saol alsebe desteğin için...evet iradeli olduktan sonra
ozaman 10 gün sonra yapmamız lazım:hulya:ayy ne güzel gaza gelmiştimm hevesim vardımafoldumben10 gün sonraya bakalım ne olacak burdada o tarihe kadar yapmak isteyen olursa hep beraber tam destekkkle iyi olurdu:hooray:
bu arada hamileydin dimi sen bu detokslamı hamile kaldın..allah tamammını erdirsin...ne güzell bende bebek için yapacağım...hevesim kaçmassa eğer..
ezgi biraz relax ol canım ya
kendine öyle isim de takma problemlerim var filan diye
ne sorunları olanlar hiçbisey olmamıs gibi yasıyor
biraz sukunet getir dusuncelerine
hepimiz buradayız canım
ben belki başlarım bu defa
gerci bu baslıga gırıcek yüzüm yok
hep baslayıp sonra da kaçıyorum hihih
jayjay bakk ilk sayfalarda ne güzel arkadaşlar birbirine destek olmuşlar..birbirlerini resmen gaza getirippp 8 gün boyunca detoksla kendilerini yenilemişler..çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile5bizde burada birbirimize destek olursakk başlarız..yeni arkadaşalrda gelirse süper olur..benceeeeeeee:1hug:
Ben dogum yaptim canim 3 ay once..Bebek için yapmamistim ama denk geldi diyim artik...Benim 3. bebisim oldu... :))
Allah sanada nasip etsin insallah...
ben gecen ki detoxa katilmistim evde kendim uyguladim. su lavman olayini tam yapamadigim icin yani hergün yapamazssan son günki limon zeytinyagini yapmayin sakin yaziyordu. birde kati meyve sikacagi kirildi ikinci gün. ama yinede kendimi cokiyi hissettirdi. özellikle son gün karnim dümdüzzz oldu. tabi sonra yine eski haline sokmayi basardim
JAyjay ikimizde birseyden eksik kalsak ölürüz demi :)))
kızlar lavman yapan oldumu daha önceki kbt temizliğinde.zormu acaba?
birde alfa soya spiruluna enginar veya zencefil almak gerekiyormuş.marankinin sitesinde var ama bana pahalı geldi.bunları almasak olmazmı acaba?...bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim...şutarafagitti
kızlar hamileyken yapılması kesin öneriliyor diyor...
peki bu temizlik rahim dahil bütün beden için değil mi...
bebeğe nasıl zararı olmaz...
kaldıki lavman kesinlikle yasak deniyor heryerde hamileyken...
bir de emzirirken yapılır mı acaba...
benim beden temizligim bugun bitti. ürünleri kullanman sart degil. ben daha önce marankinin kampına da katılmıştım. o yüzden soyluyorum. ben sadece 3 kere lavman yaptım. 3 gün önce sabah, dün gece saat 2.00 da ve bugun sabah. bir haftalık zaman dilimi icin 4 gün sadece sebze, corba ve kuru meyve yedim. son 3 gün sadece meyve suyu ictim ki son gün yani dün sadece elma suyu ictim.dün saat 17.00 da yarım cay kasıgı sinameki ictim. bana bu sekilde kendi doktorum yapmamı söyledi.
meyve suyu kesinlikle acıktırmıyor yani meyve gibi degil. meyve yeyince mide calıstıgı icin insan acıkıyor, ama meyve suyu direk bagırsaga indigi icin acıkma olmuyor.
lavman yerine magnezyum sulfat da kullanılıyor, ingiliz tuzu diye geciyor,ancak burada bulamadım ben istanbuldan almıştım.
soracaklarına cevap verebilirim.
merhaba arkadaşlar ben yavaş yavaş diyete başladım..iki sabahtır pancar lahana ve havuç sıkıp içiyorum..
öğlen normal çorbamı içtim ..arada meyva kuruyemiş yedim akşam normal çorbamı ve salata....beden temizliğinden öncesi hazırlıkk yapıyorummalkisalkisalkis
zaten bi tv de izlemiştim benden temizliği yapacak arkadaşlara öncesinden alışkanlıklarını değiştiriyoruz demişlerdi..bunu söyleyende cem yılmazı 15 kilo verdiren..doktordu..alişanın porgramında konuşmuştu:1rolleyes:
kızlar hamileyken yapılması kesin öneriliyor diyor...
peki bu temizlik rahim dahil bütün beden için değil mi...
bebeğe nasıl zararı olmaz...
kaldıki lavman kesinlikle yasak deniyor heryerde hamileyken...
bir de emzirirken yapılır mı acaba...
ayy ne zaman bu seferki benim kafam karıştı...:kafamçokkarıştı
cemen sen bitirdim diyosun
topraktut başlamış..
nette 24ü yazıyo...
canım bunu nerden duydun.bana hiç doğru bir bilgi gibi gelmedi.iyice araştır bence.ama emzirirken olabilir diye duymuştum ama emin değilim tabi.
soran arkadaşlara cevaben : ben detoksu akşam yaptım
yapılabildiğini araştırmıştım ben de
sabah işe giden yapamayanlar için akşam yapılabiliyormuş
hatuzeciğim çok sevindim adına
hayırlısı ile doğar inş.
ben bildiklerimi söyleyeyim
hamileyken yapılması önemle söyleniyo
iç temizlik gerçekleşsin bebek için diye..
ama kapsüller bi zarar verir mi bilmiyorum
onlarda destek amaçlıydı sanmıyorum bebeğe karşı kötü bi etkisi olsun..
merhaba arkadaşlar ben yavaş yavaş diyete başladım..iki sabahtır pancar lahana ve havuç sıkıp içiyorum..
öğlen normal çorbamı içtim ..arada meyva kuruyemiş yedim akşam normal çorbamı ve salata....beden temizliğinden öncesi hazırlıkk yapıyorummalkisalkisalkis
zaten bi tv de izlemiştim benden temizliği yapacak arkadaşlara öncesinden alışkanlıklarını değiştiriyoruz demişlerdi..bunu söyleyende cem yılmazı 15 kilo verdiren..doktordu..alişanın porgramında konuşmuştu:1rolleyes:
ayy ne zaman bu seferki benim kafam karıştı...:kafamçokkarıştı
cemen sen bitirdim diyosun
topraktut başlamış..
nette 24ü yazıyo...
arkadaşlar ben dün doktora gittim
doktor karnımdaki bebeğin 3 aylık olduğunu söyleyince inanamadım
eylül başında hamile kalmışım
üstüne adet görme olmuş hiçbir şey anlamadım
hala şaşkınım
doktora hiçbir şey soramadan çıktım şaşkınlıktan 3 ay habersiz gebeymişim meğer
umarım sağlıkla doğar dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?