iyi akşamlar arkadaşlar.ben bugün yine aradım marankinin sitesini.yapmanızda bi sakınca yok dedi.hatta lavmanıda yapın hergün onun hiç bizararı yokki dedi.şimdi napsam lavman yapsammı yapmasammı yarın.yaparsam yarın akşam yapmayı düşünüyorum ben.ama diğerlerinide sabhtan yaparım.ama yapsammı yapmasammı.
lyasakkelimeavman yapmassan faydası olmuyomuşum,2 kere bence fazla,ama 1 kere yapmamız lazım
ya ben anlatamıyorum heralde canım benim ben geçtiğimiz mart ayında yaptığım için bi sakıncası zararı olrmu kidiye lavman yapmıycaktım.hatta yaparsamda 7 gün boyunca toplam 2- veya 3 kere yapacaktım.ama 2 kez marankişnin sitesini arayıp sordum.farklı zamnlarda farklı kişiler.beden temziliğinide lavmanıda rahatlıla yapabilrsiniz hiç bi zararı yok dedi.bende diyorum ki.yarın ilk gün.lavmanı sabah yapmıycam ilk gün.yaparsam yarın akşam yaparım ama diğer günler sadece sbah yaparım .çünkü sbah yapmak daha kolay.akşam gelenb gidne olabşilir.sabah lavmanımı yapar.meyve sularımıda sıkıp içerim.şakkıdışakkıdışakkıdı
alsebecim lavman bencede zor değil.tek çekincem zararı olurmu diyeeydi.ondada hayır kesinlikle tabirini kullandlır.galiba lavmanıda yapcam ama sabh değil.çünküğ akşam yemek yedim.yarın akşama yaparım artık.yada pazar sabahı başlarım lavmana.
Ben telefonda acamadim birturlu..Yarin yapicammi yapmiyicammi kararsizim...Nasil içicem sebze suyunu bilmiyorum.Yapsamda kesin cikicak hepsi onda suphe yok...Korkuyorumda bir yandan...Esime yapicaz ben hazirliyicam bakalim Allah kuvvet verirse...
canım hamilelerin süt vernlerin yapmasını tavsiye ediyo diye hatırlıyorum.çünkü kanı temizlediği için çocuk daha sağlıklı ve sütte daha kaliteli oluyomuş.ama senin durumun biraz farklı.eşin yapsın.sende bebiş olunca yaparsın güzelim.öncelikle bebişini sağ salim sağlılı bişekilde kucağına al.sonbahrda sen de yaparsın bu temiziliği.içinde şüphe var çünkü.ama bi kaç gün denyedebilrisin.baktın olmadı bırakırsın.
Evet normal bir hamilelik olsa zaten hiç dusunmem...Ben afedersin yutkunamiyorum bile...Su bile zorla icebildim simdiye kadar..Butun markalardan denedikten ancak bir tanesini birde soda icebiliyorum..Surekli mide bulantisi cikartma ve yuksek tansyon var..Bazen siddetli basagrisi oluyor tansyona bagli...Kardialogda tansyon ilacina baslatti..Simdi yapsam ilaci birakmak lazim birakmasam bilmiyorum..Son gun o zeytinyagindada tansyonum dahada cikarda bebege zarari olur diye korkuyorum...Yoksa o kadar isrtiyorum ki yapmak..Cok faydasini gordum...Bu mide bulantisi karin agrilarim olmasa vucudum hala dinc hissediyorum bunu...Yine yapsaydim eminim cok daha iyi olup uyku duzenimin bile 4 saate inecegine inaniyorum ben...
alsebecim .tansiyonum var .diyosun.benimde tansiyonum var.ama ben hamile değilim.son gün o karışımdan sonra çarpıntım oldu ve tansiyonum çıktı benmi.de.senin durumun çok daha farklı.bence biraz ertele drerim.yada tekrar aynı şeyi diycem ama bi kaç gün dene .ya bi,de biliyosunki bundaki beslenme çok azsen şuan 4-*5 aylık hamilesin galiba değilmi.bi hafta boyunca gıdasız kalcaksın.yani bilemiyorum.eşin ne diyo bu konuda.
tamam canım.bi dene bakalım.ama benceder ertele .sen eşine ve bise destek ol.geçmiş olsun.cenabı rahman hayırlarla kurtarsın inşşallah.
s;a bu ayki kozmik beden temizligini yapan hanimlara basarilar dilerim..
mart ayindaki kozmik beden temizligini yaptim çok faydasini gordum. en cokta bebegim olsun diye yaptigim beden temizligini Allah'in izni ile bu ay bebek mujdesini aldim çok mutluyum Rabbime sonsuz hamd-u senalar!!! vesile olan maranki hocadan Allah cc razi olsun...
Allah'a emanet olunuz...
ayy cnm benim sağ salim alırsın kucağına inş:Saruboceq:s;a bu ayki kozmik beden temizligini yapan hanimlara basarilar dilerim..
mart ayindaki kozmik beden temizligini yaptim çok faydasini gordum. en cokta bebegim olsun diye yaptigim beden temizligini Allah'in izni ile bu ay bebek mujdesini aldim çok mutluyum Rabbime sonsuz hamd-u senalar!!! vesile olan maranki hocadan Allah cc razi olsun...
Allah'a emanet olunuz...
:roflol: :roflol::Saruboceq:
Ya rabbi bu topicteki herkese ruhen ve bedenen kozmik bir şekilde arınmayı nasib eyleee...Lavmanlarını kolay eyleee...Salatalarını baldan datlı eylee...aminnn -tatlicadiarzu-
aynen cnm yaaa yaparken çok zor olmadıda anammm tutmak çok zorrr:tomato: ben 3 kerede yapabildim anca vallaaBismillah dedim ve lavmanı uygulamaya çalışmak suretiyle başlamış oldum :1rolleyes:
Allah hepimize sabır ve şifa versin inşallah.
( bu arada lavmanı yapmak tutmaktan daha kolaymış)
hayırlı sabhlar kozmikçileeer...haydi bakalım başladık ilk güne.allah hepimize şifa versin inşallah.herkes ne ümurak yapıyosa umduklarımıza nail eylesin rabbim.bende az önce içmek üzere pancarlı suyumu sıktım.ve şimdi içiyorum.ayy bu çok tatlı oluyo beee.zor içiyorum.bi hafta nasıl dayancaz bakalım.ama bu sefer 7 gün de bıurakmıycam inşallah.8-10 gün yapmayı düşünüyorum yaa bakalım artık.1 pancar 1 turuncu havuç 1 kırmızı havuç 1 kırmızı elma 1 yeşilelma.bunları sıktım 2 yemek kaşığıda zeytin yağı koydum içine.toplam 500ml oldu.yarısını içtim şimdi değer yarısını hüpletiyorum.pancarla havucun posasınıoda atmadım.onuda salta felan yaparım artık.ıyyyyyyyyyyyyyy.haydi hepimize kolaaay gele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?