Karankicim , bende netten yazım temin için fiyatı için birde henüz cevap gelmedi
Kalın bir kitap ve Lokman Hekimi duymuşsunuzdur o Allahın tıp bitkilerle şifa ilmini vahyettiği bi evliyadır , onun yöntemleri var kitapta ve en ucuz tedavi yönteminin aslında peygamberimiz zamanında tutulmuş olan 3 günlük sağlık açlık orucu olduğunu anlatıyo özünde , vücut sadece bununla zararlı toksinleri ve bitkilerle atıyormuş ,bende tamamını okuyamadım daha , yıllardır bu yöntemleri uygulayan ve bu bayanı takip eden biri tavsiye etti bana 2aydır araştırdım ve ikna oldum
Bugün bulunduğum ilçede bakacam kitabı ve artık buna ordaki kan grubuna göre beslenme ve oruçlarla yaşamaya karar verdim çünkü bu detoksta hissettim açlığımın 4üncü gününde başağrısı geçti ve inanılmaz dinçtiö hiç olmadığım kadar , detoks bitti az şeylede yaşayabileceğimi anladım
Ben bugün bakacam kitaba uygunsa alıcam seni haberdar ederim bulursam seve seve kargoda yaparım burdan temin edip isteyenlere ...
Karanki beyazita gidersen bulup bulamadigini ve fiyatini banada yazarmisin..Bende getirticem ismarliyicam kitabini birilerine...
Gerçek Tıp ( Yitik Şifanın İzinde)
Dr.Aidin Salih
Arkadaşlar Marankinin sitedeki telefonuna ulaştım.Zeytinyağı limon karışımını salı günü içebilirmişim:dance:Lavmanda da limon yerine zeytinyağı kullandığımı sordum,limon kullanarak devam et birşey olmaz dediler.:teytey:Zeytinyağı limon karışımını cuma günü içmedim o gün içilmesi gerekiyormuş, dediğimde öyle birşey yok 7. gün içilecek dediler.Alsebe sen nerden öğrenmiştin cnm cuma günü içilmesinin gerekli olduğunu?
Arkadaşlar kitaptan bu kadar parçalar bulabildim ,temin edemeyecek arkadaşlarımız için bunlarda faydalı olur umarım...Farkındaysanız ''Az yiyin Az Konuşun Az Uyuyun '''hadisini anlatıyo sanki hepsi ...Ve genetik hastalıkla imtihanımız dışında gerçekten Yaratıcı hastalık vermiyomuş bunu anladım ben ...Gene nefsimizden fazla yemek, yada çok karıştırarak yemekten kendi kendimizi zehirlemekten geliyo ne gelirse başımızaSonrada böyle temizleyecez diye eziyet çekiyoruz
MARANKı TV :: Röpörtajlar bu verdigim linkte Marankinin kendisi bizzat acikliyor,neden ayin 15.gunu (buradaki ay gunu bizim bildigimiz normal gokteki ayin gunu) son zeytinyagi liomon karisiminin uygulanmasi gerektigini.Hatta bizzat soyluyor son 4 gun yapilmasi da yeterlidir,illa 7 gun degil yani cnm. Bence herkes bole dinlemis ve bende sen ole yazdiktan sonra usanmadim arastirdim ve buldum bu videoyu.O telefona cikanlarin cok asiri bilgili olabilecegini de sanmiorum.ole dedilerse sayet neye gore konusuolar anlamiorum ki!!!![/QUOT
Canım sağol izledim ne yapacağımı şaşırdım içmeden bıraksam şu temizliği olurmu acaba,yarın kanal 7 de çıkarsa sorayım mı moralim bozuldu offf
Karanki beyazita gidersen bulup bulamadigini ve fiyatini banada yazarmisin..Bende getirticem ismarliyicam kitabini birilerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?