Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

canım bilgiler için çok sağol.ALLAH razı olsun..:1hug:

sen daha önce yapmışssın sanırım çok faydasını gördünmü canım..
bide sen öğünlerde neler yaptın.hangi sebzeleri nasıl yedin?

Evet canim ben yaptim sadece 1 kere gecen yil kasimda yaptim ondan once yataktan kalkamiyordum islerime baslamak için saatin 3-4 olmasi lazimdi ..Ben daha cok uykunun 4 saat yettigini ve zindelik veridigini duydugum için yaptim..Ama yaptiktan sonra bunlarin haricinde cok faydasini gordum simdiye dek hiç hasta olmadim grip dahil buna ve kisin camlarim acik islerimi yaptim ki arkadaslarim bile sasiriyorlardi oyle bir kosusturma oyle bir enerji olmustu bende...Arkasindan hamile kaldim (cocuk için yapmamistim yanliz onuda belirtiyim )

Hatta okuduysan emzirirken bile yapma girisimlerinde bulundum ama sebzeleri az hasladigim için ve karnibaharla brokoli cok yedigim için kizimda muthis gaz sancilari oldu...Sonunu getiremedim..Emzirmem bittiginde ilk isim yapmak olucak 4 gozle bekliyorum cunki 1 yil sonra eski uyusuk halime dondum ((( Etkisi 1 seferde bir yil surdu diyebilirim...

anladım canım.benimde sabahları uyanamama sorunum var.sabah uykusunu bırakamıyorum 10 dan önce uyanamaıyorum.bu durumdan kurtulurum inşallah.en çok bunun için yapıyorum.:lepi:

anladım canım.benimde sabahları uyanamama sorunum var.sabah uykusunu bırakamıyorum 10 dan önce uyanamaıyorum.bu durumdan kurtulurum inşallah.en çok bunun için yapıyorum.:lepi:

Insallah canim Allah kolaylik versin mumkun oldugu kadar herseye uymaya calis sebep kullar sifasi Allahtan olur insallah...

Evet herkes bir kivilcim bekliyor galiba...Ahh AHHhhhh ben yapabilseydim hepinizi pesimden surukler gaza getirirdim... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

alsebe diğer sayfalarda valla okudummm... mütişş bi gaz vardı .herkes birbirine destek oluyorduualkisalkisalkis

kızlar ben çok istedimm yapmayı ama hamile kalmak için hap içiyorumm.biirde glukofen adlı ilaç bilenler bilir o ilacım perişan ettiğinikafamçokkarıştıama ayın 18 den sonra 4 gün felan ön hazırlık yapmıştım..zebze ve meyva suları tüüketmiştim..

ezgi sen devam et canımmm sakın bırakma :1hug:yapmaya başlamışsın kaç günün kaldııı pekii...

bir yapan birde yapmayan pişman kızlar opuyorumnanaktan.....yapmış biri olarak ......asla asla bir daha yapmam hayatımın hatasıydı diye düşünüyorum....:gitme:

buyrunbenim arkadaşımmşutarafagitti
neden pişman oldunn hayırdır..bi sağlık problemimi oldu..:uhm::uhm:
sağlık kazanmak gençleşmek için yapılan vs vs faydaları olan bu uygulama tamamen sakıncalı bişi ben öyle düşünüyorum...hiç kendimi okadar bitkin okadar cansız ve okadar soluk olduğumu hatırlamıyorum...ölü gibi bi tenle gezdim günlerce yapan arkadaşlarımda öyleydi....yani nasıl desem derim geveşedi kaslarım zayıfladı yaa valla berbat bişeydi...ben tam anlamıyla uyguladım programı eksiksizdi......kendimi toparlamam uzun sürdü hele arkadaşımın halini görünce kendime şükrettim kız resmen 10 yaş yaşlanmış gibiydi......helede lavmanın ev ortamında yapılması hiçte sağlıklı değil aman dikkat edin kızlar:1no2: sanırım her bünyede iyi sonuç vermiyorkafamçokkarıştı

Yqzdiklarinizi hayretle okudum bende bu temizligi yapmis biri olarak tam tersini yasadim...hatta bittiginin ertesi gunu bir yere gitmistim arkadaslarim degisikligi farkettiler..Ogunden beride yuzumde bir tek sivilce yada baska bisi olmadi..
Belki herkeste baska etki yapiyor diyicem ama benden sonra yapan arkadaslarimda oldu onlarda cok memnun kaldilar...Ben bir kere yapabildim hamilelik emzirme derken onlar ucuncuyu bile yaptilar..Kotu etkisi olsa hatta bir eksisi bile olsa o cekilip kimse yapmazdi...

açıkçası ben de şaşırdım. ben marankinin kampına katıldım, ilk kamplardan biriydi, 70 kisi icin söylüyorum, kimseden en ufak bir şikayet durmadım, aksine herkese bir canlılık gelmişti.

Ayrıca lavmanın ev ortamıyla, otel odasında yapılmasının arasında bir farkı yok, her ikisini de yapmış birisi olarak söylüyorum.

baharda başlayacak beden temizliğini bende yapmayı düşünüyorum bayanlar.yakın çevremde yapanlar hep memnunlar ve bikaç kez yaptılarda.bana kısmet olmadı henüz.herkesin farklı düşünceye sahip olması normal bence.isteyenler yapsın.çok düşünğnce ben gibi hep ertelersiniz!

kizlar lavman ne bosaltimimi kolaylastiriyo nasil bisey nasil hazirlaniyo ve kullaniliyo

bu saçmalıktan başka birşey değil. hergün bişiy çıkıyo. yok maranki yok kozmik bilmem ne. eminim bu uygulamadan ölen çok insan vardır. 8 10 gün insanlara birşey yedirmeden süekli lağman vermek. akıl alır gibi değil. allahım ne günlere kaldık. sen koru yarabbim

öleni hiç duymadım yapıpta fayda gören cok insan var.vücudlarından cıkanları görünce insan şaşırıyor.zorla yaptırmıyolarya insana yapmassan yapma köstekte olmayın lütfen ayrıca aç kalınmıyor istediğin kadar meyve sebze yiyiyorsun hurma incir vs .vs. dikkat ediyorsun yasak olanlarıda yemiyosun
bu ay yapacak varmı ben düşünüyorum haftaya salı başlanıyor
mnyk lavman bağırsağa su verip tutuyorsun tutmak biraz zor olabiliyor sonra boşaltıyorsun marankinin sitesinden net ten bak nasıl yapıldığı da anlatılıyor
bende düşünüyorum yapmayı inşallahbaşlaya bilirim

Canim ilk soylediklerine katiliyorum..Kimse kimseyi zorlamiyor isteyen yapar isteyen yapmaz...

Temizlige gelince bende yapicam ama nisan da daha iyi olur diye dusunuyorum ben..Henuz hazirlik yapmadim nisan içinde simdiden daha sebze agirlikli hayvansal urunleri simdiden almadan hazirlik yapmayi dusunuyorum...Birde henuz yasadigim yerde havalar serin biraz ilinir diye nisani dusunuyorum ben..Bu ay yapma beraber yapalim nisanda :)))

bende varım hep beraber yapalım...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…