Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
daha yeni başladımda ondan:dilcikar:

ben bi kerem 95 den 75 düştüm:1closedeyes:

şimdi ise yeniden 80 oldum bu sefer işi sıkı tutuyom hedef 65

ne bu artislik lem :dilcikar: bende vericem inşallah şakkıdı kabak falanda yeme :mymeka: kabak yaz sebzesi

ya arkadaşlar ben çok acıkıyorum sabah büyük bardakla bir buçuk bardak ıspanak pancar greyfurt havuç portakal elma suyu bir tatlı kaşığıda zeytin yağı içtim ve tadı bence güzel di ıspanak biraz bozuyo ama öğlen az haşlanmış bol limonlu brokoli yedim şimdi üzüm fındık yiyorum vee çoook açııım başka ne yesem yaaa tok tutacak? akşam çok acıkıyorum

yaa bide lavmanı ilk yarım litre daha sonrada bir yaptım ama bende tutamıyorum egsersizleri yapamıyorum faydası olurmuki?

yaa bide lavmanı ilk yarım litre daha sonrada bir yaptım ama bende tutamıyorum egsersizleri yapamıyorum faydası olurmuki?

Bendede aynı durum -tatlicadiarzu- :roflol::roflol: sonraki günlerde daha rahat yapıcaz diye umut ediyorum laelaelaelaelae

arkadaşlar biz akşam annemle ıspanak salatası yaptık çok güzel oluyor tavsiye ederimcokacimcoook
sarımsağı dövüyosunuz,sonra biraz elma sirkesi mmmm yeme de yanında yat :1rolleyes:
yok ben dayanamam yiycemcokacimcoook

Bizde brokoliye limon sıkakta yiyek kız -tatlicadiarzu- nuray tadı nasıldı canım naniknanik
her şeyi aldım bi onu unutmuşum beabenneyaptımki

elma sirkesimii :dilcikar:

sirke beni mahvediyooklava:

iki gündür limon yemektende içim ekşidi benneyaptımki

ammada mırın kırın yaptım demi ama cnm güzel bişeyler yemek istiyoo

ben şimdi neler canım istediğini saysaaammm kovarsınız beni klava:
ama bizler güçlü ve sabırlıyız (kendim de inanamadım bu söylediğime ama) kaydirigubbakcemile3
bu işi sonuna kadar götüreceğizzz dimi arkadaşlardelikafadulden

kızlaaar , ya sabah kimse yoktu, şimdi kaç sayfa ilerlemiş, iyiki bu site ve sizler varsınız a.s.,ne güzel paylaşıyoruz,yanlışlarımızı düzeltiyoruz,bilmediklerimizi öğreniyoruz, kızlar ben bugün, domates ,salatalık ,bisküvi yemiyeceğimi, az haşlanmış sebze yiyeceğimi,sabahları pancar-havuç-elma-maydnoz vs. suyu içmem gerektiğini öğrendim sağolun, varolun, yaşasın kozmik hihoyyytyaşasın kozmik arkadaşlığı..hihoyyyt

slm gızlaaaaaaarr bende bugün başladım lavmandan korkuyodum ama korkulacak bişey yokmuş ama fazla tutamadım neyse yavaş yavaş alışıcaz artık sabah meyve sebze suyumu içtim tadı hoşuma gitti valla öğlende bir tane portakalla elma yedim başka bişey yemedim daha ya ben salatalık domates yeniyor zannediyordum akşama salata yapar yerim diyodum eeeeeeeeee vne yiyecez şimdik delikafaduldensiz neler yiyeceksiniz bacularummmmmmmm

ben akşama havuç yiycem çig çig bide lahana şimdide 2 tane kuru incir ve bir kaç tanede ceviz yiyorum

biraz kıvırcık, havuç rendesi,maydonozla salata yapsak,madem dometes ve salatalık turfanda olduğu için yiyemiyoruz,

1 elma 3 tane falanda ceiz yedimm çok şkr biraz da uyudum yoksa başım çatlıcakdı sizde kızlar uykusuzluk oldu mu ben bütün gözümü açamam heralde derken şimdi kapayamaz oldum kaydirigubbakcemile3

kızlar saat 19'a kadar yenilecemiş,ama ben 17:30 da evde oluyorum,eve git üzerini değiştir derken zaten saat 6 oluyor , ne zaman salata yapıp yicem ve ne zaman yeşil çayımı cevizimi incirimi yicem ya 20' ye kadar yesek olmazmıııı??

canlarım bende başladım sizleri okudum ve bana acayip motivasyon oldunuz hepinizi öpüyorum ALLAH hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…