jayjay içimi rahatlattın, sağolasın.
demek sen de yaptın
o zaman neden sitede ısrarla 2.5 litre sudan bahsediliyor, ben de bunu anlamıyorum.
yahu allahınızı seversınızı kımmıs o 2.5 lt ıle lavman yapan babayıgıt cıksın ortaya
bizim bagırsagımızın hacmı ne kı o kadar suyu orda tutalım
400 ml bıle yeter
ben de yaptım tabı
lavmansız yaptım etkılı olmuyor
asıl mesele lavmanı yapmak
kızlar sebze suyu guzeldır ya son kalan yuduma koyun zeytınyagını
neden bastan dokuyorsunuz kı ıcıne
tabı mıdenız bulanır
grifinaco,hic lavman yapmazsan vücudunda bir faydasi olmaz bence.Arasira yapip arasira yapmama seklinde degil.Mesela lavman haric herseyi uygula,ama bitinceye kadar hic lavman yapmadan temizligi sonlandir,ozaman faydasi olmaz.Sen arasira yapmissin,umarim yararini görürsün.
kızlar sitede evde yapma süresi 10 gün diyor on güne tamamlıycak varmı? yarın içiyoruz dimi yağla limonu
Bugun için herkese kolayliklar diliyorum...Eger zeytinyagi bugun içiliyorsa... Lavmani az suyla yapmak bana gore cok dogru degil cunki zaten amac bagirsaklari tamamen suyla doldurup (hatta egzersizlerle saga sola yatiop bacaklari yukari kaldirim bagirsaklarin tamamina suyu degdirmek taa baslangica kadar yani ) imkansiz olsa yazmazlari bence..Ben zorlanmadim ilk iki sefer olmadi ama sonrasinda oldu..Bir yerde yanlis yapiyorsunzu bence...
ama içimde tutamıyorum suyun hepsini, kaç sefer denedim 500 ml yi geçince yarım dakka içinde boşaltıyorum.
sen 2 lt yi içinde tutmayı başarabildin mi alsebe?
yağ ve limonu nasıl içmeyi düşünüyorsunuz var mı bunun bi kolay yolu
şimdiye kadar sabrettim bunuda allahın izniyle başarmak istiyorum ama nasıl içecem hiç bilmiyorum bilen biri akıl versin lütfen
sağol canım bende öyle deneyimBen ikisini karistirip kamisla içtim...
Bugun için herkese kolayliklar diliyorum...Eger zeytinyagi bugun içiliyorsa... Lavmani az suyla yapmak bana gore cok dogru degil cunki zaten amac bagirsaklari tamamen suyla doldurup (hatta egzersizlerle saga sola yatiop bacaklari yukari kaldirim bagirsaklarin tamamina suyu degdirmek taa baslangica kadar yani ) imkansiz olsa yazmazlari bence..Ben zorlanmadim ilk iki sefer olmadi ama sonrasinda oldu..Bir yerde yanlis yapiyorsunzu bence...
sağol canım bende öyle deneyim
birde bişey sorucam kimisi yeşilimsi yada beyaz dışkı çıkarmış bende öyle birşey olmadı acaba temizlenemedimiki vucut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?