Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Canım sonrada başlasan zeytinyağı aynı gün içilicekmiş a.s tabi zeytinyağından sonra iki gün devam edicekmisin onu bilemiyorum :sm_confused: ama edilmiyo sanırım.

Acaba devam ediliyormu bilen varmı??? benneyaptımki O kadar sıkıntı çekmişken yanlış birşey yapmak istemiyoruzzzzz :1no2:

Acaba devam ediliyormu bilen varmı??? benneyaptımki O kadar sıkıntı çekmişken yanlış birşey yapmak istemiyoruzzzzz :1no2:

Ben ilk kez yapıyorum diğer arkadaşlarda cevap verirler ama sanırım devam edilmez yani karaciğer temizlendikten sonra tekrar başa dönülmez dimi :uhm:

ohhhh ohhhh sen ye lahmacunları,bizim burda açlıktan elimiz ayamız titresin sen götür:mymeka::mymeka:

bende devam edilmiyo diye biliyorum,ama cumartesi bi anda normal yemege geçmiycez az az,yavaş yavaş,
o kadar açlıktan sonra nasıl yavaş olcaksakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bizim kurumda yemekte aşure çımış,ya çok severm aşureyi,arkadaşlar gel dediler gitmedim ama içim gitti,aşure çıktğı zamanlar 1 ase yetmezdi 2.yi alırdım,kızlar biz sadece beden temizliği yapmıyoruz ; nefis mücadelesi de yapıyoruz aynı zamanda, Evliya Zatlar riyazat yaparmış 40 gün boyunca halktan uzakta ,et ürünleri yemeyip az yiyip, az uyuyup ,az konuşup ,kendlerini ibadete verirleşmiş , nefsi terbiye etmek ve maneviyatlarını arttırmak için,

Hemde ne mücadele valla Allah hepimizin şifasını versin. Sanırım ilk yapanlar 2. de daha farklı olucaklar yani sonuç açısından

kızlar öglen ne yiyonuz,yarın aç kalcazya,içimden bi his nedense bu gün daha çok yememi söylüyo,
ben 1 lahana yapragı ve 1 elma yiycem nefsime uymassam tabi

kızlar öglen ne yiyonuz,yarın aç kalcazya,içimden bi his nedense bu gün daha çok yememi söylüyo,
ben 1 lahana yapragı ve 1 elma yiycem nefsime uymassam tabi

Bende aynı nezih menüden yemeyi düşünüyorum toprim kaydirigubbakcemile3 bu gün elmayı ilk kez görmüş gibi yiycem belkim daha doyurucu olur :roflol: aslında elmadan sonra baya bi rahat ediyom ama gözüm aç -tatlicadiarzu-

valla ben öğlene çok güzel bi yemek yaptım yine kendime.ıspanağı haşladım.taze soğanla soteledim 1 yk zeytin yagında 1 avuçta ince bulğur ekledim bide sarmısak dogradım içerisine baya iyiydi tadı tavsiye ederim

haaaa bide gerçekten yarınmı zeytinyagı ve limon karışımı kesin bişey söyleyin noluur.ben zaten pazar günü başladım.

ben bulgur falan yasak diye biliyorum:uhm:
bide zeytin yagınıda sadece sabahki sebze suyunu koycaz,valla marankinin sitesinde öyle yazıyo,sadece haşlama ve salata diye

haaaa bide gerçekten yarınmı zeytinyagı ve limon karışımı kesin bişey söyleyin noluur.ben zaten pazar günü başladım.

yarın canım hangi gün başlarsan başla yarın limon yağ içilecek
yarın gidebilirseniz gündüzden hamama gidin diyor maranki yada sıcak bi bonyo yapın bedeni ısıtmak lazımmış

bonusum yavru kuşum gel yamacıma:1hug:

ben suyu anca içebildim -tatlicadiarzu- b u saattemi demeyin çok midem bulanıyodu :çok üzgünüm:

kızlar şunu anladım ki bugün ne kadar midemiz bulansada aslında bizi ayakta tutan bu su a.s az önce oğluma portakal sıktım ayakta dikilemedim inanmıcaksınız belki ama oturarak sıktım:1no2: dizlerimin dermanı tamamen çekilmiş gibime geldi sanki bi tuhaf oldum kafamçokkarıştı
suyu içince biraz daha iyi hissediyorum kendimi

kesinlikle dogru söylüyorsun canım,eşimde yaptıgı için sabah 5 30 da lakıyoruz ve lavmanı falan yapıyoruz,ama sonra bende bir halsizlik oluyo özellikle dün ve bugün bide aç oldugum için midemde bulanıyo,sebze suyunu zor sıkıyorum,ama içince hem midem bulantım geçiyo hemde halsizligim,2 bardak su ama bütün gün insanı ayakta tutuyo,
tabi sebze suyunu kokusunu almamak için pipetle ve her bardagı 1 kerede içiyorum yoksa içilecek gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…