Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

roboroach, bende bahsettiğiniz dr.aidin salih'i gerçekten çok merak ettim ve kitabını verdikleri tlf numarasından sordum iki çeşit kitap kapağından bahsettiler ve biri ince , biri kalın bu yüzden iki farklı fiyat söylediler bana biraz pahalı geldi, kargoda bize ait olunca epey tutar diye sipariş veremedim ama almak için içimde o kadar bir istek var ki anlatamam siz kitabı edinince bize de biraz bilgi verirseniz çokk sevinirim

Arkadaşlar az önce kitapçıma uğradım , o kadar çok çeşit var orda bile yok kitap , ana bayiyi arayıp sordular tek fiyat 40 YTL dediler banada çok geldi sipariş veremedim .Ama bende istiyorum .2 ayrı kitap mı onu bilmiyorum benim nette gördüğüm bayağı kalın beyaz ciltli kapaklı bi kitap ...Ama ana yerine sorduysan doğrudur cnm , ben nette çok araştırdım anca burda paylaştığım kadarını bulabildim , sonuçta para kazanacakları için kitabın tamamını elbette burada paylaşmazlar , ama Marankinin kitabından bile bu kadar alıntı yok genede ,kim koyduysa ALLAH RAZI OLSUN

Karanki beyazita gidersen bulup bulamadigini ve fiyatini banada yazarmisin..Bende getirticem ismarliyicam kitabini birilerine...

tabiki canım inşallah hafta sonuna doğru düşünüyorüm ayrıca bu değerli bilgileri buraya yazmakla çok iyi yapmışsın herkes bilgilensin biliyosun bilğininde sadakası vardr oda bildiklerini başkasınada öğretmek tşşkr

arkadaşlar aidin salihin yeri ümraniyede çok faydasını görenler var ben de gidecektim ama biraz ticaret e döktükleri için işi sogudum muayeneside doç kadar nerdeyse

MARANKİ TV :: Röpörtajlar bu verdigim linkte Marankinin kendisi bizzat acikliyor,neden ayin 15.gunu (buradaki ay gunu bizim bildigimiz normal gokteki ayin gunu) son zeytinyagi liomon karisiminin uygulanmasi gerektigini.Hatta bizzat soyluyor son 4 gun yapilmasi da yeterlidir,illa 7 gun degil yani cnm. Bence herkes bole dinlemis ve bende sen ole yazdiktan sonra usanmadim arastirdim ve buldum bu videoyu.O telefona cikanlarin cok asiri bilgili olabilecegini de sanmiorum.ole dedilerse sayet neye gore konusuolar anlamiorum ki!!!!

Canim cok saol arastirip buldugun emek vererek edindigin bilgileri burada bizimle paylastigin icin. Nette o kadar cok bilgi var ki bizim icin yararli olani secmek gercekten cok zor. Buradan roboroach arkadasimin da vasitasiyla butun bu zorlu donem boyunca ve hala da bilgilerini ve deneyimlerini paylasan arkadaslarimiza tekrar tekrar tesekkur ediyorum.Allah hepinizden razi olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ümraniyede nerdeymiş , o kadar araştırdım göremedim ben , benim bildiğim yurtdışında yaşıyo bu bayan ...Ticaret kısmınıda doğruysa rabbe havale edin günah almayalım ...Hiçkimsenin tarafında değilim lütfen yanlış anlaşılmasın ama Sonuçta herşeyin bi ücreti var ,kolay doktor olunmuyo ,yanlış zandan allaha sığınırım herzaman ...ııce araştıralım derim ben , verdiği bilgiler hiç yabana atılır değil , isteyen dener yada denemez inanır inanmaz kimseyi yadırgamam öle bi hakkımda yok ... Sadece inandığım bişeyleri burda şükret, üret, paylaş mantığıyla paylaştım , kitapta 40 dedi benim kitapçım ,seminerlerin ücretsiz oluşu güzelmiş ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar haftasonu nete giremediğim için neler olup bittiğini dün okuyup öğrendim, ama yazmaya fırsat bulamadım. Ben Kasım ayında bu detoksu uyguladım ve çok da memnun kaldım. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla kabızlık ve şişkinlik problemi çekenler olmuş, detokstan iki gün sonrasında gayet düzenli olarakwc ye gitmeye başladım, hem de hergün aynı saatte. Hiç sıkıntı çekmedim. Suyu bol için, zaten normalde az su içiyorsanız kabizlık problemi yaşamanız normal. Bunu Marankinin detoksuna bağlamak yanlış bence. Bu seferki uygulama sonrasında benden de bahsettiğiniz o yeşil şeylerden çıktı. Henüz wc ye düzenli olarak çıkamadım, ama düzene girecektir, korkum yok bu konuda. Bana göre faydası zararından fazla bu uygulamanın. Ben bir kış boyunca boğaz ağrısı yaşamadım, şükrediyorum her gün. Zamanla tuvalet sorunu da normale dönecektir, merak etmeyin.

kızlar bugün maranki kanal 7ye gelmemiş neden acaba?hiçde bahsetmiyorlar yeni bi doktor gelmiş.

Roboroach çok teşekkürler önceki sayfalarda verdiğin bilgiler için.Çok güzel bilgiler alabileceğim bir yazarla,doktorla daha tanıştırdın beni.Kitabını buldum ,alacağım inşaallah.Allah senden razı olsun tekrar çok çok teşekkürler canım...

Arkadaşlar kozmikçiler nasıl hissedyorsunuz kendinizi.Ben hasta olamam rağmen sabah 7.5 da uyana biliyorum kendimi daha zinde hissediyorum uykularım daha düzene girdi sizler nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…