2 bardak cnm:içelim:kızlar kaç bardak içtiniz o karışımdan...
bir de lahananın suyunu nasıl çıkardınız ya...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bugün Allahın izniyle başladım ilk defa yapıcam bakalım hayırlısı benimde ikiz bebeklerim var ve emziriyorum aslında birazda çekiniyorum sütümü etkiler diye umarım herşey güzel olur sabah karışımdan içtim katı meyve sıkacağıyla lahana maydanoz ıspanak yeşil elma pancar havuç çok kötüydü ya şuan midem bulanıyo bide şu lavmandan tırsıyorum akşam yapıcam bakalım becerebilecekmiyim tek amacım yavrularıma daha kaliteli süt verebilmek bu arada kaç gibi yapıyorsunuz akşam lavmanı
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bugün Allahın izniyle başladım ilk defa yapıcam bakalım hayırlısı benimde ikiz bebeklerim var ve emziriyorum aslında birazda çekiniyorum sütümü etkiler diye umarım herşey güzel olur sabah karışımdan içtim katı meyve sıkacağıyla lahana maydanoz ıspanak yeşil elma pancar havuç çok kötüydü ya şuan midem bulanıyo bide şu lavmandan tırsıyorum akşam yapıcam bakalım becerebilecekmiyim tek amacım yavrularıma daha kaliteli süt verebilmek bu arada kaç gibi yapıyorsunuz akşam lavmanı
Herkese gunaydin...Ilk once Allah kolaylik versin diyorum....Ben sebze suyundan biraz içtim ama arkasindan cikti...Tahmin etmistim boyle olcagini...Ne yesem cikiyor zaten...Ben yapamiyicam yani anlasildi..Hayirlisi olsun insallah....
Kizlar sebze suyunun içine1-2 kasik saf zeytinyagi katmayi unutmayin...Lavman suyunun içinede sarimsak suyu( posasi degil) katildiginda bagirsak parazitlerinide dokuyormus...Ne kadar koyulacagini roze anlatsin cunki gecen sefer o uyguladi....
Hamilelikte yapilmamasi lazim demis ben tv de sakincasi yok diye duydum diye hatirladigimdan birde faydasini gordugumden yapmak istemistim ama olmadi...
Gecmis olsun ...bedenini zorlama demekki daha zamanı degil,daha sonra kendini daha iyi hissettiginde denersin...
Hamilelik, bebek bakımı, emzirme bunlar özel durum dikkatli olunması gerekir,hatta Tansiyon hastaları falan ...birde zaten televizyon programında devamlı hatırlatma yapıyorlar önce doktor kontrolundan gecin tam olarak saglıklı hissediyorsanız kendinizi baslayın diye...:uhm:
rosecim sarımsağı kimden duydun ilk kez senden duyuyorum bide ne düşürdün cnm 4. günde
ayyyyy yaaa geçen sefrde böyle olmuştum.şimdi regli olmuşum
geçen marttada ilk gün başlamıştı.şimdi yi,ne ilk gün ve yine regliyim.
aynen cnm bende anca acıkmaya başladım mide bulantımda yeni geçtikafamçokkarıştıbende koyayı sarımsak suyunu,sabahki sebza suyu sizide tok tuttumu ben hala açıkmadım
da
arkadaşlar merhaba aranızda bende varım.İlk Kasım ayında yapmıştım.O zaman bitkisel ilaçlarıda kullanmıştım.Şimdi tekrar yapıyorum İlaçlar çok pahalı olduğu için bu sefer kullanmayacağım.Kasım detoksunda eşimle beraber başlamıştık.Fakat eşim ilk gün bıraktı.Çünkü lavmanda baygınlık geçirdi.Ve devam etmedi.Şimdi eşime lavmansız detoks yaptırıyorum.Zeytinyağını da içmeyecek.Bir hafta hayvansal gıdadan uzak durarak diyet yapmış olacak Sizce Bir şey olur mu? dersiniz.Ama ben etraftan duyuyorum Lavmansız yapanları pek olumsuz bir şey duymadım.Bu arada ben lavmanı bu sefer akşam yapacağım.Daha önce tecrübeli olduğum için merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?