Deryacım linki özeline yolladım
Bende kendimi bittiği günden beri acayip dinç hissediyorum .Marankinin bu kadar üstüne gidilmemeli diye düşünüyorum
Sonuçta sebze meyveydi yediklerimiz ve çıkan onca yeşillik ve çamur bence karaciğerimizin temizlendiğinin kanıtıydı .İyikide yapmışız artık düşünmeyin derim kızlar ben ,bende herşey 2ci gün normale döndü ...
aytunci santral dediğin telekommu ümraniyeyide cok bilmiyorum ama ben hacamat yaptırmak istiyorum kesinlikle bu sene eğer varsa telefonunu bana özelden atabilirmisin buranın
yok cnm estagfurullah ne demek cok olmak.madem baslattim anlatmaliyim tabi sonunuda.
onlarda bize cok benzer oruc die adalandirdiklari (fast) bisi yapiolarmis.5 gun boyunca sadece elma suyu ve cig sebze yediklerini ve bu satilan set ( detox seti ) ordaki urunleri kullandiklarini soluolar. haplar,suda eriyen tozlar falan var setin icinde.
bu arada kusura bakmayin arkadaslar herkese gondermeye calisiorum ama 600 sn bekleyin falan dio. herkes birbirine yollarsa daha cabuk olur heralde.
Merhabaalr, kk yı uzaktan takiplerken, london nun bahsettiği siteyi meraktan üye oldum
london rica etsem, arama motoruna ne yazınca bu site ilk sırada çıkıyor, ya da bu programın adı ne acaba yazabilir misin sanırım bunları yazmak yasak değildir. Minnettar kalırım bu bahsettiğin programı ve siteyi çok merak ettim, sanırım ingilizce bir site. Ne yazayım google a da bu site ilk çıksın? Rica etsem
arkadaşlar maranki hoca tutuklanmış diyolar yabi bilgisi olan varmı...bu arada sivasta bi kişi gerçekten ölmüş otopside ani yemek değişimi sebep olarak gösterilmiş bünyesi dayanamamış....adamın başını yaktılar ya eger dogruysa çok üzüldüm hasta olanlar yapmasın ya adam kaç kere söyledi hasta olanlar yapmayın veya doktor kontrolunde yapın die bilinçli bilinçsiz herkes uyguluyo olmazki ya yazık adama...
forgacim colon cleansing die aratirsan ozellille de gorseller kismindan aratirsan cikan sonuclari gorebilirsin.bu arada burada uygulayan hicbir arkadasimizdan oyle bir sonuc cikmadi sua ana kadar..
kızlar annanem de yapmış kozmik beden temizliğinden safrası çamur doluymuş ayda bir nerdeyse hastaneye yatıyodu çoğu zaman bilinci kapalı götürüyolar hastaneye safrasından ameliyat olması gerekiyo ama çok yaşlı 80 yaşında ameliyat sonrası bitkisel hayata girmesinden korkulduğu için ameliyat yapmıyolaruygulamayı teyzem sayesinde yapmışlar yağ içilmeden birgün önce sanki saframı alıp içini kazıdılar diyo oanda çok sancısı olmuş lavman yapmadan tuvalete zor yetişmişiçimden simsiyah çakıllar döküldü diyomuş sonra canım benim çok halsizlemiş ve uyumuş uyandığındaysa sanki annemden yeni doğmuş gibiyim demiş görümcemde yaptı oda siyah kömür gibi şeyler çıktı diyo kişilerin yaş ve hastalıklarına göre sonuçlar değişiyo bence marankinin bu uygulaması çok doğru fakat tv de verdiği bilgiler eksik kalıyo iyi araştırmak lazım herkese sağlıklar
canım peki bu temizlikten sonra doktora gidip ultrason filan çektirdimi.sonuçları yaz buraya olurmu şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?