Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
zeytin gözlü geçen sefer sabah yapmıştım.Saat altıdan yediye kadar lavman sürüyordu.Savaştan çıkmış gibi yoruluyordum.Ve ohalde işe gidiyordum.Bütün gün bitkin oluyordum Bu sefer akşam deneyeceğim en azından sabah uykumu alırım diye düşünüyorum Bu sefer yürüyüş falan yapmayı düşünüyorum

Kızlar galiba sabah kırmızı pancarı fazla koydum acaip bir baş ağrım var eşimde de baş ağrısı olmuş.Aslında tansiyon da yok ama neden oldu anlayamadım.

bende öğlen kereviz haşladım içine acıcık havuç bide bulgur attım limon yerinede portakal sıkıyorum bide yanına salata süper oluyo şimdilik iyiyim sadece biraz baş ağrısı var bende de bakalım sütümü olumsuz etkilerse bırakırım ama ısrarla devam etmek istiyorum bu arada sitede ilk dört gün bir dilim kepek yulaf ekmeği var diyor öf şu lavman işini de uygulamadan içim rahat etmiycek valla bende bayılıp kalmiyim

lavman ya sabah güneş doğarken ya da akşam güneş batarken yapılacakmış...
xxlamia pancar başağrısını tetikler normalde.. hele migren falan varsa mahveder insanı... ilk yaptığın zaman olmadı mı... belki de lavman yapmamanla alakalıdır ondan sordum...

eylülde yapacağım ben de inşallah şimdiden bilgi topluyorum... hem kayınvalidem yapıyo onada faydası olur diye bakınıyorum...

12 de anca içebildim suyu mide bulantımda az önce geçti ne yiycem bilmiyom he bide bu lavman sırasında beklememiz lazım su bağırsaklara iyice gitsin diye de bekleme işi nasıl olcak ya 4. gün falan değişirmi acaba :uhm:

Canım niye acele ediyosunki sonbaharda yaparsın. Emziririken yapma senin şimdi etine sütüne dikkat etmen lazım yerimseniben

kızzlar bende lahan ve havuç haşlamıştım ama ne eşim nede ben yiyemedik,haşlama suyunu bile içemedik,illa yenmek zorundamı biraz zorladım kendimi azcuk yedim ama o kadar

bişi daha sorcam bu lavman suyunun ilk yarım litresinede elma sirkesi ve limon suyu koyuyormuyuz, ben sabah koymadım sadece sonraki 2 litresine koydum

Sebze haşlaması çok iğrenç geldi bende çiğ lahana yiyom inşallah gaz yapmaz :)) az kıvırcıkla maydanoz dereotu doğradım limon sıktım onu yedim bide yarım dilim çavdar ekmeğinden yedim yarın yemem inşallah

kızlar ALLAH yardımcınız olsun yazdıklarınzı takip ediyorum..ilk gün ya belki ondan ilk anda zor olur inşaallah çabuk geçer bu dönem..

Yeşil yapıyom kendime içine 2-3 tanede karanfil attım afiyet bal şeker olsun hepimize :dance:

Benimde şimdilik iyi gidiyor. Ama az kalsın lavman setini bulamayacaktım. Hiç bir yerde yok hatta katı meyva sıkacağı bile bulamayan arkadaşlarım var.

Ben lavmanımı akşamları yapacağım zira işe gidiyorum ve sabahları çok zor olur benim için. Bu akşam ilk denemem olacak. Allah cümleten yardımcımız olsun.

kızlarrrrrrrrr bende yapmak istiyordum ama bugün olmadı gelmedi lavman setim malesef yarın başlasam olurmu yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…