Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Selam kızlar çok şükür bu günüde bitirdik sayılır....NAsıl gidiyor.Aç aç açımm ya ama dayanıyorum

Bu sefer başım ağrımadı :sm_cool:

Lavmanda kolat oluyor. EEEEEEE artık alıştı sanırımlaelaelaelaelae

öğleden sonra hep uyudum Yarın işte ne yapacağı bilmiyorum....

ayy madamcım bende bi tuhafım kafamçokkarıştı

baş ağrım geçti çok şkr:Saruboceq:

ben lavmanı 2 kez yapıyorum kızlar üşümek dışında bi yan etki görmedimm:Saruboceq:
açlığa alıştım sanırım çok zorlucağını düşünüyordum ama öle olmadı allaha şkr:Saruboceq:

bugün öğlen biraz brüksel lahanası akşam ise kırmızı pancar haşlaması yemeye çalıştımkafamçokkarıştı ama ne kadar yiyebildim tartışılırkafamçokkarıştı

işe yarar bi tane elma yedim o kadarbenneyaptımki

kızlar bu gün daha yeni pc nin başına oturabildim,eh 2 günü devirdik geri pek bişey kalmadı sayılır:uhm:
sabah güç bela sebze sularını içebildim,öglene dogru bir portakal yadim, öglen ve akşam yemek olarak sadece çagla yedim ikindin 4 tane kuru incir ve 1 avuç badem ama avucumun içi kadar çok degil, ben hiç acıkmıyorum eşimde öyle acaba çokmu yiyoruz, siz acıktıgınız söylemişsinizCADIARZU

ya bende çok acıktım .geçen sefer yaparken aç.lık nedir bilmiyodum.bu sefer çok halsizleştim.pes etmek üzereyim yanii.bugün akşam lavmnımıda yaptım.yarın sabhtan kalkıpta halledicem inşallah.

beden temızlıgı yapan arkadaslar ıkındıden sonra bır mıktar cevız yersenınn halsızlıkten dolayı olusan bas agrınıza ıyı gelıcekk

günaydın kızlar artık öyle olcek yavruşları sütten keselim bizde kısmetse yaparız sende üzülme alsebe canım bebişlerden önemli değil ya bende emerlerse iki yaşına kadar emzirmek istiyorum. Temizliğe devam eden arkadaşlara da Allahtan sabır diliyorum umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız zeytin gözlü canım sen lavmanı iki kez yapıyorsun sence fazla değilmi genelde herkez bir kere yapıyor sende riske atma bence

Anlamadı bu çatlak zeytin ille iki kere yapıcakmış kaydirigubbakcemile

Günaydın bu arada :))
Emziren arkadaşım sen denemiycektin bile :)) neyseki bırakmışsın.
Alllaha şükürler olsun tahmin ettiğim gibi değil daha rahat geçiriyorum ya kendimi çok hazırladım bu hafta için ya da midemin dinlenmeye ihtiyacı varmış :1rolleyes:

Acıkıyorum ama sabredebiliyorum ben hep yatarım diye düşünmüştüm CADIARZU dün baş ağrım bi geçti bi geldi bi geçti bi geldi beni yordu yani :bbo:

Ruhen ve bedenen temizlenme olayını şimdi daha iyi anlıyorum. Fazlasıyla sabrediyoruz bunun verdiği bi sakinlik var bende ve yapabildiğim için mutluyum :1rolleyes: inş sabrımıza değicek

Dün sabah suyu içtim
Öğlen kıvırcıkla ceviz yedim
Akşamda kıvırcık roka ve soğanla salata yaptım limon sıktım yarım dilim ekmekle onu yedim ( ilk gün bi dilim yemiştim dün yarım bugünde yemiycem yerimseniben )
Aklıma geldikçe gün içinde su içmeye çalıştım.

Akşam önümde lahmacunları götürdüler acımadan hemde ben bakmadım bile :dilcikar:
Sevmem zati laelaelaelaelae

Bu lavman suyunun önce az bi kısmını sonra hepsini diye yazıyo uygulamada ben henüz yapabilmiş değilim. Yapan var mı ? Bugünden sonra daha farklı olur diye düşünüyorum

CAnim once 500 mg verip bosaltim yapildiktan sonra 1.5 litreyi bagirsaklara doldurucaksin ve onu içinde tutmaya calisip egzersizleri yapicaksin...

ayyyyyyyyy miiidem bulanıyooo çok kötüyümm
bonus canım neyini yapamıyon

biraz çok olmuş sanki ne kadar az yersek o kadar iyi temizlenir vicuutyerimseniben
ama bonus 1 lt 1lt yapyorum bazen 2 oluyodakafamçokkarıştı ama çok zor tutamıyorum kikaydirigubbakcemile3
CAnim once 500 mg verip bosaltim yapildiktan sonra 1.5 litreyi bagirsaklara doldurucaksin ve onu içinde tutmaya calisip egzersizleri yapicaksin...
yaaa alsebeben hiç tutamıyorummm olmaz mı ki?

siz ne kadar tutuyosunuz kızlarrşakkıdı
ayyyyyyyyy miiidem bulanıyooo çok kötüyümm

benimde çok kötü bugün sabah suyunun yarım bardağını içemedimmm:1no2:

açım açççççççççç:bbo:

zeytin gözlü canım bende 1,5 kilo vermişim ama daha az yiycem artık demekki çok yiyormuşum ondan acıkmıyormuşum, bide lavmanda hiç sorun yaşamıyorum allaha şükür

kızlar , ben de kozmik beden temizliği yapıyorum, ama lavman yapmakta çok zorlanıyorum, ya ben 1 dk bile duramıyom hemen wc' ye koşuyorum, yemek konusunda zorlanmıyorum çok şükür ama ilk gün başım çok ağrıdı , midem bulandı istifra ettim, sabahları aç karnına meyve suyu midemi bulandırıyor, ya kızlar bir de ben lavmanı tek sabahları yapıyorum, günde 1 kez değilmi,Ahmet Maranki'nin sitesindeki programda sabah 5-7 yazıyor,siz kaç kez yapıyorsunuz?

kızlar kilo kaybeden varmı aranızda bende 2 kilo gitmiş bugün tartıldımda

He bende 1-2- kilo gitmiş kilo değil belkide midemizin boşluğudur -tatlicadiarzu-

1 kez yapıcaksın güzelim bende sabah 5-7 arasında yapıyorum. Tutmakta çok zorlanıyorum wc ye koşamıyorum çünkü banyoda yapıyorum kaydirigubbakcemile3 3. 4. günlerde daha ratah yapabilcekmişiz lavmanı yengem yapmıştı öyle dedi bana. Bağırsaklar boşalıcak sanırım CADIARZU

bende kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

bende dün başladım arkadaşlarsositososito
sanırım beni uykusuzluk kötü yapıyor :bbo:
dün tatil olduğu için gün boyu uyuyup uyandım :1rolleyes:
ama bugün iş başı maalesef mirmirmirmir
umarım dayanabilirimsengözlerimebaksanab

Kolay gelsin tubicim :)) işte sabretmek daha zordur sanırım allah sabır versin :Saruboceq:

kızlar ben sabah meyve suyu içiyordum 3 gündür, pancar suyunu dün akşam üzeri içtim sadece , ya sabah içileciğini bilmiyordum, yarın sabah başlarım inş.ama bir çok sebze meyveyi karıştırınca hiç güzel olmuyor,mesela portakal -havuç, elma -havuç karşmı hiç güzel olmuyo benim midem bulanıyor, bunları ayrı ayrı içsek olmaz mı? mesela bugün sabah sadece portakal suyu içtim , daha sonra bir bardak yeşil çay yanında 5 adet kepekli tuzsuz şekersiz bisküvi yedim, az önce de 3-4 kuru erik, 2 kuru kayısı ,2 hurma yedim, ne çok yemişim şimdi farkettim :roflol: neyse öğlen için de brokoli haşlayıp salatalık dometes getirdim işyerime, akşamda salata yerim , sonra yeşil çayla ceviz ,kuru incir yerim , ya ben çok yiyorum galibaCADIARZU biraz azaltmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…