Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bende yarin basliyorum kizlar.Marankinin sitesinde 24ünde basliyor diye okudum.Annem ben marttakinden daha cok fayda gördüm dedi.Bu ay yapayim dedim bende.Yapanlarla firsatimiz ölcüsünde günlük paylasalim bayanlar.

yapacakları canı gönülden şimdiden tebrik ve de takdir ediyorum..o cesareti kendim de yeniden bulamayan ben...

merhba bayanalar bende yarın kozmik beden temizliğiine başlayacağım ama maranki comdan verdiğim sipariş yarın öğlen gibi elime gececek lavmanı akşam yapsam olurmu acaba ?

Bende basladim bayanlar.Lavmani ya günes dogmadan veya battiktan sonra yapiyorsun.Yani gün isigi olmayidigi icin aksamda yapabilirsin.Bende öyle yapacagim.

Kolay gelsin arkadaslar nisana yanliz kaldim galiba (
Gazaniz mubarek olaaaaa :)) Giremedim biraz siteye takip edemedim sizi...Hepinizi kutluyorum

merhaba arkadaşlar,
günlerdir forumu okuyorum, benim de kozmik temizliğe niyetim vardı.
dün sabah lavmanla başladım.
ama belki su yeteri kadar ılık olmadığı için içimde en fazla 2-3 dakika tutabildim. 
2.5 lt suyu bu şekilde 3-4 sefer denedim, her seferinde 500 ml’den fazlasını tutamadan çıkardım.
Bir de karnım çok ağırdı, acayip şekilde.

Onun dışında sebze-meyve suyunu içmekte problem yaşamadım. Öğlen salata ve elma yedim. Haşlanmış sebze bulamadım.
Elma yemenin bir sakıncası yoktur umarım.
Ara öğünlerde kayısı ve fındık yedim, 1 avuç kadar.
Akşam sebze suyundan içtim gene.

Biraz halsizlik oldu ama lavman dışında herşey yolundaydı.

Bu sabah lavman yapmadım, uykusuz kalmamak için, akşam yapıcam.
Suyu içeride tutmanın bir taktiği varsa söyleyebilir misiniz?

Bu konuda oldukça fazla mesaj yazılmış. Oku oku bitmiyor. Ben de beden temizliğine başladım. Genelde herkesin şikayeti lavman suyunu tutamamak galiba. Ben de beceremiyordum. Bugün bir yöntem denedim bende işe yaradı. Normalde 1 dakika bile tutamıyordum 10 dakika boyunca tutmayı başardım.
Lavmanı yapıp yan yattıktan sonra bir tuvalet kağıdıyla anüse sıkıca bastırdım Sanırım kasılmayı engellediği için suyu dışarı çıkarma refleksi olmadı. Ayaklarımı yukarı doğru kaldırdıktan sonra da devam ettim aynı baskıyı yapmaya. Kolu fazlaca yoruyor ama işe yarıyor. Deneyin eğer sizde işe yararsa yazın buraya

sağolasın sahra, ben akşam yapıcam lavmanı, senin yöntemini deneyeyim.

teşekkürler bene fazla tutamıyorum birde bunu deneyimbilmiyorumkismile

Benim şu anda haşlama sebzeler konusunda sıkıntım var . Dün karnabahar ve pırasa haşladım benim gibi etobur birisi için yemesi çok zordu. Bütün gün midem yandı. Benim de sorunum neyi yiyeceğimi bilememek

ben de iş yerinde haşlanmış sebze bulamadığım için iki gündür öğle yemeklerini salata ve elmayla geçiştiriyorum mecburen.
bu akşam sebze haşlayıp yarın yanıma almayı planlıyorum.
biraz su ekleyip haşlamayı düşünüyorum, yemesi kolay olsun diye robottan geçiricem, çorba niyetine limon sıkıp içerim artık.

Grifinaco daha önceki temizliklerde burası oldukça kalabalıkmış okuduğum kadarıyla. Bu defa fazla kişi yok. İrtibatı koparmayalım :teselli: bibirimizi teselli ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…