Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kitabı nerden buldunuz ne kadar ??? Benim kitapçım 40 ytleye getirebileceğini söyledide

Link vermem doğru değil sanırım ama internetten tarrattım.Kitap satış yapan bir sitede daha indirimli buldum.Satın al diye tarattım kitabı.Bide yayın evini aradım ama cevap veren olmadı.Gerçi kargo ücreti ile kitap yine 40 ytl oluyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar maranki hoca tutuklanmış diyolar ya bi bilgisi olan varmı...bu arada sivasta bi kişi gerçekten ölmüş otopside ani yemek değişimi sebep olarak gösterilmiş bünyesi dayanamamış....adamın başını yaktılar ya eger dogruysa çok üzüldüm hasta olanlar yapmasın ya adam kaç kere söyledi hasta olanlar yapmayın veya doktor kontrolunde yapın die bilinçli bilinçsiz herkes uyguluyo olmazki ya yazık adama...

ZUHAL42, canım özelimden bana bu kitabı bulduğun sitenin linkini gönderirmisin bende almak istiyorum

bende hiç bi değişiklik yok.hatta pazar gününden beri çok üşüyorum hatta donuyorum elim ayağım burnum buz gibi.kızlar ben pek başarılı olamadımya diyorum nisanda yada mayısta yeniden yapsammmı yoksa kasımı mı bekliyim ne dersiniz
roboroach verdigin bilgiler için çok teşekkürler.bu hanım kahve içmeyin diyor marankide kahveyi yemeklerden sonra falan içebilirsiniz diyor hangisi dogru acep

s.a arkadaşım eyer ümraniyeyi biliyosan santralde istikbalin yan sokağında kozmik ürünler satan baharatçının üst katında yerleri var baharatçı da zaten onlara ait arkadaşım kitabını aldı 50 tl ye ama eyer fiyatı düştüyse bilmiyorum....her şeyin bi ücretinin oldugunu biliyorum da ?muayenede 150tl biraz çok deil mi ?ben de sülük tedavisi için gitmek istiyorum veya hacamat ama bakalım

Ben 3 yıl önce Romataloğuma 6 ayda bir kontrole bile 200 veriyodum arkadaşım...3yıl önce !!!
Az bile demiyorum kimse yanlış anlamasın , bencede çok heleki veremeyecek çok insan var şu kriz ortamında ama her tıp dalı sanırım aynı malesef ..

marankininde aidin salihinde tıp ilmi almadıkları için bu ücretler çok diyom marankinin kitabını aldım bütün bilgiler alıntı yoksa ki bende yaptım 1 haftalık diyeti ve çok memmun kaldım cildimin rengi bile deyişti lekeler gitti salihin programı çok daha agır 10 günlük diyetler arkadaşım almanyadan geldi emes hastasıydı bayagı yol katetti

ya şu detox kampına katılmış kımse yokmu ızleyenler arasında..Ne sonuc alınmış ogrenseydık.Bı Marankının nerde oldugunu...Her ne hıkmetse bugun benımde Ruyama gırmıştı

Arkadaşım kimsenin avukatı değilim ,dr aidin salihi tanımam bile sadece bana kendisini öneren ve felçli eşi bu kadının tedavisi ve 3 günlük açlık orucuyla tamamen olmasada kısmen iyileşen tanığım bi insan sonucu bende araştırıp bulduğum bilgileri paykaştım sizinle İsminin başında Dr. yazıyooo tıp ilmimi almamış bu kadın ? Bialog diye biliyorum ben ...Biyoloji biliminin eğitimini alarak Biyolog unvanını kullanmaya hak kazanmış kişilerin; tüm bilimsel, hukuki ve çalışma alanlarındaki görev ve sorumluluklarını belirlemek, mesleki özlük haklarını korumak ve mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, bu kanun teklifinin temel gerekçesini oluşturmaktadır.

Biyoloji, canlı sistemlerin bilimidir. Biyologlar ise; canlılarla ilgili araştırma, (deney, gözlem, koleksiyon, istatistik, koruma, kontrol, inceleme, test, tanı ve değerlendirme) yapar. Canlıların gelişimi, evrimi, kalıtımı, fizyolojisi, ekolojisi, korunması, tanı ve sınıflandırılması, davranışlarını ve özelliklere etki eden faktörlerin neden ve sonuç ilişkilerini araştırır, tanımlar.

Aynı zamanda Biyolog, Biyoloji yada Biyolojinin özelleşmiş alt dallarında laboratuar ve arazi çalışmaları yapar. Bu çalışmalarla ilgili yetki ve sorumlulukları taşır. Çalışmalarını yaparken çeşitli biyolojik, matematiksel, fiziksel ve kimyasal yöntemlerle, uygun araç ve gereçlerden yararlanır. Çalışma sonuçları çevre, sağlık, üretim, eğitim, teknoloji ve ekonomi gibi yaşamsal alanlarda uygulanır.

Ülkemiz iklim koşulları, coğrafi konumu ve jeomorfolojik yapısı nedeniyle çok zengin ve kendisine özgü bir Biyolojik çeşitliliğe sahiptir. Avrupa'nın sahip olduğu tür sayısına yakın bir flora (bitkiler) ve fauna (hayvanlar) zenginliğine sahip ülkemizin bu biyolojik zenginliğinin korunması konularında dünya ülkeleri arasında hak ettiği yeri alması Biyologların bu tür çalışmalara etkin bir biçimde katılmasıyla mümkün olacaktır.

Biyolojik zenginliklerle, kalkınma arasında sıkı bir ilişki mevcuttur. Zira tüm ekonomik faaliyetler temelde doğal kaynaklara dayanmaktadır. Bu da biyolojik sistemlerin etkin bir biçimde araştırılması ve anlaşılmasına bağlıdır. Canlı doğal kaynaklarımızı akılcı bir biçimde değerlendirerek kendilerini yenileme, kapasitelerini yitirmeden gelecek kuşaklara aktarabilmek için Biyologlara ihtiyaç vardır ve her zaman olacaktır.

Biyologlar,çevre, eğitim, tarım,orman,tıp, sağlık ve ekonomi gibi hayati konularda ülkemizde önemli sorumluluklar yüklenerek hizmet vermektedirler.

Bu yüzyılın Biyoloji çağı olacağı göz önüne alınarak Biyologların görev, yetki ve sorumlulukları ile Biyolog Odaları ve Türkiye Biyologlar Birliği Kanun tasarısı hazırlanmıştır

Hacamatida de DR Salih'mi yapityormus ki...? Kim yapiyor yada ayni yerdemi yapiliyormus biraz daha bilgi verebilirmisin?

Son düzenleme:
Amerikan John Hopkins Hastahanesinin açıkladığı yazıylada nokta koyuyorum arkadaşlar ...Sakın Modern Tıbba düşman olduğum yada inanmadığım sanılmasın elbette önce Dr.lar sonra Alternatif Tıp ....Ama bu dünyanın en iyi hastahanesinin itiraflarından sonra gerçekten ''Hiçbi hastalık yokturki doğada şifası verilmemiş olsun''' hadisini insan daha iyi anlıyor ve daha çok inanmaya başlıyo .Buyrun okuyun ...Modern Tıp Bile Kanser Hücreleri Aç Bırakılır Diyo Ve kemoterapinin ve radyasyonun kanserli hücreyi yok edemediğini , bastırmaya çalışırken sağlıklı hücreleride yok ettiğinden vücud direncinin dahada çöktüğünü ve diğer organlara sıçradığını kabul ediyor DıKKAT!!!
Benim yengem önce göğüs kanseriydi göğsünü aldılar terapiler vs ,kurtuldu sandık ama 1yıl sonra karaciğerine 1 yıl sonrada beynine sıçradı ve kaybettik ...

JOHN HOPKINS HASTANESı'NDEN

[B1) Herkesin vücudunda kanser hücreleri vardır. Bu kanser hücreleri birkaç milyara kadar çoğalmadıkça standart testlerde görülmezler. Doktorlar kanser hastalarına tedaviden sonra vücutlarında artık kanser hücresi kalmadığını söyledikleri zaman, bu yalnızca kanser hücrelerinin testlerle saptanamayacak düzeyde olduğu anlamına gelir.
2) Bir kişinin hayatı boyunca 6 ile 10 kez kanser hücreleri oluşabilir.
3) Kişinin bağışıklık sistemi güçlü olduğu zaman kanser hücreleri yok edilir ve çoğalarak tümör oluşturmalarına engel olunur.
4) Bir kişide kanser olması, o kişide çoklu beslenme eksikliği olduğuna işaret eder. Bunlar genetik, çevresel, beslenme ve yaşam tarzı faktörlerine bağlı olabilir.
5) Çoklu beslenme eksiklini yenebilmek için diyeti değiştirmek ve ek takviye almak bağışıklık sistemini güçlendirir.
6) Kemoterapi hem hızlı çoğalan kanser hücrelerini, hem de kemik iliğinde, sindirim sisteminde v.s.'deki hızlı büyüyen sağlıklı hücreleri yok eder ve karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler v.s.'de organ tahribatına yol açar.
7) Radyasyon kanser hücrelerini yok ederken; sağlıklı hücre, doku ve organları da yakar, yaralar ve zarar verir.
8) Kemoterapi ve radyasyon başlangıçta tümörün küçülmesine yol açar. Kemoterapi ve radyasyon tedavisinin uzaması tümörün daha fazla yok olmasına yol açmaz.
9) Kemoterapi ve radyasyondan dolayı vücut çok fazla toksin yüklenmesine maruz kalınca, bağışıklık sistemi ya tehlikeye düşer, ya da yıkılır; dolayısıyla kişi çeşitli enfeksiyonlara ve komplikasyonlara yenik düşer.
10) Kemoterapi ve radyasyon kanser hücrelerinde mutasyona neden olabilir ve dirençlerinin artarak yok edilmelerini zorlaştırabilir. Cerrahi işlem de kanser hücrelerinin başka taraflara atlamasına neden olabilir.

11) Kanser hücreleri ile savaşmakta etkili bir yöntem ise onları çoğalmak için ihtiyaçları olan gıdalardan yoksun ve aç bırakmaktır.

KANSER HÜCRELERı AŞAĞIDAKıLERLE BESLENıRLER:

a- Şeker kanser besleyicidir. Şekeri kesilerek kanser hücrelerinin önemli bir gıdası kesilmiş olur. NutraSweet, Equal, Spoonful v.s. gibi tatlandırıcılar zararlı olan Aspartam ile yapılırlar. Daha iyi bir tatlandırıcı Manuka balı veya molastır, ama az miktarda alınmalıdırlar. Sofra tuzunda beyazlatıcı olarak kimyasallar bulunmaktadır. Daha iyi bir seçenek Bragg'in aminosu veya deniz tuzudur.
b- Süt vücudun, özellikle sindirim sisteminde, mukus üretmesine neden olur. Kanser mukusla beslenir. Süt yerine tatlandırılmamış soya sütü tüketilerek kanser hücreleri aç bırakılabilir.
c- Kanser hücreleri asit ortamda gelişirler. Et temelli diyet asittir ve sığır eti veya domuz eti yerine bol balık ve az tavuk eti yemek en iyisidir. Ette, özellikle kanserli kişilere zararı olan, canlı hayvan antibiyotikleri, büyüme hormonları ve parazitleri bulunur.
d- %80 taze sebze ve meyve suyu, kepekli tahıllar, tohumlar, nohutgiller ve biraz meyveden oluşan bir diyet vücudu bazik (alkali) ortamda tutar. %20 de fasulye içeren pişmiş gıdalardan oluşabilir. Taze sebze suları kolayca emilip 15 dakika içinde hücre düzeyine ulaşabilen ve sağlıklı hücreleri besleyen ve çoğalmalarını hızlandıran canlı enzimler içerirler. Sağlıklı hücre üretimi için gerekli olan canlı enzimlerin sağlanması amacıyla, taze sebze (sebzelerin çoğunluğu ve fasulye filizi) yiyin veya suyunu için ve günde 2-3 kez çiğ sebze yiyin. Enzimler 40o C'de yok olurlar.
e- Yüksek kafein içerikli kahve, çay ve çikolatadan uzak durun. Yeşil çay daha iyi bir seçenektir ve kanserle savaşan özellikleri vardır. Bilinen toksinler ve ağır metaller içeren musluk suyu yerine arıtılmış veya filtrelenmiş su içiniz. Damıtılmış su asittir, kaçınılmalıdır.
12) Et proteininin sindirimi zordur ve çok sindirim enzimi ister. Bağırsaklarda duran sindirilmemiş et çürür ve daha çok toksin birikimine neden olur.
13) Kanser hücrelerinin duvarları sert protein ile kaplıdır. Et yemekten kaçınarak veya azaltarak, kanser hücrelerinin protein duvarlarına saldıran enzimler daha çok açığa çıkar ve vücudun öldürücü hücrelerinin kanser hücrelerini yok etmelerini sağlar.
14) Bazı destek maddeleri (IP6, Flor-ssence, Essiac, anti-oksidanlar, vitaminler, mineraller, EFA'lar v.s..) bağışıklık sistemini güçlendirerek, vücudun kendi öldürücü hücrelerinin kanser hücrelerini yok etmesine yardımcı olur. E vitamini gibi diğer destek maddelerinin de, vücudun hasarlı, istenmeyen veya ihtiyaç olmayan hücrelerin atılmasının normal yolu olan, apoptoziz veya programlanmış hücre ölümüne yardımcı olduğu bilinmektedir.
15) Kanser zihinsel, bedeni ve ruhsal bir hastalıktır. Öngörülü ve olumlu bir ruh kanser savaşçısını muzaffer yapar. Öfke, affetmezlik ve acı bedeni stresli ve asitli bir ortama sokar. Seven ve affeden bir ruha sahip olmayı öğrenin. Sakin olmayı ve hayatın tadını çıkarmayı öğrenin.
16) Kanser hücreleri oksijenli ortamda gelişemezler. Günlük egzersizler ve derin nefes alma hücre düzeyine kadar daha fazla oksijen alınmasına yardımcı olur. Oksijen terapisi kanser hücrelerini yok etmek için diğer bir yöntemdir.
JOHN HOPKINS HASTANESı'NDEN KANSER GÜNCELLEMESı
1) Mikrodalga fırına plastik kap koymayınız.
2) Dondurucuya su şişesi koymayınız.
3) Mikro dalga fırınına plastik ambalaj koymayınız.
4) John Hopkins Hastanesi bunu yakın bir zamanda bülteninde yayınlamıştır. Bu bilgi Walter Reed Ordu Tıp Merkezi tarafından da yayınlanmaktadır. Dioksin kimyasalları kansere, özellikle de göğüs kanserine, neden olmaktadır. Dioksinler vücudumuzun hücreleri için son derece zehirlidir. Plastik şişelerdeki suyu dondurmayınız, çünkü bu plastiğin içindeki dioksinin salınmasına neden olur.
Castle Hastanesi Sağlıklılık Programı Yöneticisi Dr. Edward Fujimoto bu sağlık tehdidini anlatmak için yakınlarda bir televizyon programına çıktı.
[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]

Son düzenleme:

merhaba eie, bende senin gibi hiç faydası olmamış gibi hissediyorum bu beden temizliğinin ben mide şikayetlerim için yapmıştım ama çok farkeden birşey yok.Bende yineden yapsam mı diye düşünüyordum mayısta falan ama burada yazılan bazı şeyler biraz tedirgin etti açıkcası

canım beni bişey tedirgin etmiyor meyva veren ağaç taşlanır karşıt görüşler elbette olacak adam bana mantıklı geliyor arkadaşlarımızın içinden cıkan solucanlar bi arkadaşmızın ne oldunu anlayamdıgımız hayvancıgımı desem artık annemden cıkan yarım kova camur bunlarla yaşamak dahamı iyi? sivilcelerim için kaç ay dünya hap yuttum hemde yasaklanan bi hap sonuç geçmediler tabiki bir sürü yan etkisi vardı bu ilacın. bu yöntem sanırım o yuttuklarımdan cok daha iyidir
benim böbrek taşım var bunu kırdırmak istemiyorum dogal yoolla düşssün
valla ben tekrar deniycem ama mayıstamı kasımda onu bilemiyorum
ben yağı hemen cıkardım ondan faydası olmadıgını düşünüyorum
vücüdumuza kimyasal hiç bişey sokmadık sebzelerle beslenmnin ne zararı olsun ki

Bende kendimi bittiği günden beri acayip dinç hissediyorum .Marankinin bu kadar üstüne gidilmemeli diye düşünüyorum
Sonuçta sebze meyveydi yediklerimiz ve çıkan onca yeşillik ve çamur bence karaciğerimizin temizlendiğinin kanıtıydı .ıyikide yapmışız artık düşünmeyin derim kızlar ben ,bende herşey 2ci gün normale döndü ...

Sevgili Zuhal, kitabın adını ve hangi kitapçıda bulduğunu yazabilirmisin, ben de almak istiyorum..Teşekkürler

arkadaşım aynı dili konuşuyoruz ama neden ... ben size birilerinin avukatlıgını yapıyorsunuz demedim alternatif tıbba herkezden çok inanıyorum yıllardır kendi kendimin dr olmuşumdur aidin salihin en az10 hastasını tanıyorum ve şimdiye kadar memnun kalmayanıda duymadım ama bu deildirki gördügüm yanlışları eleştirmiyeceim

aytunci santral dediğin telekommu ümraniyeyide cok bilmiyorum ama ben hacamat yaptırmak istiyorum kesinlikle bu sene eğer varsa telefonunu bana özelden atabilirmisin buranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…