kızlar ben sabah meyve suyu içiyordum 3 gündür, pancar suyunu dün akşam üzeri içtim sadece , ya sabah içileciğini bilmiyordum, yarın sabah başlarım inş.ama bir çok sebze meyveyi karıştırınca hiç güzel olmuyor,mesela portakal -havuç, elma -havuç karşmı hiç güzel olmuyo benim midem bulanıyor, bunları ayrı ayrı içsek olmaz mı? mesela bugün sabah sadece portakal suyu içtim , daha sonra bir bardak yeşil çay yanında 5 adet kepekli tuzsuz şekersiz bisküvi yedim, az önce de 3-4 kuru erik, 2 kuru kayısı ,2 hurma yedim, ne çok yemişim şimdi farkettim :roflol: neyse öğlen için de brokoli haşlayıp salatalık dometes getirdim işyerime, akşamda salata yerim , sonra yeşil çayla ceviz ,kuru incir yerim , ya ben çok yiyorum galibaCADIARZU biraz azaltmam lazım
[ı]kızlar bİskÜvİ falan yemeyİn ya ne yapıyorsunuz hİÇbİr hazır gıda konsantre ÜrÜnler yenmeyecek onun yerİne 1 dİlİm kepeklİ Çavdar ekmek ye ÖĞlen arkadaŞım sakın dayanın az kaldıııııııııııııııııııııııı :) hurmada tavsİye ederİm [/ı]
[ı]Çok tok tutuyor Şekerİde dengelİyor. Haydı kızlar sabır [/ı]
günde kaç dilim ekmek yiyebiliriz :jeyyar:
kızlar ben sabah meyve suyu içiyordum 3 gündür, pancar suyunu dün akşam üzeri içtim sadece , ya sabah içileciğini bilmiyordum, yarın sabah başlarım inş.ama bir çok sebze meyveyi karıştırınca hiç güzel olmuyor,mesela portakal -havuç, elma -havuç karşmı hiç güzel olmuyo benim midem bulanıyor, bunları ayrı ayrı içsek olmaz mı? mesela bugün sabah sadece portakal suyu içtim , daha sonra bir bardak yeşil çay yanında 5 adet kepekli tuzsuz şekersiz bisküvi yedim, az önce de 3-4 kuru erik, 2 kuru kayısı ,2 hurma yedim, ne çok yemişim şimdi farkettim :roflol: neyse öğlen için de brokoli haşlayıp salatalık dometes getirdim işyerime, akşamda salata yerim , sonra yeşil çayla ceviz ,kuru incir yerim , ya ben çok yiyorum galibaCADIARZU biraz azaltmam lazım
teşekkür ederim:1rolleyes:
yiyecek ne yapıcam bilemiyorum işte.. sizler kepek veya çavdar ekmeği yiyormusunuz?
:uhm:
biz de ille haşlama mı olması lazım sebzeler:çok üzgünüm:
yağsız tavada öldürüyo gibi yapsak?cokacimcoook
çok şey istiyorum sanırım
Sadece ilk 4 gün 1 dilim ekmek
:1rolleyes: sağolasın:) benden önce cevap vermişsin teşekkürlersebze suyunu düzenli iç canım onun çok faydası var yerimseniben
http://http://www.maranki.com/165_Herkesi-Beden-Temizligine-Davet-
Ediyoruz!.html
liste burda var canım bak oku daha iyi anlarsın ilk 4 gün 1 dilim kepek çavdar ekmeği yenebiliyo hihoyyyt
adreste bir gariplik var tekrar gönderir misin?
Aboov ben buraya az bakim öyle içim suyumu demiştim saat 12 olmuş hala içmedim he :1shok:
Bugün midem bulanmadı diye düşünüyorum o zaman hatırladım :roflol: kalkim hazırlim bari iğğ
olur cnm neden olmasınyerimsenibenbiz de ille haşlama mı olması lazım sebzeler:çok üzgünüm:
yağsız tavada öldürüyo gibi yapsak?cokacimcoook
çok şey istiyorum sanırım
bende vallacokacimcoooktemizlik bi bitsin neler neler yiycem ahh ahh hepsini aklımda liste yaptımm
Aboov ben buraya az bakim öyle içim suyumu demiştim saat 12 olmuş hala içmedim he :1shok:
Bugün midem bulanmadı diye düşünüyorum o zaman hatırladım :roflol: kalkim hazırlim bari iğğ
otur sen daha otur :mymeka:
bis az snra öğle yemeğini yiyeceğiz:dilcikar:
Dalmışım la :ecrin_bebek: bugün beyle oldu napim bide zayıflama topüğüne bakıyodum arada kozmik su kaynamış :roflol:
çizelgenle oynamamışsın :jeyyar: niyeki ne
bende kabağı kavurcam ama bakalım yiyebilcek miyim :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?