bende bugün 80 taneye yakın kan tahlili istedim dr tanıdıkdı sağolsun detoks yaptığımı anlattım tüm tahlilerimi yaptı. daha önceki tahliller ile karşılaştırıcam sonucu pazartesi alıcam sizi bilgilendiririm. ve dr hanımda detoks uygulayacak nisanda. öğretmen arkadaşı yapmış
beden temızlıgı kampının 1 haftalık fıyatı 2mılyar yuz mılyon ama nısan fıyatı dahada artıcakmıssben annem babam gıtmek ıstıyoduk ama1haftaya 6 mılyar 3yuz vermek cok geldı acıkcasıı bende evde yapmayı dusunuyorum.. bunu dememıs arkadaslar tavsıyelernız varmıı. nelerı yapsak daha ıyı sonuc ala bılırıza.s.
okyanuscum bende sabırsızlıkla bekiliyrum. doktorumda nisanda yapacak.neden temizliğini ayy iyiki yapmışım düşünsenize evi bi kaç gün silip süpürmrsek ne hale geliyo bu bedenindetemizliğe ihtiyacı varmutlaka bilgilendir . hatta hemen eve gelişinle birlikte yaz olurmu delikafadulden . bide mavi şekerden beklioruz hihoyyyt
merhaba arkadaşlar beden temizligi yapanlar nasıl gidiyo verilen kilolar geri alındı mı?gerçi ben başlarken kilo vermek için başladım 4 kilo verdim çıkan sonuca göre iyiki yapmışım dedim verdigim kilonun 2 sini geri aldım ama yinede vücüdumda okadar rahatlama olduki nisan da tekrar yapacagım .Bu arada bi ölüm haberide ben duydum ümraniyede kadın 4 üncü gün ölmüş dr lar metobolizması çökmüş demişler ama bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi san ki hepsi karalama gibi iki kardeşim basında böyle bir haber alsalar balıklama atlarlardı ama anlamadıgım neden maranki basına çıkıpta bu asparagas haberleri yalanlamıyor
okyanus34 tskr ederım .. 4 nısanı unutmazsam yapıcam aslında ben kampa katılmak ıstıyodum ama fıyat cok pahalı geldıı :çok üzgünüm:
Buarada hacamat yaptırmak isteyen arkadaşlar ,en faydalı olduğu gün hicri ayın 17 si 19 u 21 i diye duymuştum.Cuma Cmtesi yapılmıyo , hadisler var hakkında , netten araştırın derim ,bu hacamat kızılay verdiğimiz kan gibi bişey değil yalnız , orda sağlıklı kan alınıyo burda amaç , deri altına biriken yoğunlaşmış kirli kanı almak ,bende yaza yakın iki kürek kemiğim arasına yaptırcam inşallah ,başımdan cesaret edemiyorum birde uzun kıyamadığım saçlarım var ,onları kestiremem enseden olduğu için ...
Yaptıranlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?