Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Canim,insaallah bu kez neticesi güzel olur ve saglikli bir evlada kavusursun.Ilk günler bende cok aclik cektim dogrusu ama iki gündür iyiyim.Sanirim calisiyorsun,ozaman dayanmak daha zor tabiiki.Son iki günümüz kaldi.Az daha sabredelim..Acikmayanlarin formülünüde merak ediyorum dogrusu:)

bu akşam lavman yaptım
gene 500 ml den fazlasını tutamadım
2.5 lt yi 500 mlden tam seferde yaptım
son seferde 1 tane minik kırmızı et parçası tam et de değil de kırmızı bir doku diyebilriiz, beyaz hani deniz anası vardır ya onlar gibi şeyler çıktı benden
bağırsaklarıma birşey olmamıştır umarım :1no2:

sizde neler çıkıyor?

jayjay içimi rahatlattın, sağolasın.
demek sen de yaptın
o zaman neden sitede ısrarla 2.5 litre sudan bahsediliyor, ben de bunu anlamıyorum.

yahu allahınızı seversınızı kımmıs o 2.5 lt ıle lavman yapan babayıgıt cıksın ortaya
bizim bagırsagımızın hacmı ne kı o kadar suyu orda tutalım
400 ml bıle yeter
ben de yaptım tabı
lavmansız yaptım etkılı olmuyor
asıl mesele lavmanı yapmak
kızlar sebze suyu guzeldır ya son kalan yuduma koyun zeytınyagını
neden bastan dokuyorsunuz kı ıcıne
tabı mıdenız bulanır

forumun başından beri neredeyse bütün mesajları okumuşumdur, çoğunluk lavmanda problem yok gayet güzel hallediyoruz falan diyor, tarifte de önce 500ml sonra 2000ml verilir diyor, ben de doğal olarak ben de mi bir sorun var psikozuna girdim, sağol içimi rahatlattın

lavmansız etkili olmuyor derken ne kasdettin?
mesela 5 gün bitti ben 2 gün lavman yapamadım, diğer 3 gün de yarım yamalak,
kilo vermenin dışında kendimde çok fazla bir değişikliğe rastlamamamın nedeni bu mu yoksa?

grifinaco,hic lavman yapmazsan vücudunda bir faydasi olmaz bence.Arasira yapip arasira yapmama seklinde degil.Mesela lavman haric herseyi uygula,ama bitinceye kadar hic lavman yapmadan temizligi sonlandir,ozaman faydasi olmaz.Sen arasira yapmissin,umarim yararini görürsün.

kızlar sitede evde yapma süresi 10 gün diyor on güne tamamlıycak varmı? yarın içiyoruz dimi yağla limonu

sadece 2 gün yapmadım, totalde 4 sefer yaptım lavmanı.
kendimce bir yöntem geliştirdim, max 500 ml alıyorum ve onu içimde tutmaya çalışıyorum, biraz parça parça ve uzun sürüyor ama hiçyoktan iyidir. dün en son yapışımda 15 dk tutabildim içimde tabi miktar 400ml idi.

benden hiç yeşil pislik çıkmadı şimdiye kadar, hep böyle deniz anasına benzer formda beyaz sümüksü şeyler çıktı.
bir de küçük et parçaları

acaba bunların çıkması hangi toksinlerin atıldığına işarettir???

fayda kısmına gelince bu süre zarfında iyi kilo verdim
diğer taraftan bir yarar sağladı mı bilemiyorum, daha anlayamadım yani

kızlar sitede evde yapma süresi 10 gün diyor on güne tamamlıycak varmı? yarın içiyoruz dimi yağla limonu

ben 10 güne tamamlamayacağım elsie, çünkü kozmik temizliğe başlamadan 2 gün önce detoks yapmıştım ayran+nohut+mercimek+bulgur+salatalıkla

o yüzden 9 gündür normal yaşamdan uzaktayım, 1 haftada 5 kilo verdim, hergün 1 saat mutlaka yürüdüm bu arada, gerçi kilom fazlaydı, 88 kiloydum 83e düştüm, muhtemelen çoğunlukla vücudumdaki sular gitmiştir, ama bu tempoyu biraz normal hale dönüştürmek istiyorum.

o yüzden bu akşam zeytinyağı limon içip yarın sabah da lavmanla bu işi neticelendirmek istiyorum

bir daha ama daha profesyonel olarak mayıs ayında yapmayı planlıyorum

Bugun için herkese kolayliklar diliyorum...Eger zeytinyagi bugun içiliyorsa... Lavmani az suyla yapmak bana gore cok dogru degil cunki zaten amac bagirsaklari tamamen suyla doldurup (hatta egzersizlerle saga sola yatiop bacaklari yukari kaldirim bagirsaklarin tamamina suyu degdirmek taa baslangica kadar yani ) imkansiz olsa yazmazlari bence..Ben zorlanmadim ilk iki sefer olmadi ama sonrasinda oldu..Bir yerde yanlis yapiyorsunzu bence...

ama içimde tutamıyorum suyun hepsini, kaç sefer denedim 500 ml yi geçince yarım dakka içinde boşaltıyorum.

sen 2 lt yi içinde tutmayı başarabildin mi alsebe?

ama içimde tutamıyorum suyun hepsini, kaç sefer denedim 500 ml yi geçince yarım dakka içinde boşaltıyorum.

sen 2 lt yi içinde tutmayı başarabildin mi alsebe?

Evet 5 dakika tuttum egzersizleride yaptim kasilma tabiiki oluyor ama tutuluyor :)

yağ ve limonu nasıl içmeyi düşünüyorsunuz var mı bunun bi kolay yolu
şimdiye kadar sabrettim bunuda allahın izniyle başarmak istiyorum ama nasıl içecem hiç bilmiyorum bilen biri akıl versin lütfen

yağ ve limonu nasıl içmeyi düşünüyorsunuz var mı bunun bi kolay yolu
şimdiye kadar sabrettim bunuda allahın izniyle başarmak istiyorum ama nasıl içecem hiç bilmiyorum bilen biri akıl versin lütfen

Ben ikisini karistirip kamisla içtim...

Keşke suyun tamamını tutabilsek alsebe, hepimizin istediği de bu fakat çokça çabalayıp da başaramıyorsak hiç yapamamaktansa yapabildiğimizin en iyisini yapmak daha yeğdir diye düşünüyorum. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben zaten doğru düzgün birşey yiyemedim bu sürede. Sebze suyunu 3 gün içebildim. 4. gün kustum çünkü çok tiksindim. Haşlama sebzeyi ilk iki gün yedim. Günde sadece bir öğün salatayla idare ettim neredeyse. Son iki gündür onu da yemiyorum sadece bitki çayları ve meyve suyu. Yani ne var ki neyi boşaltayım :) ama yine de lavmanı düzenli yaptım 500-600 ml olsa da 10 dk kadar içeride tutabilmeyi başardım. Zaten dışkı çıkarmaya uğraşırken doğal olarak yukarıdan aşağı doğru itme refleksi gerçekleşiyor.
Öğünleri fazla kaçıranların durumunu bilmiyorum ama bu beslenme şekliyle bu kadarı bana yetti. Bir de bir çeşit tuzdan bahsediliyor biliyorsun lavman yapamayanlar için. Demek ki önemli olan bağrsakları tam anlamıyla boşaltabilmek. Tuz ya da su amaç içeride birşey bırakmamak.
Ben bugün zeytinyağını içmeden önce de lavman yapacağım. Hem sabah hem de akşam yapmış olmak bugün için fayda getirir diye düşünüyorum. İnşallah emeğimizin karşılığını alırız. Şifa Allah'tan....

sağol canım bende öyle deneyim
birde bişey sorucam kimisi yeşilimsi yada beyaz dışkı çıkarmış bende öyle birşey olmadı acaba temizlenemedimiki vucut

Beyaz dışkı , denizanasına benzeyen şey diye tabir ettikleri aslında bağırsak duvarında bulunan mukus. Bu zaten belirli aralıklarla normal zamanlarda dışkıyla atılıyor.

''Ergin bir insanda bağırsak duvarından her saat 6–120 ml salgı yapılır. Çocuklarda ise bu miktar saatte 20–40 ml kadardır. Gün boyunca ince bağırsak duvarından bağırsak boşluğuna 2,8 litre enzim ile mukus salınırken, sindirilmiş gıdaların da içinde bulunduğu 7,9 litrelik bir sıvı da bağırsak duvarındaki kılcal kan damarları ve lenf kanalları tarafından emilerek dolaşım sistemine aktarılır. Bu kadar bol parçalayıcı enzimin bulunduğu bir vasatta tabiîdir ki, bağırsağın iç yüzünü döşeyen tek tabakalı epitel de devamlı tahrip olur. Hücreleri her gün öldüğü için, iki günde bağırsağın iç yüzünü döşeyen mukoza epiteli tamamen yenilenmektedir. Bunu diğer bir şekilde şöyle ifade edebiliriz: Ömrü 33–34 saat kadar olan bağırsak epitelyum hücresinin, dakikada 500.000 hücresi ölmekte, ölenlerin yerine de yenileri yaratılmaktadır. Bir günde bağırsak yüzeyinden ölerek uzaklaşan hücrelerin toplam kütlesi ise, 250 gramdır.'''
Bu internetten aldığım bir bilgi. Yeşil taş gibi şeylere gelince o da zeytinyağı limon karışımı içildikten sonra yapılan lavman da çıkıyor. Sanırım safra ve karaciğer temizliğinin neticesi.

Bu arada canlı bir insandaki bağırsak uzunluğu 3,75 m imiş. ınsan ölünce bağırsak üzerindeki kasılmalar kalktığı için bu uzunluk 6 metre oluyormuş. Dünyanın etrafını değil ama bizim etrafımızı yaklaşık 8 kere dönecek uzunlukta :)) veee biz buna rağmen 2 litre suyu içimize sığdıramıyoruz tühhh bize

Son düzenleme:
sahra verdiğin bilgiler için teşekkürler, çok faydalı oldu

Grifinaco bugün birşey yememek gerekiyor ya yarına temiz bağırsaklar gerektiği için. Ben sabahtan beri sinemaki çayı içiyorum karnım gurul gurul ötüyor :) sırf içeride birşey varsa onlar da tamamen temizlensin diye, siz de sakın ihmal etmeyin. Birazdan eve gideceğim hamam yerine sıcak su dolu küvete gireceğim ve sabah lavman yapmama rağmen akşam yine yapacağım. Benim midem fazla hassas sebze suyunu çıkardım inşallah zeytinyağını çıkarmam. Zeytinyağının kokusu ve tadı biraz ağır oluyor biliyorsunuz. Komilinin erken hasat zeytinyağı var. Üzerinde narin ve meyvemsi yazıyor. Tadı gerçekten güzel. Sızma zeytinyağı gibi ağır bir tadı yok. Ben onu aldım zorlanmayayım diye, sizin de bilginiz olsun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepinize şifalar diliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…