mart ayında yapılanda bir kaç gün sonra başlana biliyordu ama bu ay bilmiyorum olurmu, geçen ay oldugunu göre bu ayda olurdur herhaldeCADIARZUCADIARZU
canım nasıl yani bi kaçgün yarın başlasam olurmu yoksa bikaçgün derken ne zaman başlanıyor o zaman canım ayy bi açıklarsan çok sevinirim yaff
Tursari son 4 gunde bile yapsan oluyormus..Ama aslinda program 7 gunluk..YAnliz ne zaman baslanirsa baslansin herkesle ayni gun zeytinyagi içilecek haberin olsun...Sanada kolay gelsin..
Ben patates salatasi yaptim esime bende tabiiki yedim onunla mecburen...Oglenden sonra basi donmeye basladi yanliz esimin.Tansyonunu olctuk iyi ama halsizde kaldi daha ilk gunden...Butun gun yatti..Pazartesi ise gidicek insallah boyle devam etmez yoksa birakir...
Sogan demis toprak..Benim bildigim yiyebilirsin sogani ister kokunu ister yesilligini...Sebze meyve serbest canim....
inşallah melankoli moralim çok bozuktu beden temizliğine yapmaya karar verdim.inşallah zararı olmaz. faydasını görürüm burda beden temizliğini yapan arkadaşları görünce üye oldum ilk başta biraz korktum ama yapanları okuyunca rahatladım ben hocanın kapsüllerinden almadım ama diğer arkadaşlar kapsul kullanıyormusunuz? kapsül kullanmadan yapan varmı? akşam bişey yenmiyormu bnm karnım acıktı(
Ya bir sorum olacak arkadaşlar. Lavmanı yatmadan önce yapsak olmaz mı. Ben ne sabah gün doğarken, nede batarken yapabiliyorum. Hiç yapmamaktan iyidir sanırım
alsebe cnm patateste serbestmi,siz pişirmişsiniz,bide sebze haşlaması ve akşamki salataya zeytin yagı konuluyomu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?