Ben ilk kez yapıyorum diğer arkadaşlarda cevap verirler ama sanırım devam edilmez yani karaciğer temizlendikten sonra tekrar başa dönülmez dimi :uhm:
kızlar öglen ne yiyonuz,yarın aç kalcazya,içimden bi his nedense bu gün daha çok yememi söylüyo,
ben 1 lahana yapragı ve 1 elma yiycem nefsime uymassam tabi
Ufffff kafam çok karişti benim :1no2:... Tecrübeli arkadaşlar cvp verirse çok sevinirim. Yarın zeytinyağı limon içsem tekrar devam edecekmiyim (pazar günü bitiyor çünkü benim)?????senağlama
ben bulgur falan yasak diye biliyorum:uhm:
bide zeytin yagınıda sadece sabahki sebze suyunu koycaz,valla marankinin sitesinde öyle yazıyo,sadece haşlama ve salata diye
ben yağla limonu ayrı bardaklara yapıp içmeyi planlıyorum bi yudum ondan 1 yudum ondan zaten yavaş içilmesi gerekiyomuş 3 5 saate kalmaz biter heralde kaydirigubbakcemile3
bide arkadaşlar hangi gün başlanrsa başlansın yağ yarın ama snra 2 3gün daha devam etmek sizin insiyatifinize kalmış maranki devam edilebilir diyo
bu listeye benide eklermisiniz bende katıldımmmkaydirigubbakcemile21 -Alsebe
2- Madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
11-toprağın kocişi
11-alsebenin kocişi
12-zeytinin kocası
13- Akrep33
işte nisan ayının kozmikçileri
bulgur konulabiliyor,hatta bir kaç çeşit tahıl yazıyordu şimdi hatırlamıyorum ama onlar karıştırılıp lapa yapılıp yenilebilir yazıyordu sitede,
bu listeye benide eklermisiniz bende katıldımmmkaydirigubbakcemile2
Bu kadarız sanırım yani bırakanlar oldu hihoyyyt
-buse burcu
-toprak 0782
-bonus
-Emos
-zeytin gözlü
-rose14
- Akrep33
-mehlikasu
-meham
-tubi
hangi sitede marankinin sitesindemi:1shok::1shok:
eger öyleyse ben niye görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?