daha yeni başladımda ondan:dilcikar:
ben bi kerem 95 den 75 düştüm:1closedeyes:
şimdi ise yeniden 80 oldum bu sefer işi sıkı tutuyom hedef 65
ne bu artislik lem :dilcikar: bende vericem inşallah şakkıdı kabak falanda yeme :mymeka: kabak yaz sebzesi
ben yiyemedim sende dene bakalım belkim senin hoşuna gider ama yinede temkinli ol yerimsenibenyerimseniben
başım çatlıcak sanırımmmm mirmirmirmir
çok fenayım benneyaptımki
yaa bide lavmanı ilk yarım litre daha sonrada bir yaptım ama bende tutamıyorum egsersizleri yapamıyorum faydası olurmuki?
her şeyi aldım bi onu unutmuşum beabenneyaptımkiBizde brokoliye limon sıkakta yiyek kız -tatlicadiarzu- nuray tadı nasıldı canım naniknanik
arkadaşlar biz akşam annemle ıspanak salatası yaptık çok güzel oluyor tavsiye ederimcokacimcoook
sarımsağı dövüyosunuz,sonra biraz elma sirkesi mmmm yeme de yanında yat :1rolleyes:
yok ben dayanamam yiycemcokacimcoook
her şeyi aldım bi onu unutmuşum beabenneyaptımki
elma sirkesimii :dilcikar:
sirke beni mahvediyooklava:
iki gündür limon yemektende içim ekşidi benneyaptımki
ammada mırın kırın yaptım demi ama cnm güzel bişeyler yemek istiyoo
slm gızlaaaaaaarr bende bugün başladım lavmandan korkuyodum ama korkulacak bişey yokmuş ama fazla tutamadım neyse yavaş yavaş alışıcaz artık sabah meyve sebze suyumu içtim tadı hoşuma gitti valla öğlende bir tane portakalla elma yedim başka bişey yemedim daha ya ben salatalık domates yeniyor zannediyordum akşama salata yapar yerim diyodum eeeeeeeeee vne yiyecez şimdik delikafaduldensiz neler yiyeceksiniz bacularummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?