Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
topraktut hazırlık yapmakla en güzelini yapıyorsun, Bendeki kitapta zaten en az 1 hafta ön hazırlık yapılması gerekiyor yazıyor

cemen senin detoks programın bitti değilmiii...nekadar kilo verdin arkadaşım..
bende ön hazırlık yapmaya başladımm 3 gün oldu...hayvansal gıdalar tüketmiyorum 3 gündür..sebze meyve ağırlıklı yapıyorumm..
ben bide yumurtlama hapı içiyorum..inşallah detoks zamanında çatlama iğnem denk gelmez..çünkü çok ağrı yapıyor...inşallah ayın 24 de başlayabilirim arkadaşlarımlaa...

cemen detoks öncesi programı size yazayım demişsin..mümkünse yazarmısına.s
en azından detoks yapacağım diye önceden mideyi doldurmayalımmcokacimcoook

topraktut, ben kilo icin yapmadım cunku zaten zayıfım. bu yaptıgım karaciger temizligi diye geciyor,
karaciger temizlenince kuvvetleniyor ve fonksiyonlarını cok daha iyi yerine getiriyor.

ama ben marankinin kampında 5 kilo verdim ve bir daha almadım.

program icin :
sabahtan öglene kadar meyve ve sebze yemeli veya meyve ve sebze suları icilmelidir.(limon suyu,greyfurt suyu, elma suyu,havuc suyu, ıspanaksuyu+havuc suyu karısımı, elma suyu+havuc suyu karısımı)

öglen salata ve yogurtla bir cesit sebze yemegi(ya da pilav). Veya sadece yogurt veya sadece salata yenir. yogurda ince dogranmıs maydonoz, taze sogan veya sarımsak karıstırmak gerekir.

aksam salata, meyve veya kavun-karpuz yenir(yaz mevsimi icin bu sanırım) veya zencefil cayı veya yesil cay+bal icilir.(bal caya karıstırılmaz, cayın yanında yenir)
30 gr sarımsaklı zeytinyagı ve 30 gr limon suyu karıstırılır ve gece yatmadan icilir(ben bu hic yapmadım, midem zeytinyagından cok bulanıyor.)

hazırlık süresi 2 haftadır. saglıklı gencler hazırlık sürecini daha kısa tutabilir(7 gün)
kitapta yazanlar bunlar. Gercek Tıp(yazar:Aidin Salih) siz de bu kitabı alın, gercekten ögrenilcek cok sey var kitapta. Yazar hem biyolog hem doktor

Merhaba..Emzirme donemi için sormussunuz ben emzirirken yapmak için 2 defa denedim ama yapamadim karnibahar brokoli sebzeler bebegime acayip gaz yapti sonrasinda gunlerce cektim ama zarari yokmus Marankinin asistani bana mail atti..

Maranki hoca iyidir, arastırır vs. ama kendisi tıp doktoru degil, ekonomi profesoru. Bu konuda referans olarak Aidin Salih Hanımı gösterebiliriz, kendisi hem biyolog hem tıp doktoru, bir ekonomistten cok daha fazla metabolizmadan anlar sanırım.

Ayrıca Maranki hocanın kampında, bu karaciger temizligi dedigimiz detoksu Maranki hocanın esi Elmas Maranki anlatıyordu, kendisi fizyoterapist, Azarbeycanda görev yaparken hocasından ögrenmiş, kendisi söyledi, sonra bunu Türkiyeye getirmişler.Ahmet Maranki bitkilerden anlar ancak insan anatomisini bildigini hic sanmıyorum

Kızlar, geçen gün maranki tv'de sulu lavmanın doktor kontrolünde yapılacağını evde yapanlerın müshil etkili şeylerle de barsağı boşaltabileceklerini söyledi. Sizce bunlar neler olabilir?

Geçen martta lavmanı da yaptım ama bir zarar veririm diye korkuyorum, özellikle kamplarına katılanların bu konuda bilgisi varsa yazsın lütfen.

kızlar öğün aralarında neler yiyebiliriz.meyve serbestmi.bide yoğurt pilav yenilebileceğini duymadım.bilgisi olanlar varmı acaba?

Ogun aralarinda meyve caylari (sekersiz balli) sebze meyve kayisi ceviz findik....Bol bolda su..Yogurt pilav hiç dumadim ben oylede yapmadik zaten..kolay gelsin simdiden..Allah kolaylik versin...

kızlar öğün aralarında neler yiyebiliriz.meyve serbestmi.bide yoğurt pilav yenilebileceğini duymadım.bilgisi olanlar varmı acaba?

Ya arkadaslar yogut pilav 1 haftalık sürecten önceki 2 haftalık hazırlık esnasındaki programda gecerli. o 1 haftalık detoksda tabi ki yok. önceki sayfalarda yazılanlara cevaptı.

tek basına algılamayın.

O verdigim 2 haftalık hazırlık süreci(saglıklı gencler icin 1 hafta) ondan sonra detoks programı....

Ogun aralarinda meyve caylari (sekersiz balli) sebze meyve kayisi ceviz findik....Bol bolda su..Yogurt pilav hiç dumadim ben oylede yapmadik zaten..kolay gelsin simdiden..Allah kolaylik versin...

Yogurt pilav detoks programına baslamadan önceki karacigeri hazırlama programı olan 2 haftalık sürec icin gecerli. Detoksda degil. Daha önce yazılanlara cevaptı.

Kesinlikle doktor kontrolunü gerektirecek bir sey degil. Kampta da doktor kontrolunde yapılacak dendi, Sadece 2 tane yaslı bayana yadım etti Elmas Maranki.. onlar da yaslıydı nasıl yapılacagını anlamamıslardi.

Ama cok sık yapmak iyi degil, bunu bil. bulabilirsen Magnezyum sülfat da kullanabilirsin. 1 silme corba kasıgı mag. sülfatı 1 bardak suda eritip iciyorsun aksamları.

Magnezyum sülfat ingiliz tuzu diye geciyor,sakın baska tuzlarla karıstırma..tadı acı. ben burada bulamadım, istanbuldan almıştım.
Kısın evninin banyosu soguk olan bir arkadasım lavman yapamadıgı icin mag. sülfatla yaptı.

veya sinameki de kullanabilirsin.Ama detoks sürecinde lavman kullanırsan daha iyi olabilir, korkma.

Cevabın için teşekkürler cemen. Bende adet dönemime denk geleceği için lavmanı düşünmemiştim.

Cemen senin daha cok yazdiklarin Aidin Salik 'in kitabindan degil mi? Marankinin degil....Gecen seferde ben emzirirken bana zeytinyagi içildigi gun emzirilmez yazmistin panik oldum biraktim ama yapiliyormus...Istersen onunla ilgili paylasimlari yaparken kimden alinti oldugunuda yazarsan daha aciklayici olur bizim içinde...

kızlar bende yüzeyselde olsa ülser ve gastrit var.acıktığım zaman midem kazınıyor.açlığa nasıl dayanacağım.ekmek yemeden midem kazınır durur.bu konu hakkında bişeyler yazarmısınız.dayanabilirmiyim acaba?

Alsebe evet Aidin Salihin kitabından yazıyorum, bir daha sefere alintinin kimden oldugunu yazarım. Marankinin 4 tane kitabı da var bende. Emzirilmez diyorum cünkü yazarı doktor olan Aidin Salihin kitabtan alıntıyla yazdım. Maranki EKONOMİ PROFESORU, TIP PROFESORU degil. Onu vurgulamaya çalısıyorum, İnsan anatomisinden bir tıpçı kadar nasıl anlayabilir ki evet emziriliyor diyebiliyor. Karaciger kendini temizlemeye saat 23.00 da baslıyor ve vücudundan cıkan hersey karacigerin attıgı atıklar, dolayısıyla süt de bebek icin sabah 11.00 a kadar zararlı. Zeytinyagı-limondan sonra sabah 7.00 da yapılan lavmandan sonra 2 kasık pirinc lapası yenmeli diyor, karacigerin kendini kapatması icin. Bu yaptıgımız karaciger temizligi diye geciyor. Böbrek, mesane, kirec, akciger temizligi vs. gibi farklı farklı temizlikler de var. Onların programları da ayrı.

Meyve suyunu günde 3 litreye kadar icebiliyorsun, Meyve suyu - sebze suyu seni cok fazla acıktırmayacaktır, denemekten zarar gelmez. Yalnız havucu sirkeli suda beklet ve dıs kabugunu kazımadan sık. Ben turpu bile kabuguyla rendeliyorum salataya.2 Meyve suyu arası en az 1 saat olmalı. Kolay gelsin.

peki meyvenin kendisini yesek olurmu.olursa hangi meyveleri yiyebiliriz?

peki meyvenin kendisini yesek olurmu.olursa hangi meyveleri yiyebiliriz?

armut, özellikle elma ve havuc, greyfurt(özellikle çekirdekli, çekirdeksizler genetigi degiştirilmiş olabilir, kırmızılı degil sarı greyfurt),gibi mevsim meyveleri ve bagırsak calıstırıcılar.

Eger kan grubun B ise portakal da yiyebilirsin, kan grubu A ve 0 olanlar icin portakaldan ziyade limon ve greyfurt öneriliyor. 1 orta boy limonu sıkıp üstüne suyla bir bardaga tamamlayıp icebilirsin.Limonun tam sarı olanlarından degil de yesilli olanlarına bakmalı, cok sarı limonları ilacla sarartıyorlar ve bazılarının üstü mumlu gibi oluyor

Kuru inciri ve kuru kayısıyı bir gün icme suyunda bekletip de yiyebilirsin, o da meyve gibi oluyor, mevsim meyvesi olmasa da kurutulmus oldugu icin vücut icin bir zararı yok, aksine bu mevsimde kuru meyveleri bu sekilde yemek daha saglıklı.

Kuru kayısıyı özellikle siyah olanlarından tercih et.Dogal olanından. İncirin de aflatoksin kontrolu yapılmış olanlarına dikat etmeli. yoksa küflü olabilir ve sen bunu farketmeyebilirsin, küflü kuru meyveler ve kuru yemişler kansere bile sebep olabiliyor ve karaciger icin cok tehlikeli.

bir kac tane de hurma, cekirdekli kuru üzüm ama az.

ama hepsinin arası en az 1 saat olmalı. Sebzeleri karıstırıp yiyebilir, suyunu icebilirisn ama meyveler (havuc+elma suyu karısımından baska) karıstırılmadan yemeli.

kızlar ya ben bişey yaparken en mükemmel şekilde yanlış olmadan eksiksiz olmasını istiyorum.yani takıntılı bir insanım.yaptığım birşeyin kusursuz olmasını ve yaptıklarımın boşa gitmemesini istiyorum.ama bunları kesinlikle övünmek için yazmıyorum.aksine bu durumumdan çok şikayetçiyim ve bu konuda tedavi görüyorum elimde değil.belki çok sordum ama.bazı şeylerden emin olamıyorum.affınıza sığınarak bazı şeyler sormak istiyorum.

sebze meyve suyunu içtikten sonra
öğlene kadar neler yiyebiliriz.
kuruyemişler meyve ve meyve suları
bitki çayları içebiliyormuyuz?
meyvelerden elma, armut, portakal, mandalina, kivi, havuç,marul yiyebiliyormuyuz.

öğlen yemeğinden sonrada aynı şeylermi yenilip içilecek?
akşam yemeğinden sonrada mı aynı?sanki duyduğuma göre akşam namazından sonra hiçbirşey yenilip içilmeyecek diye biliyorum.acaba doğrumu.eğer öyle ise o zaman sadece sabahtan öğleye ve öğlenden akşama kadar meyve, meyve suları ve kuruyemişler yenecek ölemi.yani akşam yemeğinden sonra sonra meyve meyve suları ve kuruyemiş yiyemeyecekmiyiz.bunları net anlatmamışlar.bilenlerden rica ediyorum.

bide öğünlerde sebzeleri nasıl yiyorsunuz.haşlayıp mı?meselaıspanağı tavada öldürüp yesek olurmu?içine yağ ve tuz koyabiliyormuyuz?
tuz koyamıyorsak ben yiyemem sanırım.normalde tuzsuz yemeği bile zor yerim ki bu hşlama bide.fikirlerinize ihtiyacım var.:gitme:

birde bulgur yenebileceğini duydum acaba doğrumu?

Canim yaa Allah sifa versin bendede var biraz o en iyisi olsun temizl olsun mukemmel olsunda içime sinsin.. ( Allahtan ileri derecede degil ama arttigini hissediyorum hatta yardim almayi dusunuyorum bende yoksa hergecen yil ekleniyor ustune bisiler...

Sorularina gelince kendini cok kasmamaya calis canim oldugu kadar diyeceksin o kadari bile emin ol isine yarar zaten..
1-Sebze suyundan sonra oglene kadar yemek falan yok zaten maksatta az yemek...Gun içinde aksama kadar meyve sebze istedigin kadar (yine az olmasi tavsiyesi ile birde mevsim sebzesi olacak kis sebze meyvesi yani )
2-Kuru yemis dedigin kuru kayisi ceviz findik hurma benim aklimda kalanlar meyve caylarinida bol bol yesil cay tavsiye edilmis iciyorsun ama sekersiz balla tatlandiriyorsun sadece...
3-Ogle yemeginde yine haslama sebze yiyebiliyorsun istersen çig ye sana damak zevkine kalmis ben az yag tuze koydum valla yoksa yenmezki onlar :bbo: :bbo:
4-Aksam hafif olsun diye salata onermisler 7' den sonra birsey yenilmemesini tavsiye etmisler...
Sebzeleri haslayip yedim ben onlarin yazdigi cok az haslayip suyunuda icmek..;Ispanaga gelince bende dondurdum biraz tavada soganda kattim ispanak yemegi gibi yapip yedim.. :)))Bulguruda esmer olanini bende okumustum gibi geliyor yanlisim yoksa...

Benden bu kadar ekleyen yada duzelten olur belkide...Kolay gelsin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…