Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bugün Allahın izniyle başladım ilk defa yapıcam bakalım hayırlısı benimde ikiz bebeklerim var ve emziriyorum aslında birazda çekiniyorum sütümü etkiler diye umarım herşey güzel olur sabah karışımdan içtim katı meyve sıkacağıyla lahana maydanoz ıspanak yeşil elma pancar havuç çok kötüydü ya şuan midem bulanıyo bide şu lavmandan tırsıyorum akşam yapıcam bakalım becerebilecekmiyim tek amacım yavrularıma daha kaliteli süt verebilmek bu arada kaç gibi yapıyorsunuz akşam lavmanı

kızlar kaç bardak içtiniz o karışımdan...
bir de lahananın suyunu nasıl çıkardınız ya...
2 bardak cnm:içelim:

ben sabah yaptım lavmanı akşam yapanlar yatmadan önce yapıcaklarmışş
inş etkilemez cnm ama zorlanıcaksın baya biiisebzelerin içine bulgur koy bari pişirirken tok tutsun

Bebekleri emziriyorsan önce doktora sorsaydın daha isabetli olmazmıydı ...Senin durumun özel ...Bebek bakıyor ,emziriyorsun ....lavman kolay degil sanıyorum ...hastalanırsan falan, bebeklere kim bakıcak dikkatli ol ...

Son düzenleme:
Herkese gunaydin...Ilk once Allah kolaylik versin diyorum....Ben sebze suyundan biraz içtim ama arkasindan cikti...Tahmin etmistim boyle olcagini...Ne yesem cikiyor zaten...Ben yapamiyicam yani anlasildi..Hayirlisi olsun insallah....
Kizlar sebze suyunun içine1-2 kasik saf zeytinyagi katmayi unutmayin...Lavman suyunun içinede sarimsak suyu( posasi degil) katildiginda bagirsak parazitlerinide dokuyormus...Ne kadar koyulacagini roze anlatsin cunki gecen sefer o uyguladi....

Hamilelikte yapilmamasi lazim demis ben tv de sakincasi yok diye duydum diye hatirladigimdan birde faydasini gordugumden yapmak istemistim ama olmadi...

kızzlar günaydın,allahıma şükür lavmanı hiç zorlanmadan yaptım korktugum kadar degilmiş,lavmanın suyunu katınca ucundan suyu biraz dışarı akıtın içinize hava girmemiş olur agrıda olmaz, eşim biraz zorlandı ama
sabah ki sebze suları ıııııııııııııııyyyyyyyyyyy nasıl bir tat öyle içim dışıma çıktı kokusunu almamak içinde pipetle içdim,herkese kolay gelsin

ben lahan ve havuç haşlıycam,salatayı akşam yemeyi düşünüyorummm,şimdide bitki çayı ve kuru yemiş yiyorum azcık

Gecmis olsun ...bedenini zorlama demekki daha zamanı degil,daha sonra kendini daha iyi hissettiginde denersin...

Hamilelik, bebek bakımı, emzirme bunlar özel durum dikkatli olunması gerekir,hatta Tansiyon hastaları falan ...birde zaten televizyon programında devamlı hatırlatma yapıyorlar önce doktor kontrolundan gecin tam olarak saglıklı hissediyorsanız kendinizi baslayın diye...:uhm:

ben öğlene brokoli haşlayıp limonla onu yiycem ve tabi suyunuda içicem.akşamda saat 18 gibi sadece salta yapıp yağsız tuzsuz limonla onu yiycem.
alsebnin dediği gibi lavman suyunuza sarımsak suyuda koymayı unutmayın.ben geçen sefr ilk günden itibaren koyduğum için 4.gün hemen düşürdüm o şeyi.
sarımsağın konuluşuna gelince.bidaha sormayın bak .iyce okuyu.tabi kafanıza takılan yer olursa o başka.:.....
5-6 diş sarımsağı (daha fazlada olabilir benim sarımsak dişleri büyüktü bayaa,) sarımsak rendesinde bi tülbent,tül gibi suyu geçirebilecek bişeyin üstüne rendeleyin.sonra bunu lavman suyunuh içine suyunu sıkarak akıtın.yine tülbentte sarılıyken lavman suyunun içine batutıp çıkarmak suretiyle tekrara iyce suyunu sıkın.işte bu kadar.2 yemek kaşığı elma sirkesi,2 yemek kaşığı limonsuyunu da ilave ediiinn. işte lavman suyunuz hazıırr.

Sagol canim..Evet aslinda doktora danisilmasi lazim ama ben turkiyede yasamiyorum simdi bunu doktora anlatmaya kalksam ki doktorumda turk degil kesinlikle onaylamaz...Ben o yuzden sormadim konusmadim bile....Neyse artik insallah birdahaki sefere....Esime yapiyoruz bakalim ne kadar dayanabilicek..Benim biraktigimida soylemedim...Soylesem aninda birakir...Bende yapiyorum diye biraz kandiricam...Sagligi iyiligi için cunki hiç motivasyonu yok yanliz oldumu...Sebze suyunu yuzunu burustura burustura içti sukur ettim valla...
Simdi oglene patates salatasi yapsammi diyorum ona yoksa sebzelerlede arasi yok..Nasil yapicam ne yediricem hiç dusunemiyorum..Sizde yaptiklarinizi yazin fikir olsun...

rosecim sarımsağı kimden duydun ilk kez senden duyuyorum bide ne düşürdün cnm 4. günde

canım zeytin gözlüm tvde maranki söylerken duymuştum.kanal 7 de.eğer parazit felan varsa düşsün isitiyosanız sarımsak suyunuda koyun lavman suyuna dedi ve tarif etti.bende hep koydum.ben et parçası gibi şeyler düşürdüm.ama lavman yapınca değil:sabah normal lavmnı yaptım.akşam sat 6 gibi karnımda burkulma şeklişnde kramplar oldu.vw sonuda onlar çıktı ogün akşam hep.ama sonrasında çok rahatladım.neyse illaki herkesden çıkacak diuye bişey yok ama .ben yakın zamanda çok çiğ köfte yemiştim onun içişn mutlaka bişeyler vardır deim ve koydum sarımsak suyunu.

ayyyyy yaaa geçen sefrde böyle olmuştum.şimdi regli olmuşum
geçen marttada ilk gün başlamıştı.şimdi yi,ne ilk gün ve yine regliyim.

bende koyayı sarımsak suyunu,sabahki sebza suyu sizide tok tuttumu ben hala açıkmadım
da

arkadaşlar merhaba aranızda bende varım.ılk Kasım ayında yapmıştım.O zaman bitkisel ilaçlarıda kullanmıştım.Şimdi tekrar yapıyorum ılaçlar çok pahalı olduğu için bu sefer kullanmayacağım.Kasım detoksunda eşimle beraber başlamıştık.Fakat eşim ilk gün bıraktı.Çünkü lavmanda baygınlık geçirdi.Ve devam etmedi.Şimdi eşime lavmansız detoks yaptırıyorum.Zeytinyağını da içmeyecek.Bir hafta hayvansal gıdadan uzak durarak diyet yapmış olacak Sizce Bir şey olur mu? dersiniz.Ama ben etraftan duyuyorum Lavmansız yapanları pek olumsuz bir şey duymadım.Bu arada ben lavmanı bu sefer akşam yapacağım.Daha önce tecrübeli olduğum için merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

ayyyyy yaaa geçen sefrde böyle olmuştum.şimdi regli olmuşum
geçen marttada ilk gün başlamıştı.şimdi yi,ne ilk gün ve yine regliyim.

ee nasıl yapıcan rosecimmm dahada halsiz kalırsın şimdiiifisfisfis
bende koyayı sarımsak suyunu,sabahki sebza suyu sizide tok tuttumu ben hala açıkmadım
da
aynen cnm bende anca acıkmaya başladım mide bulantımda yeni geçtikafamçokkarıştı

cnm lavmanı akşam yapmanın özel bi sebebi var mı yoksa o zaman müsait olduğun için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…