Kitabı nerden buldunuz ne kadar ??? Benim kitapçım 40 ytleye getirebileceğini söyledide
Link vermem doğru değil sanırım ama internetten tarrattım.Kitap satış yapan bir sitede daha indirimli buldum.Satın al diye tarattım kitabı.Bide yayın evini aradım ama cevap veren olmadı.Gerçi kargo ücreti ile kitap yine 40 ytl oluyor.
Arkadaşlar ümraniyede nerdeymiş , o kadar araştırdım göremedim ben , benim bildiğim yurtdışında yaşıyo bu bayan ...Ticaret kısmınıda doğruysa rabbe havale edin günah almayalım ...Hiçkimsenin tarafında değilim lütfen yanlış anlaşılmasın ama Sonuçta herşeyin bi ücreti var ,kolay doktor olunmuyo ,yanlış zandan allaha sığınırım herzaman ...İİce araştıralım derim ben , verdiği bilgiler hiç yabana atılır değil , isteyen dener yada denemez inanır inanmaz kimseyi yadırgamam öle bi hakkımda yok ... Sadece inandığım bişeyleri burda şükret, üret, paylaş mantığıyla paylaştım , kitapta 40 dedi benim kitapçım ,seminerlerin ücretsiz oluşu güzelmiş ...
marankininde aidin salihinde tıp ilmi almadıkları için bu ücretler çok diyom marankinin kitabını aldım bütün bilgiler alıntı yoksa ki bende yaptım 1 haftalık diyeti ve çok memmun kaldım cildimin rengi bile deyişti lekeler gitti salihin programı çok daha agır 10 günlük diyetler arkadaşım almanyadan geldi emes hastasıydı bayagı yol katetti
s.a arkadaşım eyer ümraniyeyi biliyosan santralde istikbalin yan sokağında kozmik ürünler satan baharatçının üst katında yerleri var baharatçı da zaten onlara ait arkadaşım kitabını aldı 50 tl ye ama eyer fiyatı düştüyse bilmiyorum....her şeyin bi ücretinin oldugunu biliyorum da ?muayenede 150tl biraz çok deil mi ?ben de sülük tedavisi için gitmek istiyorum veya hacamat ama bakalım
bende hiç bi değişiklik yok.hatta pazar gününden beri çok üşüyorum hatta donuyorum elim ayağım burnum buz gibi.kızlar ben pek başarılı olamadımya diyorum nisanda yada mayısta yeniden yapsammmı yoksa kasımı mı bekliyim ne dersiniz
roboroach verdigin bilgiler için çok teşekkürler.bu hanım kahve içmeyin diyor marankide kahveyi yemeklerden sonra falan içebilirsiniz diyor hangisi dogru acep
merhaba eie, bende senin gibi hiç faydası olmamış gibi hissediyorum bu beden temizliğinin ben mide şikayetlerim için yapmıştım ama çok farkeden birşey yok.Bende yineden yapsam mı diye düşünüyordum mayısta falan ama burada yazılan bazı şeyler biraz tedirgin etti açıkcası
Roboroach çok teşekkürler önceki sayfalarda verdiğin bilgiler için.Çok güzel bilgiler alabileceğim bir yazarla,doktorla daha tanıştırdın beni.Kitabını buldum ,alacağım inşaallah.Allah senden razı olsun tekrar çok çok teşekkürler canım...
Sevgili Zuhal, kitabın adını ve hangi kitapçıda bulduğunu yazabilirmisin, ben de almak istiyorum..Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?