmıştır.ınsan bedenine baktığımız zaman çeşit çeşit,iç içe geçmiş ve birbiriyle etkileşim halinde olan sistemler görürüz.Modern tıp,insan bedenini,branşlara ayırarak inceler ancak bunun insan vücudunu anlamaya yeterli olmadıgını biliyoruz.ınsan vücudunu anlamak için sistemin ve işleyişin bütününe bakmak gerekir.Yaratılış kanunlarını ne kadare iyi anlarsak o kadar sağlıklı ve doğru yaşama imkanı buluruz

Bu kitapta anlatılan tedavi sistemi anlamak için bütünsel bir bakış gereklidir.Tek tek hastalıkların tedavisiyle ilgilenmek yeterli olamaz.Bu nedenle ancak kitabımızın tamamını okuduktan sonra tedavinin felsefesiyle ve metoduyla ilgili bir fikir sahibi olunabilir..

Bu kitapta modern tıbbın ''bilimsel'' ve işe yaramaz dipnotlarla dolu üslubu yerine hastalıkların sebebini ve gerçek şifanın nerede olduğunu sade bir dille anlatmaya çalışan ifadeler tercih edilmiştir.Bu kitap şifa arayan ve hesap gününe insanlar için ''bilimsel'' ifadelerin izafiliği yerine,acı da olsa gerçeklerin ortaya serilmesinin daha önemli oldugunu düşünülerek yazılmıştır.

Irsi hastalıklar hariç,hemen hemen bütün hastalıkların sebebi hayret verici derecede aynıdır.ılginç olan şudur ki,bütün hastalıkların tedavisi de aşağı yukarı aynıdır.Elinizdeki kitap bu sade ve hikmet dolu gerçeği anlatma yolunda 'ın izin verdiği ölçüde atılmış bir adımdır.

Vücudundaki hastalıkların başlıca sorumlusu insanın kendisidir.Hasta olmak insanın kendi ayıbıdır,kendi suçudur.Çünkü,vücudda onu hastalıklardan koruyan öyle mükemmel bir mekanizma yaaratılmıştır ki ,bu mekanizmayı tahrip etmek için çok''uğraşmak''gerekir.Eğer insan bu mükemmel mekanizmaya rağmen yine de hastalanırsa ,Allah bu durumda da insanoğluna şifa bulması için dosdoğru bir yol göstermiştir.ınsanın bundan istifade etmeyip,kendini tedavi etmemesi ya da şifayı yanlış yerlerde araması 2.bir suçtur.

Hiç bir doktorun yardımı olmaksızın ,tıp dünyası tarafından en tehlikeli görülen hastalıklardan bile kurtulmak mümkündür.Hastalığı teşhis etmek de önemli değildir.Bu kitapta takdim edilen kurallar ve tedavileri kendi hayatınızda uygularsanız,hastalıkların sebebini anlayacaksınız.Sebeplerini anlamakla kalmayıp,hayati önem taşıyan bir çok ayrıntıyı göreceksiniz.Hastahane kapısında sıra beklemeyecek,dolaplar dolusu ilaçlardan ve tüm tedavi masraflarndan kurtulacaksınız.Sağlıklı olmanın ne kadar kolay oldugunu görüp şaşıracaksınız ve böyle mükemmel yaratıldıgınız için Yaradan'a şükereceksiniz..

ABDEST

Abdest sağlık açısından son derecede faydalıdır.

ınsan vücudu üzerinde yaklaşık 700 Biyolojik Aktif Nokta (BAN) vardır. Bunlardan 66 tanesi, "Agresi Noktaları" olarak adlandırılan ekstra aktif noktalardır. Agresi noktalarından 61 tanesi abdest uzuvlarında yer almaktadır.
Abdestte azalar yıkanırken BAN faaliyete geçer, agresi noktaları denge kazanır. Bu sebepten abdestteki düzeni, sırayı bozmamaya özen göstermek gerekir.

YÜZ yıkanırken; mide, bağırsaklar, safra kesesi, idrar yolları, sinir sistemi ve üreme organları uyarılır.

KOLLAR yıkanırken; bağırsaklar, kalp, akciğerler, üreme organları, idrar yolları ve kan dolaşımı uyarılır.

KULAKLAR, yaklaşık 100 BAN'den ibaret olan ve hemen hemen tüm organlarla bağlantılı olan bir komuta merkezidir. Kulaklar meshedilirken bütün organlar uyarılmış olur.

AYAKLAR yıkanırken; hormon dengesini sağlayan, büyüme ve üremeyi kontrol altında tutan hipofiz, böbrekler ve hemen hemen tüm organların faaliyetini etkileyen BAN uyarılır.

Akupunktur noktalarının uyarılması sonucunda vücutta enerji ve kan dolaşımı kolaylaşır, vücudun direnci artar, bağışıklık sistemi güçlenir.
Ateş yükseldiğinde soğuk su ile abdest alınırsa, ateş 1,5-2 derece kadar düşer.
Abdest yükselen tansiyonu düşürür, baş ağrısını hafifletir, uyuklamayı, yorgunluğu ve öfkeyi giderir.

NAMAZ

Namaz VaktiLütfen buraya dikkat! )
24 saat içinde ardarda gelen, 5 tane büyük ve 50 tane küçük aktif bio-ritm periodu vardır. 5 büyük periodun herbirinin başlangıcındaki ilk 15 dakika biyolojik olarak en aktif zamandır. Bu vakitte akupunktur noktalan tamamen açık durumdadır. 5 vakit namaz bu 5 büyük biyolojik perioda denk gelmektedir. 15 dakika sonra BAN yavaş yavaş kapanmaya başlar ve bu kapanma süreci 1,5-2 saat devam eder.

Namaz Hareketleri

Rüku, iç organlarıyla birlikte yumurtalık, rahim, prostat, böbrek, idrar yolları ve omurganın sağlığını korur. Mide, karın, sırt ve boyun kaslarını güçlendirir.

Secde, bedenin üst bölgelerine kan akışını artırır, beyinde sıvı ve kan dolaşımını düzenler ve korur, beyni temizler, hafızayı güçlendirir, anlayış ve düşünce kabiliyetini artırır, akciğer, kalp ve sinir sistemini arındırır.

Selam verirken, omuzlara bakma hareketi, gözü kan dolaşımı bozukluklarından, göz kaslarını tembellikten, ense ve boyun kemiklerini kireçlenmeden korur.

Secdeye giderken ve secdeden kalkarken yapılan hareketle vücudun tüm eklem ve kaslarının sağlığı muhafaza altına alınır.

Abdest ve namazın maddi faydaları saymakla bitmez. Burada örnek olarak sadece birkaçı anlatılmış, manevi hikmetlerine ise hiç değinilmemiştir. Sağlığını koruması için insana, abdest alması, namazlarını kılması ve yemeğini azaltması yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…