sabah 6 da lavman yaptım korktuğum kadar olmadı önce 500 ml yi 5 dk beklettim ama 2 litre yi 2 dakka zor tuttum acaba akşam yine mi yapsam sabah da sebze meyve suyumu içtim şimdi yeşil çay yapıyorum yanında biraz ceviz yesem mi ki öğlene kozmik pırasa yemeği pişirdim tarifi internetten aldım.şimdilik iyi gidiyor anlayacağıız. alkisalkisalkisalkis
ben de bugün başladım akşam lavmanı yapacağım gün batımında
sabah sebze sularını sıktım içtim
öğlen dışarda olduğum için birşey yemedim
ama akşamüstü salata yapıp içeceğim inş.
sizlere de kolay gelsin
Yanliz yine ispanagi unuttum almayi..Yarinda ispanaksiz icmek zorundayim sebze suyunu...
Ama kocaman lahana aldim sevmem ama artik lahanali yenilebilir bisiler bakip netten onu yiyicem bu hafta icinde...
ben sabahki karışıma havuç elma kırmızı pancar ve lahana koydum ıspanak koymadım ama karışımın tadı berbat değildi hatta güzeldi bile:içelim:
Bu kozmik pirasa nasil oluyor ki???
Canim yaaa benim bildigim toplami 2 litre olucak yani ilk 500 ml ile beraber..Ikinci sefer 1.5 litreyi vericeksin bagirsaklara..Sen nasil 2 litre yaptin patlatican bagirsaklarini... :roflol: :roflol: :roflol:
Aksama gunes batarken yapicam bende lavmani..Sabah imkanim olmaz cocuklardan yapmaya aksamlari yapicam ben..
ben de bugün başladım akşam lavmanı yapacağım gün batımında
sabah sebze sularını sıktım içtim
öğlen dışarda olduğum için birşey yemedim
ama akşamüstü salata yapıp içeceğim inş.
sizlere de kolay gelsin
Yanliz yine ispanagi unuttum almayi..Yarinda ispanaksiz icmek zorundayim sebze suyunu...
Ama kocaman lahana aldim sevmem ama artik lahanali yenilebilir bisiler bakip netten onu yiyicem bu hafta icinde...
ben sabahki karışıma havuç elma kırmızı pancar ve lahana koydum ıspanak koymadım ama karışımın tadı berbat değildi hatta güzeldi bile:içelim:
Ispanakta koyulmasi lazim diye biliyorum ben yarin onuda bir sekilde temin edicem..Senin pirasa yemegi gibi olmus onun yendigine eminsin degilmi? Birde irmik lapasi yenilebilir diyordu bugun irmikte aldim ki hiç sevmem irmik ama tok tutar diye dusundum...
Bugunum cok guzel gecti kendimede hakimim hiçbir terslik olmadi...Insallah yarinda boyle gecer...
Sadece cok sivi alamadim belki simdiden sonra yesil cay icerim emzeiriyorumda kizimi sutum azamlasinda..
Ispanakta koyulmasi lazim diye biliyorum ben yarin onuda bir sekilde temin edicem..Senin pirasa yemegi gibi olmus onun yendigine eminsin degilmi? Birde irmik lapasi yenilebilir diyordu bugun irmikte aldim ki hiç sevmem irmik ama tok tutar diye dusundum...
Bugunum cok guzel gecti kendimede hakimim hiçbir terslik olmadi...Insallah yarinda boyle gecer...
Sadece cok sivi alamadim belki simdiden sonra yesil cay icerim emzeiriyorumda kizimi sutum azamlasinda..
Evet bildiğin pırasa sadece az pişecek biraz diri yani marankinin tarifi öğle yemeği için önerisiydi hatta yarına da kaldı yarın da ondan yemeyi düşünüyorum
bu arada benim günümde iyi geçti ama çok erken uykum geldi vakit geçmiyor sanki
ben de hiç sıvı ihtiyacı hissetmiyorum 3 bardak yeşil çay içtim gün boyu su neredeyse hiç içmedim sakıncası var mı acaba
valla bebekle helal olsun sananasıl yapıyorsun benim niyetim de bu temizlikten sonra yeniden anne olmak kısmet
Evet bildiğin pırasa sadece az pişecek biraz diri yani marankinin tarifi öğle yemeği için önerisiydi hatta yarına da kaldı yarın da ondan yemeyi düşünüyorum
bu arada benim günümde iyi geçti ama çok erken uykum geldi vakit geçmiyor sanki
ben de hiç sıvı ihtiyacı hissetmiyorum 3 bardak yeşil çay içtim gün boyu su neredeyse hiç içmedim sakıncası var mı acaba
valla bebekle helal olsun sananasıl yapıyorsun benim niyetim de bu temizlikten sonra yeniden anne olmak kısmet
Valla ben gecen bu temizlikten sonra hamile kaldim zaten dusunmedigim halde hemde...Insallah seninde guzel haberlerini aliriz...Allah tez vakitte sanada anneligi nasip etsin hayirli evlatlarin olsun... :))
kızlar kolay gelsin tebrik ediyorum şimdiden hepinizi bende yapmayı istiyorum ama hiç gözüm yemiyoo mafoldumben
Sanada kolay gelsin canim..Bence bisiler yemeye dikkat et sivida cok al ben oyle yapmadim gecen ay basagrisi oldu bende felaket sekilde biraktim...Bu sefer agrisada ilac icip tamamliyicam Allah nasip ederse insallahhhhhhhhhhhhhhh................
sana da kolay gelsin umarım iyi gider sonu da güzel olurvereliniortak
Albesecim yaa bundan sonra hangi tarihte yapılcak bilgilendiğin bir yer var sanırım. Ben pazartesi sanıyordum ve malzemelerimi alamamıştım. Birde yeni düşük yaptım vücudum çok yıprandı die hemen yapma dedi bi kaç kişi. Onun içinde başlayamadım hemen .
Bu haftadan sonra hangi tarihlerde başlayacak acaba? bilgin oluyormu?.
Canim kasimdada var yeniden tarihine bakarim ben bugun yazarim sana....Bende daha yeni dogum yaptim herkes temizlenmistir vucudun dedi ama ben ilk yaptigimdaki kadar enerjik ve saglikli bulmuyorum kendimi o yuzden yapmaya karar verdim henuz bebegim iki aylik bile olmadi... :))) Yinede sen bilirsin...
kızlar dün misafirim vardı başlıyamadım.Bu sabah meyve sularımı içerek başladım.Bana en zor gelen kısmı bu sular.İstifra etmemek için zor duruyorum.Pancarın kokusu hala burnumda.Aç kalmaya razıyım zaten geçen seferde bu karışımı içememiştim.Eşimle birlikte yapıyoruzBana destek amacı ile başladıPekde bi rahat içti meyve sularını .:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?