akşam saat kaçta yapıyosunuz lavmanı
Canım sonrada başlasan zeytinyağı aynı gün içilicekmiş a.s tabi zeytinyağından sonra iki gün devam edicekmisin onu bilemiyorum :sm_confused: ama edilmiyo sanırım.
Acaba devam ediliyormu bilen varmı??? benneyaptımki O kadar sıkıntı çekmişken yanlış birşey yapmak istemiyoruzzzzz :1no2:
Ya kızlar ben geçen gün naptım anlatimde gülün :roflol: oğlum lahmacun diye tutturdu bende seviyo madem hazır yemesin ben yapim temiz temiz dedim -tatlicadiarzu- hamur mayaladım güzelce iç hazırladım açtım koydum fırına pişti böyle bayıltıcı bi kokusu var :roflol: günlerdir aç olan bünyem dayanamadı sanırım bu kokuya bi an fark etmemişim bi baktım koparıyom habire ucundan kaydirigubbakcemile3 orucumu bozmuş gibi hissetim he kalktım ordan diğer odaya geldim ama elimdeki parçayı bırakamadım :çok üzgünüm: inşallah çok zararı olmamıştır. Yani bi an elime koluma sahip çıkamadım kaydirigubbakcemile
O gün sabah düzgün yapamadığım için akşamda lavman yaptım. Lavmanı bende tarif edilen gbi yapamıyorum yani mümkün değil sanırım onu tutmak fisfisfis
Birde şu zeytinyağı bendeki listede 7. gün akşam diye yazıyo sizde öylemi yapmıştınız :uhm:
Acaba devam ediliyormu bilen varmı??? benneyaptımki O kadar sıkıntı çekmişken yanlış birşey yapmak istemiyoruzzzzz :1no2:
Güneş batarken işte 5-7 :dilcikar:
ohhhh ohhhh sen ye lahmacunları,bizim burda açlıktan elimiz ayamız titresin sen götür:mymeka::mymeka:
ne trip yapıyon nan kaydirigubbakcemile
iyiki bi soru sorduk :1closedeyes:
kızlar öglen ne yiyonuz,yarın aç kalcazya,içimden bi his nedense bu gün daha çok yememi söylüyo,
ben 1 lahana yapragı ve 1 elma yiycem nefsime uymassam tabi
valla ben öğlene çok güzel bi yemek yaptım yine kendime.ıspanağı haşladım.taze soğanla soteledim 1 yk zeytin yagında 1 avuçta ince bulğur ekledim bide sarmısak dogradım içerisine baya iyiydi tadı tavsiye ederim
haaaa bide gerçekten yarınmı zeytinyagı ve limon karışımı kesin bişey söyleyin noluur.ben zaten pazar günü başladım.
bonusum yavru kuşum gel yamacıma:1hug:
ben suyu anca içebildim -tatlicadiarzu- b u saattemi demeyin çok midem bulanıyodu :çok üzgünüm:
kızlar şunu anladım ki bugün ne kadar midemiz bulansada aslında bizi ayakta tutan bu su a.s az önce oğluma portakal sıktım ayakta dikilemedim inanmıcaksınız belki ama oturarak sıktım:1no2: dizlerimin dermanı tamamen çekilmiş gibime geldi sanki bi tuhaf oldum kafamçokkarıştı
suyu içince biraz daha iyi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?