ya ben de balıycaktım ama bugün olduğunu unutmuşum,lavman yapmadım ve kahvaltı ettim nolcak?başlıyayım mı yine?[/QUOT
Bu saatten sonrasina dikkat edersin yarin tam baslarsin canim..Son 4 gun bile olur diyorlar zaten.Hadi kolay gelsin :)))
ya ben de balıycaktım ama bugün olduğunu unutmuşum,lavman yapmadım ve kahvaltı ettim nolcak?başlıyayım mı yine?[/QUOT
Bu saatten sonrasina dikkat edersin yarin tam baslarsin canim..Son 4 gun bile olur diyorlar zaten.Hadi kolay gelsin :)))
alsebecim sen nası yapıyon...hiç normal yemek yok mu şimdi...ya da haşlama sebze ne yenilicek ki mesela?kahvaltı ve 0 ekmek nasıl olcak yaaaa?korkuyorum ben..açlıktan düşüp bayılmıyayım sonra?
alsebecim sen nası yapıyon...hiç normal yemek yok mu şimdi...ya da haşlama sebze ne yenilicek ki mesela?kahvaltı ve 0 ekmek nasıl olcak yaaaa?korkuyorum ben..açlıktan düşüp bayılmıyayım sonra?
Bende basliyorum bugun...Emzirdigim için bakicam sutum azalmazsa sonuna kadar devam edicem...
Bu uc aydan birini tercih edip yapicaz yani uc kere degil..Ben hamile kalmadan yapmistim cok faydasini gordum 10 ay gecti ustunden o yuzden yeniden yapmak istiyorum...Insallah sut miktarimizi azaltmaz...:Saruboceq: :Saruboceq:
kezine devam et bişi olmaz bence diger ögünleri öyle ye tamamdırya ben de balıycaktım ama bugün olduğunu unutmuşum,lavman yapmadım ve kahvaltı ettim nolcak?başlıyayım mı yine?
teşekkürler açıklamalar için.....:)))Canim korkma ben ikinciye yapiyorum hala yasiyorum ve bayilmadim :))) hatta forumu okuduysan biraz yapanlardan bayilanda olmadi...
Yemek soyle yok yagli etli yemek haliyle yok..Sadece hayvansal urunlerin hiçbirini seker un yemiyorsun...
Mesela sabah sebze suyunu ictikten sonra oglen ben kendime karnibahar haslamayi dusunuyorum suyunuda gecen icememistim bu sefer içmeyi deniycem...Yani haslanmis mevsimindeki sebzeleri yiyebiliyorsun ne kadar az yersen o kadar iyi diyor Maranki ama amac acliktan olmekte degil..Gun icinde hurma ceviz kuru uzum kuru kayisi findikta yiyebiliyorsun guçsuz kalmamak için..
Aksamada havuc rendeleyip salata yapmayi dusunuyorum yada karisik salata yerim bakalim artik..
Ben sabah gunes dogarken lavman yapamayacagim için aksam guines batarken yapicam...
Yani cok kolay olan birsey degil gercekten iradeli olmak lazim ama faydasini dusununce zorluguna katlaniyorsun...Korkma derim ben saglik problemin yoksa bence yapabilirsin...Aclikta olmezsin hemde merak etme.. :)))
kezine devam et bişi olmaz bence diger ögünleri öyle ye tamamdır
Alsebe bir tek san varsın sanırım benle başlayankaydirigubbakcemile5
hadi kolay gelsin allah dirayet versin
lavmanı akşam mı yapıcaz?
ya yazın yine bir ara yapmayı denedim, ilkbaharda sisko oldugumdan (56 kg idim)
dayanabilmiştim
fakat yazın 52 kgydum, anam o lavmanı yaptım böyle bittim ben
2 gün kendime gelemedim
sanırım zayıfken biraz zorluyor insanı bu lavman hadisesi:ecrin_bebek:
akşama yaparız artık lavmanı
ben hala ne sebze haşlıycağımı düşünüyorum zaten geç uyandım
sen ne yapıcaksın canım?[/
Ben karnibahar hasladim birde havuc salatasi...Lavman bence en kolay kismi isin..Benim için zor olan sabahki sebze suyu...Hamilelikte ve sonrasindada iki uc defa mide yanmalarim oldugu için lahana ve patates de koydum ben Allahim zor içtim....Yarin daha az koyucam yoksa imkani yok içemem...Onceki sefer bu kadar zorlanmamistim...
Birde bence lavmanin sismanlikla alakali oldugunu sanmiyorum ben...Asiri derecede de kilo vermemissin 4 kilo bence o kadar farketmez.. :))) Benim sabah vaktim olamayacagi için ben aksam yapicam lavmanlari sen istedigin sana uygun olan saatte yaparsin canim..Allah kolaylik versin...
yarın yaparım lavmanı o zaman ..bugün pazardan pancar,havuç,elma,karnıbahar aldım bakalım...gayet iradeli ve azimli bi insan olduğumu düşünüyorum ama nedense bu olayda biraz cesaret toplamam zaman aldı galiba...
heyy kızlar son durum ne
valla ben bugun bi tek o sabahki pancarlı şeyi yedim makina bozuk
su filan cıkarmıyor
mecbur rendeledim
aralarda fındık ıncır kayısı yedım yesıl cay ıctım su ıctım cok
ama baska ogun yemedım 2 ögün oldu
daha dogrusu islerim vardı
sofraya oturamadıgım icin(millet yemek yiyor biz ot)
kaldım böyle
bugun lavman filan yapamadım unuttum dogrusu
yarın aksam yaparım bu saatte lavmanı kaldırcak bi bünyem yok ahahah
keşke dün semizotu alsaydım ya...dün patates havuç haşlayıp salata yedim..bi de kabağı fırına verip,üzerini azcık yoğurda bulayarak yedim..yoğurt süt peynir favorimdir hepsi yasak ya...olamaz ya...
Bende 3'ünde başlamayı düşünürüm ama lavman yapmasam olmaz mı acaba?
Lavmansiz yapmayin...Asagi inen pislikleri temizlemek lazim kesinlikle daha oncede yazdim lavmansiz yapan bir tanidigin bagirsaklarinda birikmis icindekiler...
nasılsınız kızlar?
sakın ola ki lavmansız yapmayın, ben yaptım,
hem kg verilmiyor hem bi işe yaramıyor
bir de bagırsaklar bi acaip oluyor laelaelaelaelae:1closedeyes:
hastalanıyor insan
çektiğin eziyet de cabasılmaz:
ay bi karnıbahar bulamadım hepsi küflenmiş sararmıştı
ıspanak haşlıycam el-mecbur
off başımı kaldıramıyorum bugun cok bitkinim yarına inşallah atıcam bu hali üzerimden
dayanabilirsem 8 gün yapıcam yoksa 5 te kesicem
lavmanı akşam yapıcam
su içmeyi unutmayın kızlar
öyle fındıkları filan 3-4 tane yemeyin bayagı bı yıyın
valla yoksa öte aleme göç ederiz kururp kalır beynimiz
ben gecen defa çatladım fındık fıstık yiye yiye
yine de 3 kg vermiştim hala iyi durumdayım tedbiren yapıyorum belki 2 kg daha veririm
ben ıspanak,elma,pancar vehavuç sıktım katı meyve sıkacağıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?