albese sizi hatırladım geçen sefer bize çok destek olmuştunuz hihoyyyt
Bu seferde ben destek bekliyorum.... :kedi: vereliniortak
Canim eylul ekim kasim da yapiliyor sen ne zaman istersen yaparsin bu liste bu ay temizlik yapacaklar için degil zaten sosyal gruplarda Kozmik grup acmak için...Orda yapanlarla temizlik zamaninda daha rahat konusup tanisip paylasmak için gruba uye olacaklari onceden belirlemek..Cunki kazenin grup acmasi için belli bir sayi lazimmis...
Tamam canımda şu an baladınmı pazartesimi başlıcan? hihoyyyt
Bende pazartesi başlıcam benide lisetey alıın :lepi:
Öncelikle hosgeldin...Bu topikte ilk defa onlarin destekleyici ilaciyla temizligi sen yapacaksin yanlis hatirlamiyorsam..Senin tecrubelerinle birdahaki seferea lip almayacagimiza karar veririz bizde....Gerci ben yaza Turkiyeye gidince almayi dusunuyorum ama bakalim....Yapman için gerekli olan tek sey inan IRADE...... Lavman cok kolay hepimize zor gelen sebze suyu ve sonrasinda ne yiyecegimizi tam bilememek...Yani ne yesek te zarari olmasin diye..Gerci insanada yasak olunca hersey cazibeli geliyor orasida ayri konu...Bence korkmana gerek yok yaparsin,bak bizim listedede ikinciye belkide ucuncuye yapacaklar var herkes yaptigina gore sende yapabilirsin...Burda amac zaten birbirimize destek olmak...vereliniortak vereliniortak vereliniortak
ben 25 ekim pazar başlanacak diye biliyordum yanlış mı bir de siz bunu doktor kontrolünde mi yapacaksınız benim kullandığım her hangi bir ilaç yok önemli bir rahatsızlığım da yok ama doktor kotrolün de yapan var mı merak ediyorum
Yaa kızlar bu tarihleri nerden öğrendiniz? marankinin sitesinde bulamadım yaa :1no2:
kozmik pırasamı da yedim siz ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz yoksa yalnız mı kaldım:uhm:
kozmik pırasamı da yedim siz ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz yoksa yalnız mı kaldım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?