Canim yaa Allah sifa versin bendede var biraz o en iyisi olsun temizl olsun mukemmel olsunda içime sinsin..( Allahtan ileri derecede degil ama arttigini hissediyorum hatta yardim almayi dusunuyorum bende yoksa hergecen yil ekleniyor ustune bisiler...
Sorularina gelince kendini cok kasmamaya calis canim oldugu kadar diyeceksin o kadari bile emin ol isine yarar zaten..
1-Sebze suyundan sonra oglene kadar yemek falan yok zaten maksatta az yemek...Gun içinde aksama kadar meyve sebze istedigin kadar (yine az olmasi tavsiyesi ile birde mevsim sebzesi olacak kis sebze meyvesi yani )
2-Kuru yemis dedigin kuru kayisi ceviz findik hurma benim aklimda kalanlar meyve caylarinida bol bol yesil cay tavsiye edilmis iciyorsun ama sekersiz balla tatlandiriyorsun sadece...
3-Ogle yemeginde yine haslama sebze yiyebiliyorsun istersen çig ye sana damak zevkine kalmis ben az yag tuze koydum valla yoksa yenmezki onlar :bbo: :bbo:
4-Aksam hafif olsun diye salata onermisler 7' den sonra birsey yenilmemesini tavsiye etmisler...
Sebzeleri haslayip yedim ben onlarin yazdigi cok az haslayip suyunuda icmek..;Ispanaga gelince bende dondurdum biraz tavada soganda kattim ispanak yemegi gibi yapip yedim.. :)))Bulguruda esmer olanini bende okumustum gibi geliyor yanlisim yoksa...
Benden bu kadar ekleyen yada duzelten olur belkide...Kolay gelsin canim...
canım bilgiler için çok sağol.ALLAH razı olsun..:1hug:
sen daha önce yapmışssın sanırım çok faydasını gördünmü canım..
bide sen öğünlerde neler yaptın.hangi sebzeleri nasıl yedin?
anladım canım.benimde sabahları uyanamama sorunum var.sabah uykusunu bırakamıyorum 10 dan önce uyanamaıyorum.bu durumdan kurtulurum inşallah.en çok bunun için yapıyorum.:lepi:
Bu sefer kozmik temizlik yapan yok sanırım. Forum çok hareketsiz.
sağlık kazanmak gençleşmek için yapılan vs vs faydaları olan bu uygulama tamamen sakıncalı bişi ben öyle düşünüyorum...hiç kendimi okadar bitkin okadar cansız ve okadar soluk olduğumu hatırlamıyorum...ölü gibi bi tenle gezdim günlerce yapan arkadaşlarımda öyleydi....yani nasıl desem derim geveşedi kaslarım zayıfladı yaa valla berbat bişeydi...ben tam anlamıyla uyguladım programı eksiksizdi......kendimi toparlamam uzun sürdü hele arkadaşımın halini görünce kendime şükrettim kız resmen 10 yaş yaşlanmış gibiydi......helede lavmanın ev ortamında yapılması hiçte sağlıklı değil aman dikkat edin kızlar:1no2: sanırım her bünyede iyi sonuç vermiyorkafamçokkarıştıbuyrunbenim arkadaşımmşutarafagitti
neden pişman oldunn hayırdır..bi sağlık problemimi oldu..:uhm::uhm:
sağlık kazanmak gençleşmek için yapılan vs vs faydaları olan bu uygulama tamamen sakıncalı bişi ben öyle düşünüyorum...hiç kendimi okadar bitkin okadar cansız ve okadar soluk olduğumu hatırlamıyorum...ölü gibi bi tenle gezdim günlerce yapan arkadaşlarımda öyleydi....yani nasıl desem derim geveşedi kaslarım zayıfladı yaa valla berbat bişeydi...ben tam anlamıyla uyguladım programı eksiksizdi......kendimi toparlamam uzun sürdü hele arkadaşımın halini görünce kendime şükrettim kız resmen 10 yaş yaşlanmış gibiydi......helede lavmanın ev ortamında yapılması hiçte sağlıklı değil aman dikkat edin kızlar:1no2: sanırım her bünyede iyi sonuç vermiyorkafamçokkarıştı
sağlık kazanmak gençleşmek için yapılan vs vs faydaları olan bu uygulama tamamen sakıncalı bişi ben öyle düşünüyorum...hiç kendimi okadar bitkin okadar cansız ve okadar soluk olduğumu hatırlamıyorum...ölü gibi bi tenle gezdim günlerce yapan arkadaşlarımda öyleydi....yani nasıl desem derim geveşedi kaslarım zayıfladı yaa valla berbat bişeydi...ben tam anlamıyla uyguladım programı eksiksizdi......kendimi toparlamam uzun sürdü hele arkadaşımın halini görünce kendime şükrettim kız resmen 10 yaş yaşlanmış gibiydi......helede lavmanın ev ortamında yapılması hiçte sağlıklı değil aman dikkat edin kızlar:1no2: sanırım her bünyede iyi sonuç vermiyorkafamçokkarıştı
öleni hiç duymadım yapıpta fayda gören cok insan var.vücudlarından cıkanları görünce insan şaşırıyor.zorla yaptırmıyolarya insana yapmassan yapma köstekte olmayın lütfen ayrıca aç kalınmıyor istediğin kadar meyve sebze yiyiyorsun hurma incir vs .vs. dikkat ediyorsun yasak olanlarıda yemiyosun
bu ay yapacak varmı ben düşünüyorum haftaya salı başlanıyor
mnyk lavman bağırsağa su verip tutuyorsun tutmak biraz zor olabiliyor sonra boşaltıyorsun marankinin sitesinden net ten bak nasıl yapıldığı da anlatılıyor
bende düşünüyorum yapmayı inşallahbaşlaya bilirim
Canim ilk soylediklerine katiliyorum..Kimse kimseyi zorlamiyor isteyen yapar isteyen yapmaz...
Temizlige gelince bende yapicam ama nisan da daha iyi olur diye dusunuyorum ben..Henuz hazirlik yapmadim nisan içinde simdiden daha sebze agirlikli hayvansal urunleri simdiden almadan hazirlik yapmayi dusunuyorum...Birde henuz yasadigim yerde havalar serin biraz ilinir diye nisani dusunuyorum ben..Bu ay yapma beraber yapalim nisanda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?