Selam kızlar çok şükür bu günüde bitirdik sayılır....NAsıl gidiyor.Aç aç açımm ya ama dayanıyorum
Bu sefer başım ağrımadı :sm_cool:
Lavmanda kolat oluyor. EEEEEEE artık alıştı sanırımlaelaelaelaelae
öğleden sonra hep uyudum Yarın işte ne yapacağı bilmiyorum....
Anlamadı bu çatlak zeytin ille iki kere yapıcakmış kaydirigubbakcemile
Günaydın bu arada :))
Emziren arkadaşım sen denemiycektin bile :)) neyseki bırakmışsın.
Alllaha şükürler olsun tahmin ettiğim gibi değil daha rahat geçiriyorum ya kendimi çok hazırladım bu hafta için ya da midemin dinlenmeye ihtiyacı varmış :1rolleyes:
Acıkıyorum ama sabredebiliyorum ben hep yatarım diye düşünmüştüm CADIARZU dün baş ağrım bi geçti bi geldi bi geçti bi geldi beni yordu yani :bbo:
Ruhen ve bedenen temizlenme olayını şimdi daha iyi anlıyorum. Fazlasıyla sabrediyoruz bunun verdiği bi sakinlik var bende ve yapabildiğim için mutluyum :1rolleyes: inş sabrımıza değicek
Dün sabah suyu içtim
Öğlen kıvırcıkla ceviz yedim
Akşamda kıvırcık roka ve soğanla salata yaptım limon sıktım yarım dilim ekmekle onu yedim ( ilk gün bi dilim yemiştim dün yarım bugünde yemiycem yerimseniben )
Aklıma geldikçe gün içinde su içmeye çalıştım.
Akşam önümde lahmacunları götürdüler acımadan hemde ben bakmadım bile :dilcikar:
Sevmem zati laelaelaelaelae
Bu lavman suyunun önce az bi kısmını sonra hepsini diye yazıyo uygulamada ben henüz yapabilmiş değilim. Yapan var mı ? Bugünden sonra daha farklı olur diye düşünüyorum
CAnim once 500 mg verip bosaltim yapildiktan sonra 1.5 litreyi bagirsaklara doldurucaksin ve onu içinde tutmaya calisip egzersizleri yapicaksin...
biraz çok olmuş sanki ne kadar az yersek o kadar iyi temizlenir vicuutyerimsenibenkızlar bu gün daha yeni pc nin başına oturabildim,eh 2 günü devirdik geri pek bişey kalmadı sayılır:uhm:
sabah güç bela sebze sularını içebildim,öglene dogru bir portakal yadim, öglen ve akşam yemek olarak sadece çagla yedim ikindin 4 tane kuru incir ve 1 avuç badem ama avucumun içi kadar çok degil, ben hiç acıkmıyorum eşimde öyle acaba çokmu yiyoruz, siz acıktıgınız söylemişsinizCADIARZU
ama bonus 1 lt 1lt yapyorum bazen 2 oluyodakafamçokkarıştı ama çok zor tutamıyorum kikaydirigubbakcemile3Anlamadı bu çatlak zeytin ille iki kere yapıcakmış
Acıkıyorum ama sabredebiliyorum ben hep yatarım diye düşünmüştüm CADIARZU dün baş ağrım bi geçti bi geldi bi geçti bi geldi beni yordu yani :bbo:
Ruhen ve bedenen temizlenme olayını şimdi daha iyi anlıyorum. Fazlasıyla sabrediyoruz bunun verdiği bi sakinlik var bende ve yapabildiğim için mutluyum :1rolleyes: inş sabrımıza değicek
Dün sabah suyu içtim
Öğlen kıvırcıkla ceviz yedim
Akşamda kıvırcık roka ve soğanla salata yaptım limon sıktım yarım dilim ekmekle onu yedim ( ilk gün bi dilim yemiştim dün yarım bugünde yemiycem yerimseniben )
Aklıma geldikçe gün içinde su içmeye çalıştım.
Akşam önümde lahmacunları götürdüler acımadan hemde ben bakmadım bile :dilcikar:
Sevmem zati laelaelaelaelae
Bu lavman suyunun önce az bi kısmını sonra hepsini diye yazıyo uygulamada ben henüz yapabilmiş değilim. Yapan var mı ? Bugünden sonra daha farklı olur diye düşünüyorum
yaaa alsebeben hiç tutamıyorummm olmaz mı ki?CAnim once 500 mg verip bosaltim yapildiktan sonra 1.5 litreyi bagirsaklara doldurucaksin ve onu içinde tutmaya calisip egzersizleri yapicaksin...
ayyyyyyyyy miiidem bulanıyooo çok kötüyümm
kızlar kilo kaybeden varmı aranızda bende 2 kilo gitmiş bugün tartıldımda
kızlar , ben de kozmik beden temizliği yapıyorum, ama lavman yapmakta çok zorlanıyorum, ya ben 1 dk bile duramıyom hemen wc' ye koşuyorum, yemek konusunda zorlanmıyorum çok şükür ama ilk gün başım çok ağrıdı , midem bulandı istifra ettim, sabahları aç karnına meyve suyu midemi bulandırıyor, ya kızlar bir de ben lavmanı tek sabahları yapıyorum, günde 1 kez değilmi,Ahmet Maranki'nin sitesindeki programda sabah 5-7 yazıyor,siz kaç kez yapıyorsunuz?
1 kez yapıcaksın güzelim bende sabah 5-7 arasında yapıyorum. Tutmakta çok zorlanıyorum wc ye koşamıyorum çünkü banyoda yapıyorum kaydirigubbakcemile3 3. 4. günlerde daha ratah yapabilcekmişiz lavmanı yengem yapmıştı öyle dedi bana. Bağırsaklar boşalıcak sanırım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?