Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

arkadaşlar bende acaip bi enerji oluştu sabah erken kalkamazdım inanın 2 gündür erkenden kalkıyorum neşem ve gücümde gözle görülür bi artış oldu yalnız enson büyük abdeste cuma gecesi çıkmıştım ondan sonra daha çıkmadım bekliyorum. bakalım ne olacak daha öncede söyledim ben kesinlikle yapmışım diyorum inanın kafam dahil çok rahatladım. marankiden haberi olan varmı ne oldu adama merak ediyorum.

Merhabaalr, kk yı uzaktan takiplerken, london nun bahsettiği siteyi meraktan üye oldum
london rica etsem, arama motoruna ne yazınca bu site ilk sırada çıkıyor, ya da bu programın adı ne acaba yazabilir misin sanırım bunları yazmak yasak değildir. Minnettar kalırım bu bahsettiğin programı ve siteyi çok merak ettim, sanırım ingilizce bir site. Ne yazayım google a da bu site ilk çıksın? Rica etsem

forgacim colon cleansing die aratirsan ozellille de gorseller kismindan aratirsan cikan sonuclari gorebilirsin.bu arada burada uygulayan hicbir arkadasimizdan oyle bir sonuc cikmadi sua ana kadar..

hiç inanmıyorum ben canım bu tür şeylere resmen karalıyorlar adamı ..bence yemek değişikliğine baksaydı ne çılgın ehilsiz diyetisyenler sırf aşırı kilolu diye insanlara çin işkencesi diyet ve akıl almaz diyetler uyguluyo ölse onlar ölürdü diyorum .gerçekten öğle olsa tv ve gazete manşetleri boy boy gösterirdi boşver inanma canım sende..

meyva veren herzaman taşlanır misalii..Ahmet maranki ve İbrahim saraçoğlu bulunmaz ender uzmanlar bence..

selam arkadaşlar bende inanılmaz degişiklikler var cidden 28 yaşıma girdim ama 18 lik gibi oldum uyku uyuyamıyordum sabah geç kalkardım her zaman yorgun hissederdim bedenimi ALLAHA şükür hepsi bitti
nasıp olursa yine yaparım

forgacim colon cleansing die aratirsan ozellille de gorseller kismindan aratirsan cikan sonuclari gorebilirsin.bu arada burada uygulayan hicbir arkadasimizdan oyle bir sonuc cikmadi sua ana kadar..

Çok teşekkürler london, merak etmesem daha iyiymiş,
Yanlız hep aynı yaratık kafamçokkarıştı
Nasıl üşenmeden tutup çekmişler pes valla, çekin sifonu gitsin ne uğraşıyonuz yaratıkla

nisandada varmış kozmik temizlik bu sefer bende yapıcam nasipse ama sigara içiyorum genede yapıcam marankinin sitesine baktım -04 Nisan – 11 Nisan-arası ikinci kozmik temzilik varmışş.

Son düzenleme:
kızlar annanem de yapmış kozmik beden temizliğinden safrası çamur doluymuş ayda bir nerdeyse hastaneye yatıyodu çoğu zaman bilinci kapalı götürüyolar hastaneye safrasından ameliyat olması gerekiyo ama çok yaşlı 80 yaşında ameliyat sonrası bitkisel hayata girmesinden korkulduğu için ameliyat yapmıyolaruygulamayı teyzem sayesinde yapmışlar yağ içilmeden birgün önce sanki saframı alıp içini kazıdılar diyo oanda çok sancısı olmuş lavman yapmadan tuvalete zor yetişmişiçimden simsiyah çakıllar döküldü diyomuş sonra canım benim çok halsizlemiş ve uyumuş uyandığındaysa sanki annemden yeni doğmuş gibiyim demiş görümcemde yaptı oda siyah kömür gibi şeyler çıktı diyo kişilerin yaş ve hastalıklarına göre sonuçlar değişiyo bence marankinin bu uygulaması çok doğru fakat tv de verdiği bilgiler eksik kalıyo iyi araştırmak lazım herkese sağlıklar

canım peki bu temizlikten sonra doktora gidip ultrason filan çektirdimi.sonuçları yaz buraya olurmu şakkıdı

bende bugün 80 taneye yakın kan tahlili istedim dr tanıdıkdı sağolsun detoks yaptığımı anlattım tüm tahlilerimi yaptı. daha önceki tahliller ile karşılaştırıcam sonucu pazartesi alıcam sizi bilgilendiririm. ve dr hanımda detoks uygulayacak nisanda. öğretmen arkadaşı yapmış

beden temızlıgı kampının 1 haftalık fıyatı 2mılyar yuz mılyon ama nısan fıyatı dahada artıcakmıss ben annem babam gıtmek ıstıyoduk ama1haftaya 6 mılyar 3yuz vermek cok geldı acıkcasıı bende evde yapmayı dusunuyorum.. bunu dememıs arkadaslar tavsıyelernız varmıı. nelerı yapsak daha ıyı sonuc ala bılırıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…