Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızzlar sogan serbestmi,kökü degilde yeşillikleri,pazarda falan var ama ben bilmedigimden alamadım serbestse alıcammm bilennnnnnnn varmııııııııı

mart ayında yapılanda bir kaç gün sonra başlana biliyordu ama bu ay bilmiyorum olurmu, geçen ay oldugunu göre bu ayda olurdur herhaldeCADIARZUCADIARZU

canım nasıl yani bi kaçgün yarın başlasam olurmu yoksa bikaçgün derken ne zaman başlanıyor o zaman canım ayy bi açıklarsan çok sevinirim yaff

geçen ay ilk üç gün içinde başlayabiliyordun,sanırım yarın başlasan bişi olmaz

her iki cevabın içinde çok sağol teşekkür ediyorum canım bu arada lavman günde bir kere yapılıyormuş galiba doğrumu

evet bir kere ya sabah güneş dogarken 5 ile 7 arası,yada akşam güneş batarken

öğlenki pırasadn snra bişey yiyemedim benfisfisfis akşam en son ne zaman yemek yenilebiliyoo kızlarrCADIARZU

bide benim eşiminde bugün sınavı vardı onun için başlayamadı:1no2: yarında var başlayamaz gene var acaba pzrtsi başlasa olur muuşakkıdı

bilen var mı:uhm:

bide kızlar sabahtan beri sakız çiğniyorumm naneli sakız işe yarıyoo kızlarr deneyin istersenizzz

akşam yemeği olarak havuç maydanoz dereotu soğan doğradım 1 limon ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koydum fena olmadı kızlar deneyin derim ben

canım nasıl yani bi kaçgün yarın başlasam olurmu yoksa bikaçgün derken ne zaman başlanıyor o zaman canım ayy bi açıklarsan çok sevinirim yaff

Tursari son 4 gunde bile yapsan oluyormus..Ama aslinda program 7 gunluk..YAnliz ne zaman baslanirsa baslansin herkesle ayni gun zeytinyagi içilecek haberin olsun...Sanada kolay gelsin..
Ben patates salatasi yaptim esime bende tabiiki yedim onunla mecburen...Oglenden sonra basi donmeye basladi yanliz esimin.Tansyonunu olctuk iyi ama halsizde kaldi daha ilk gunden...Butun gun yatti..Pazartesi ise gidicek insallah boyle devam etmez yoksa birakir...
Sogan demis toprak..Benim bildigim yiyebilirsin sogani ister kokunu ister yesilligini...Sebze meyve serbest canim....

alsebe cnm patateste serbestmi,siz pişirmişsiniz,bide sebze haşlaması ve akşamki salataya zeytin yagı konuluyomu,

slm kızlar bende bugün başladım bu ay tüp bebek denemem oldu ve tutunamadı bu nedenle beden temizliği yamaya karar verdim inşallah faydasını görürüm.bugün biraz zor oldu ama kararlıyım inşallah yapacağım.alsabe patates ne zaman ve nasıl yeniliyor

bende yapacaktım ama bugün başlayamadım ama yarın inş. başlıyorum ve bikaç günde uzatıcam inş.
nurayankara inş. istediğin olur birde senden bebek müjdesi alırım diğer arkadaşlar gibi :ecrin_bebek:

inşallah melankoli moralim çok bozuktu beden temizliğine yapmaya karar verdim.inşallah zararı olmaz. faydasını görürüm burda beden temizliğini yapan arkadaşları görünce üye oldum ilk başta biraz korktum ama yapanları okuyunca rahatladım ben hocanın kapsüllerinden almadım ama diğer arkadaşlar kapsul kullanıyormusunuz? kapsül kullanmadan yapan varmı? akşam bişey yenmiyormu bnm karnım acıktı (

Ya bir sorum olacak arkadaşlar. Lavmanı yatmadan önce yapsak olmaz mı. Ben ne sabah gün doğarken, nede batarken yapabiliyorum. Hiç yapmamaktan iyidir sanırım

selam arakdaşllar.öğlen 1 buçukta bi çarşıya çıktım az öncew geldim.rahat 4- saat yürümüşümdür.ayaklarım kara sular indi desem yeridir.bide eşimle kızm mantı yediler.aslında eşim sevmezde kızım çok sevdiği için mecbur girdik.onlar ömantı yedi ben 1 literye yakın su içtim.everde geç gelinceee benim saltada kaldı yanii.artık su ve bitki çaylarıyla devam etcem.haaa ikindi 6- 7 tane badem yedim.yarın lavmana başlamayı düşünüyorum ya bakalım artık.

Burda pek kapsullu yapan yok zaten canim...O yuzden cok hayiflanma...Insallah faydasini gorursun..Inan korkulacak birsey yok sebze meyve seviyorsan eminim kolay yaparsin...Hadi bakalim bu temizliktedede senden bebis haberi aliriz INSALLAH...
Aksam salata yeniliyor ama 7 den sonra yenmemesi tavsiye ediliyor..Hurma findik incir kuru uzum de yiyebiliyor bitki caylarini seker kullanmadan balla tatlandirarak icebiliyorsun..Bol Bolda su iebiliyorsun..

Son düzenleme:
alsebe cnm patateste serbestmi,siz pişirmişsiniz,bide sebze haşlaması ve akşamki salataya zeytin yagı konuluyomu,

Evet canim patates yedik valla...Yenmeyecekler arasinda gecmiyor birde barbunya falan bile vermisler kapmta ya ondanda cesaret aldim..Ben esime yapiyorum aslinda ben yapamiyorum..Oda pek sebze yemez ondan patatesi yer diye yaptim daha cok... Salata sadece limonluydu sanirim?

benim bu ikinci yapışım.geçen ay yaparkende bunu yiyelimmi şunu içellimmi gibi şeylere hiç takılmadım.adam ne dediyse onu yaptım.öğlen sebze haşlama ve suyu akşamda salta diyo.
lavmanıda ya sabh 5-7 arsı yada akşam gfüneş batrken diyo.yani ben sadece bun u anlıyorum.gerisi olurmu nolmazmı bilemem.ama ben çok kuralcıyımdır.ne deniliyosa harfiyen uyarım.
eğer içiniz nasıl rahat ediyosa lavman satinde veya yenilen yiyeceklr konusunda öyle yapın..şahsen ben yemem.labvamnıda da sabah yaparım.sabah yapamadığımda akşam yatarken yaparım.bunlar hep ayın çekim gücüyle alakalı çünkü.bi sakıncası olmasaydı gün içinde lavmöan denilirdi.

Anam anam gızlar garnım açç -tatlicadiarzu-

Sabahki suyu biraz geç içmiştim o enfes sudan sonra mide bulantım geçince salatayla yarım dilim ekmek birazda lahana yedim.4-5 gibi yeşil elma ve yeşil çay. Akşamda ıspanak koydum çok az suyla kendi buharında pişti yarım dilim ekmekle 1 kahve fincanı tabağı kadar kaydirigubbakcemile3 ıspanak yedim. saat 8 de çok acıktım bi portakal yedim dahada bişey yemiycem.

rose sen iyi su içmişsin ya ben bugün hiç su içemedim ilk günün sersemliği sanırım yarın daha dkkatli yapmaya çalışıcam.

Yaa bide kısır yaptım eşime içim gitti kısıra bakarken :roflol:

allah yiliğini versin bonuscum.anam senin boğazın hiç durmamışki.durmadan yemişsin.gerçi yediklerin zararlı şeyler değil.bende öğlen çay fincanı tabağında brokoli yedim.limn bile sıkmadım.süzgeçten aldım yedim.3 sb. brokolinin haşlanma suyunu içtim.saat 11 gibi 2 kayısı 2 incir ve 4 fincan yeşilçay ve biberiye içtim limonla.okadar.bide bol su tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…