Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ben gecen ki detoxa katilmistim evde kendim uyguladim. su lavman olayini tam yapamadigim icin yani hergün yapamazssan son günki limon zeytinyagini yapmayin sakin yaziyordu. birde kati meyve sikacagi kirildi ikinci gün. ama yinede kendimi cokiyi hissettirdi. özellikle son gün karnim dümdüzzz oldu. tabi sonra yine eski haline sokmayi basardim

JAyjay ikimizde birseyden eksik kalsak ölürüz demi :)))

Son düzenleme:

Ben dogum yaptim canim 3 ay once..Bebek için yapmamistim ama denk geldi diyim artik...Benim 3. bebisim oldu... :))

Allah sanada nasip etsin insallah...

canım sağol.öyle ama obsesif olmak çoz zor bişey.yaşayanlar çok iyi bilir.ama bunları aşmam lazım rabbim yardım etsin inşallah..bu sefer inşallah yaparsın sende...yerimseniben

evet ya.hepimiz birbirimize destek olalım başaralım bu işi.belkide çok şey değişecek hayatımızda..:sm_cool:

Ben dogum yaptim canim 3 ay once..Bebek için yapmamistim ama denk geldi diyim artik...Benim 3. bebisim oldu... :))

Allah sanada nasip etsin insallah...

aminn alsebe..oo süper mahşallah...3 tane evladın var öğlemi
duaların için teşekkürler..
allah isteyen emek veren herkese nasip etsin..inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ezgi42 ben çok istiyorum bu beden temizliğini yapmayı..ama zamanı gelince ne yaparım bilmiyorum..
inşallah seninde dediğin gibi hayatımızda sevinçli şeyler olsun..

ahahah :lepi: vallahi senle ben kesşe aynı anneden filan dogsaymısız
yazık olmuş bize ayrı gayrı düşmüşüz
bir insan diğerine ancak bu kadar benzer kaydirigubbakcemilevereliniortak:1hug:

kızlar lavman yapan oldumu daha önceki kbt temizliğinde.zormu acaba?
birde alfa soya spiruluna enginar veya zencefil almak gerekiyormuş.marankinin sitesinde var ama bana pahalı geldi.bunları almasak olmazmı acaba?...bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim...şutarafagitti

kızlar hamileyken yapılması kesin öneriliyor diyor...
peki bu temizlik rahim dahil bütün beden için değil mi...
bebeğe nasıl zararı olmaz...
kaldıki lavman kesinlikle yasak deniyor heryerde hamileyken...

bir de emzirirken yapılır mı acaba...

benim beden temizligim bugun bitti. ürünleri kullanman sart degil. ben daha önce marankinin kampına da katılmıştım. o yüzden soyluyorum. ben sadece 3 kere lavman yaptım. 3 gün önce sabah, dün gece saat 2.00 da ve bugun sabah. bir haftalık zaman dilimi icin 4 gün sadece sebze, corba ve kuru meyve yedim. son 3 gün sadece meyve suyu ictim ki son gün yani dün sadece elma suyu ictim.dün saat 17.00 da yarım cay kasıgı sinameki ictim. bana bu sekilde kendi doktorum yapmamı söyledi.
meyve suyu kesinlikle acıktırmıyor yani meyve gibi degil. meyve yeyince mide calıstıgı icin insan acıkıyor, ama meyve suyu direk bagırsaga indigi icin acıkma olmuyor.

lavman yerine magnezyum sulfat da kullanılıyor, ingiliz tuzu diye geciyor,ancak burada bulamadım ben istanbuldan almıştım.

soracaklarına cevap verebilirim.

Son düzenleme:

mai beyaz, hamilelik konusunu bilmiyorum ancak emzirirken yapılıyor, yalnız zeytinyagı-limon icildigi gece saat 23.00- dan ertesi sabah 11.00 a kadar bebegin emzirilmemesi gerekiyormus. "gercek tıp" adlı bir kitap var. orada yazıyor, internetten elde edebilrisin. Yazarın kendisi tıp doktoru.

merhaba arkadaşlar ben yavaş yavaş diyete başladım..iki sabahtır pancar lahana ve havuç sıkıp içiyorum..
öğlen normal çorbamı içtim ..arada meyva kuruyemiş yedim akşam normal çorbamı ve salata....beden temizliğinden öncesi hazırlıkk yapıyorummalkisalkisalkis
zaten bi tv de izlemiştim benden temizliği yapacak arkadaşlara öncesinden alışkanlıklarını değiştiriyoruz demişlerdi..bunu söyleyende cem yılmazı 15 kilo verdiren..doktordu..alişanın porgramında konuşmuştu:1rolleyes:

anaa başladınız mı temizliğe...
24 ünde başlamayacakmıydı yaa...

ayy ne zaman bu seferki benim kafam karıştı...:kafamçokkarıştı
cemen sen bitirdim diyosun
topraktut başlamış..
nette 24ü yazıyo...

canım bunu nerden duydun.bana hiç doğru bir bilgi gibi gelmedi.iyice araştır bence.ama emzirirken olabilir diye duymuştum ama emin değilim tabi.

Son düzenleme:
topraktut başlamış..
nette 24ü yazıyo...

kızlar hayır başlamadımm sadece diyete girdim yani ön hazırlık yapıyorum ben hem bebek için hemde zayıflamak için rejime girdim..kafanız karışmasın vereliniortak detoks için ayın 24 de yani 1 hafta sonra başlıcammm heyacan yapmayın sakınnn delikafadulden

canım bunu nerden duydun.bana hiç doğru bir bilgi gibi gelmedi.iyice araştır bence.ama emzirirken olabilir diye duymuştum ama emin değilim tabi.

canım kesin önerildiğini mi nerden duydum önceki sayfalarda okudum... bulursam ekleyeyim...
ama diğer yzdıklarım benim tahminim.. ben hamile değilim de yani yapacak hamile varsa diye telaş yaptım bi an...pek paniğimdir de...

bu mesajda okumuştum...

topraktut hazırlık yapmakla en güzelini yapıyorsun, Bendeki kitapta zaten en az 1 hafta ön hazırlık yapılması gerekiyor yazıyor

topraktut başlamış..
nette 24ü yazıyo...

ben ara dönemdekini yaptım, sen 24 ündekini yap. o zaman tam zamanı, dolunay.
ama topraktut gibi bir ön hazırlık yapabilrisin. bendeki kitapta ön hazırlık programı var, istersen yazayım.

çok sevindim adına
Allah tamanına erdirsin
ailesine ve ülkesine hayırlı bir evlat versin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…