rose 14 bıraktı,nasıl takip ediyonn:mymeka:
bir siteden okumuştum hatta bir kaç kere okudum ama hangi siteydi hatırlamıyorum,tekrar görürsem yazarm,
kızlar bulgur kurufasülye vb. tahıl ürünleri yanilebiliyo ama son günlerde biraz daha aç kalmak gerekiyoo
bonusum küvet iyi fikir :lepi:
slm kızlar ben bugün biraz halsizdim sabah kalkıp lavmanı yapamadım bi de üstelik regl oldum akşama yapmaya çalışıcam artık ben limon ve zeytin yağını ayrı ayrı içmeyi düşünüyorum bide limonu bir bardaktan daha fazla içicem belki o zaman yağı bastırırda miğdem bulanmaz
aynen öle tatlım yerimsenibencanım marankinin sitesinde yazmıyo hatta orda liste var,orda sadece ilk 4 gün bir dilim kepekli,yulaflı ekmek serbest diye yazıyo,ben listede sebzeden başka bişey göremedim, ama kampta yapanlarınkinde var fakat bizden biraz farklı,bi arkadaşımız önceki sayfalarda kamp listesini vermişti,biz evde yapacagımız için marankinin sitesinde verdigi listeyi uygulayacagız.
marankinin bi kaç konuşmasındada duydum ben ayrıyeten kamp proğramında varnerde yazıyo yaaa bunlar, ben hiç duymadım
klava:imdattt biri beni kurtarsın bu ziyafetten:roflol::roflol:
klava:imdattt biri beni kurtarsın bu ziyafetten:roflol::roflol:
canım marankinin sitesinde yazmıyo hatta orda liste var,orda sadece ilk 4 gün bir dilim kepekli,yulaflı ekmek serbest diye yazıyo,ben listede sebzeden başka bişey göremedim, ama kampta yapanlarınkinde var fakat bizden biraz farklı,bi arkadaşımız önceki sayfalarda kamp listesini vermişti,biz evde yapacagımız için marankinin sitesinde verdigi listeyi uygulayacagız.
http://www.zevkliyiz.net/kozmik-beden-temizligi-t796289.html
bak bu sitede yazıyor, googleden aradm bu çıktı,ben bir kaç sitede görmüştüm,
bende bu sitede verilen listede vardıya ordan okudum işime geleni yapıyorum şimdi gezmeye gidiyorum söyleyin o ikramlara nasıl dayanıyım. ellerimizle yaptık[şekerpare,ıspanaklı pasta,ıspanaklı börek,haşhaşlıaçma,mayalı açma,gumpir, bide kendime bol yeşillikli kısır) bukadar işte napiiiimmmm
Şart değil kız küvete gir oda olur bu sabah bende regl oldum sancıdan kalkıp yapamadım lavmanı akşam yapıcam sende akşam yap :teselli:
canım yaaaaaaaaa dayanmaya çalış kız keşke misafir kabul etmeseydin zor olur böyle durumdakafamçokkarıştıbugün akşama misafirlerim var dua edin ayakta durabiliyimm:Saruboceq:
Benden pes kızlar üzgünüm çokta iradeli başlamıştım ama dayanamadım başımın dönmesine regl olduğum içinde migren ağrısını tetikliyo sanırım çok kötü hissediyorum şu an iki lokma bişey yiyince iyi hissedicem sandım ama malesef daha kötü oldum:çok üzgünüm:
ne yedinn,kız yarın sonduu,cuma günü normal yemege dönecektiksüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?