Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yaaaaaaaaaaaa senağlama kimse cevap vermiycekmi:çok üzgünüm:

cnm esin de bu kozmik temizlige baslamak isteyen herkes de son 4 gune kadar istedikleri gun baslayabilirler,bunu marankiden dinledigim icin soyluorum.. MARANKİ TV :: Röpörtajlar bu linkten kendinde dileyebilirsin.

Bu arada masallah burada kendini uzman sanan arkadaslarin yazilarini okudukca hayret ediorum,kendilerine gore su yasak bu yasak die nasilda kolay yaziveriolar ..nerden duydunuz,nasi ogrendiniz bilemiorum ama ben Marankinin videolarinin bircogunu dinledim ve birinde bile baharatin olmadigini soyledigi bir video goremedim,hem mantikli dusunun arkadasim karabiber,kirmizi biber,tarcin bunlarda bitki degilmi?ben bitki caylarima bile atiorum karabiberi mesela bunun faydasini bilerekmi konusuo bu konusan arkadaslar??ve patates yasak die gecen ay bize birileri soledi yine yaniltti oysaki maranki kendi kamptaki temziliginde bile patatesi menude vermis,neye gore yasak bunun yasak oldugunu soyleyen kisiler nerden dinledilerse linkleriyle birlikte gondersinler ve kimseyi yaniltmasinlar.herzaman soyluorum buradan emin olmadiginiz bilgileri yazip insanlarin vebali altina girmeyin.
ayrica bu temizligin gecen ay yapilip bu ayda yapilabilecegini soyleyen o telefon hattindaki arkadaslar burdan bir arkadasimiza da temizlige hangi gun baslanirsa o gunden tam 7 gun sonrasinda zeytinyagi icilmesi gerektigini soylemislerdi,yani bu demek oluoki bu arkadaslarin Marankinin ne soyledigi hakkinda en ufak bir fikirleri bile yok.cunku maranki herzaman ayin cekim gununden bahsedio ve ne zaman baslanirsa baslansin dolunay gunu zeytinyagi icilmesinin gerektigini belirtio. Yani biz burdan bazi arkadaslari uyardik ama cok sukur bir tehlike olmadan atlatti yani bunyenin 2 defa ardi ardina bole bir eziyete dayanamayacagi zaten asikardi.gecmis olsun rose14.telefondaki kisilerin siparis hattindaki kisiler oldugunu unutmayalim,egitimlerini (doktormu,dietisyenmi,bitki uzmani mi?)ispatlamadiklari surecede soylediklerine guvenmeyelim derim arkadaslar..Zor bir seyi basarmaya calisiosunuz Allah yardimciniz olsun,umarim sifa arayan sifasini bulur

Merhaba...Canim su baharat konusunu ben yazdigim için bu uzman sanan arkadaslar kelimesini uzerime alindim...Tabiiki burada kimse uzaman degil her zaman yaziyorum paylasarak ogreniyoruz diye..Bende uzun zamandir marankiyi takip ediyorum..Ne yenir ne yenmez cogu seyi biliyorum 4 yildir surekli takip ediyorum kitaplarindan videolarina kadar ki daha oncede bu temizligi yaptim ve ilk once birseyler dokmeye baslayan bendim...Ben hiçbir konusmasinda baharatlardan bahsettigini duymadim...Yine yaziyorum burda amac kimsenin uzmanlik taslamasi degil yaptiklarimizi fikirlerimizi paylasip ogrenmek....Ve bende bu ay yapamadigim halde ogrenmek adina bu topigi surekli takip ediyorum cunki bu temizligi bundan sonraki hayatimda surdurmeyi ve en dogru en iyi sekilde ogremeyi dusunuyorum....
Ekmege gelince onuda listelerde goremedim..Benim yazdigim uzmanlik degil sadece saskinlikti ve yazdimda....Biz ac gecirdik diye....Hatta bir arkadas kamptaki listeyide verdi ki orda barbunya bile vardi....Benim saskinligim bunlardan...
Haaa burda herzaman yazildi aciklamalarin yeterli olmadigi...Bende buna katiliyorum...Gonul isterki doktor kontrolunde yapalim kamplarda yapalim ama maalesef herkesin bu imkani olamiyor....

Son düzenleme:

ben kimseyi hedef alarak yazmadim arkadasim,kimin baharat yasak yazdiginada dikkat etmedim gercekten,bende takip ediorum buradan ve gecen ayki temizligide yapmistim. sadece okurken gerceketen sinirlenmeye basladim,o yasak bu yasak yok ole olmaz yok biz bole yaptik falan die herkes o kadar cok sey yazioki.tamam burda insanlar paylasio herseyi,Allah razi olsun cok dogru yonlendiren arkadaslarimizda var (bende bircok seyi buradan ogrendim ama sunu soleyim biri ole dedi die hemen uygulamadim gittim arastirdim dogruysa uyguladim) ama benim lafim bilincsizce insanlari yonlendirenlere.bakin ben defalarca solemekten bikmicam yine soyluorum,burada yazdiginiz hersey insanlarin sagligini etkiler en ufak bisi bile,ve olacak herhangi birseyden kimler ne yanlis bilgi yaziosa hep vebal altinda kalirlar ve kim ne yaziosa lutfen emin olarak: yazdigi seyi netten dinlediyse linkini vererek ,okuduysa hangi kitaptan aldigini soyleyerek yazsin ki insanlari yanlis yonlendirmesin,hem kendi emin olsun hemde burada size guvenen insanlar emin olsun..

O baharat konusunda fikir beyan eden bendim ama "YASAK "diye yazmadim....sadece hazir gidalar yani biskui ekmek baharat duyunca saskinligimi dile getirdim....
Arkadasim ben burda bilincsizce bir sey yazildigini goremedim..Gozumdende kacmis olabilir..Arkadasin kaynanasi kampta yapmis listeyi vermis hepimiz sasirdik..Biri patates hakkinda yazmisti onu hatirliyorum hatta ben yedigimide yazmistim ama o içinde nisasta oldugu için midede ogutulmesi guç olur diye yemiyecegini yazmisti..Bunlar herkesin kendi iradesinden kendi fikrindendir...Tabiiki arastiricaz onun için paylasiyoruz zaten fikrimizi yaziyoruz...Biri bunu yesim bunu yiyicem diye yazdiginda (ki kimsenin burda bos bos hayatini yazip oturacak vakti oldugundan yazmiyordur ) hem fikir almak için hemde tartismak ogrenmek için yazdigini dusunuyorum...Karsi bir dusuncemiz varsa yaziyoruz ama bu demek degilki dogru fikirdeyiz..Burda yazilan hersey tartismaya acik..Dogrusunu bilen yaziyor zaten...Kimsede benim fikrim boyle dogru olanda budur diye diretmiyor..Ben yinede senin sinirlenmene sebep olacak seyi maalesef goremedim...

hepinze tekrara tekrar teşekkür edrim arkadaşlar.iyi dilek ve dualarınız için hepinizden allah razı olsun.şimdi çok iyiyim çok şükür.karnım doyuncamı ne herşey normale dönmeye başaldı.karnım doydu derken yanlış anlamyın abartmadım.sadece salta çay ve 1 tane köfte yedim.ama çayy herşetye değdi.ben şuan şükrediyorum.inanın sürdürseydim çok kötü neticelenecekti benim bu temizlik işi.çünkü dakkalar bile geçmek bilmedi 3 gündür.yapan arkadaşlara kolay gelsin.bidahaki 6 ay sonra yani sonbaharda inşalah .ozamn yapcam.haa bide bende şeker başlangıcıda vardı.galiba bu pancar havuç elma karışımı ve sürekli incir kayısı yemekte şekerimi olmusuz etkiledi gibi biraz.çünkü şekerim çıkmış gibi hissediyorum ben.neyse bundan sonra daha dikkatli olcam inşşalh.tekarar hepinizden allah razı olsun.
ekmek konusuna gelince bende dünnakşmk marankinin nisan temizliğindeki sayfasında gördüm.ilk 4 gün galiba 1 dilmdi kepek ekmeği gibi ekmekler yenilebilir diye.açı siteye bakabilirsiniz.
ya bide şuvarki bazı şeyler açıkca yazılmasa bile insan mantığı kavrayabilecek ve yorum yapabnbilecek kapasitede.bence acı çok fazla tüketilmememli.bencee diyorum karın hemen hemen aç sayılır.açkarna şahsen acı bana dokunuyo.oyüzden hiç bi baharatı kullanmadım ben.patates zaten normal yaşantumdada kilo probelmimden dolayı çok tercih etmiyorum.bu temizlikteki amaçta boşaltımı sağkölamak olduğuna göre patetesde bapırsakta tutunup sindirimi zor olan ve kabız yapan bi sebze.dolayısıyla oyüzden de yemeyi hiç düşünmedim ben.
hepinize kolay gelsin.hayırlı geceler

arkadasim sen neden uzerine aliniosun anlamadim.simdi baktim senden once yazmis birisi,baharat kullanilmio die sende oku bak sitersen.baharat kullanilmio demekle baharat yasak demek arasinda ne fark var? ben senin yazdigini okumamisim hatta simdi okudum tekrar bakinca.. lutfen ricam genele biraz daha dikkatli olalim demek istiorum sadece bende suana kadar yanilttiysam sizi kendi adima ozur dilerim..kimse uzerine alinmasin ..

slm kızlar benneyaptımki

bugün çok halsizim lavmanı yapamadım doğru dürüst 3 seferde yapabildim anca :1no2:

meyve suyunada anca 1 bardak dayanabildim kaydirigubbakcemile

şimdi klavyenin tuşlarına basacak dermanı bulamıyorum ne yapmamı önerirsiniz kaydirigubbakcemile

bugün misafirimde var allahım sen güç ver bize :Saruboceq:

ne yicem ne yapıcam bilemiyorum ama ciddi zorlanmaya başladım

ayrıca sağlık için çıktığımız bu yolda aç karna baharat yemek ne kadar sağlıklı tartışmaya açık (yorum yazmadan duramadım napiiimm-tatlicadiarzu-)

Son düzenleme:

canım yaaa,çokmu az yiyosun acaba,belki ondan halsiz kalabilirsin,ama dayanabilirsen devam et az kaldı

günaydın arkadaşlar , ben bu sabah 4. gün olmasına rağmen yine lavmanı tam yapamadım,hatta bu defa 3 seferde yaptım ve her seferinde 1 dk bile duramadan wc' ye koştum,ya nasıl olacak nasıl tutacam,tam yapamadığım için hiç işe yaramadığnı düşünüyorum ve üzülüyorum :1no2:,bugün pancar+havuç+elma+maydanoz karışımı suyumu içtim,fena değildi,ama bugün kendimi çok halsiz hissediyorum,Rabbim dayanma gücü versin hepimize,amin:Saruboceq:

slm london bu baharat konusunda ben de yorum yaptım sanırım benim yazdığımı kastediyorsun burda herkes birbirine destek oluyor herkes birbirini bilgilendiriyor kimsenin sağlığına zarar verecek bilgi verildiğini okumadım geçmişi okuduysan bilirsin marankiyi hepimiz televizyondan takip ediyoruz ki bazı arkadaşlarımız bu konuda daha bilgililer ben geçmişi okudum ve arkadaşlarımız tuz karabiber kırmızı biber salça gb yiyeceklerin yenmediğini yazmışlar ben de arkadışımızın birini uyarmak için yazdım inanki kafamdan uydurarak yazmadım sonuçta herkes kendisi bilir ne yiyip yemiyeceğini burda kimse uzman değil ama paylaştıkça öğreniyoruz arkadaşlar eğer sağlığınıza zarar verecek bişey yazdıysam hepinizden özür dilerim

arkadaşlar zaten az yiyoruz,uykumuzu iyice almamız lazım,ben 2 gündür geç yatıp lavman yapmak için erken kalkıyorum bugün çok halsizim,bugün erkenden yatmam lazım,hatta iş olmasaydı şimdi evde yatıyor olurdum,çok uykum vaaar mirmirmirmir

kızlar mayıs ayındada varmı biliyormusunuz yoksa bu ay sonmu

arkadaşım bende senin gibi geç yatıp saat 6 da kalkıyordum ama dün 22:30 da uyudum... sanırım bugün daha iyiyima.s

bende bu gün 3 seferde yapyım bende duramıyorum inşallah işe yarar bende pancar+havuç+ıspanak+elma+portakal+greyfurt+brokolinin saplarını birde az lahana sıktım iki bardak geldi ama içiyorum az kaldı ama benim de başım ağrıyo bugün ve akşam çok acıkıyorum

ya arkadaşlar bende lavmanda başarısızım bugün 3 seferde yaptım duramıyorum. ve çok acıkıyoruuum üzüm ve fındığı ne kadar yemek gerekiyor

ya arkadaşlar bende lavmanda başarısızım bugün 3 seferde yaptım duramıyorum. ve çok acıkıyoruuum üzüm ve fındığı ne kadar yemek gerekiyor

o tür çerezleri falan günlük hepsinin toplamı 1avuç yenecekmiş ... marankinin sayfasında öyle yazıyora.s
benimkiler sanki biraz fazla oluyorfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…