Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
banyoda yapıyorum canım fazla büyük değil de yetiyor netten lavman duruş şekillerine falan baktınmı bir dk falan başım yerde kıpırdamadan duruyorum sonra hemen sağa yatıyorum haraket ettikce daha zor oluyor birde ilk lavmanı yaptıktan sonra iyice boşaltmaya çalışıyorum tam boşalmassa ikinciyi suyu vermek ve tutmak daha zor oluyor

ayakları bir duvara doğru kaldırıp durmak da gerekiyormuş su bağırsaklara doğru iyice gitsin diye o kısmı yapmıyor musun o zaman sen?

Grifinaco lavman suyunu minumum 5 dk tutmanız yeterli diyor maranki sitesinde. Daha fazlasını yapamıyorum diye canını sıkma hem hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Sonuçta vücudumuza alışık olmadığı birşeyi yapıyoruz. Dışarı doğru boşaltma refleksi çok normal . Ben bugün bir de sinemaki çayı içeceğim.

kızlra benim halam geçen yıl yaptı üç çocuktan sonra ve çokk faydasını gördü ve baya da kilo verdi cildi bile değişti ben bu aralar evde olamayacağım için yapamadım umarım sizler yapar ve olumlu sonuçlar alırsınız

Kilo vermeyede faydali oldugunu söylemen cok iyi oldu Meserisra:) Daha ücüncü günde yorgunluk gelmisti bana.Cok moral verdin.Cok tesekkürler..Daha bir meraklandim sonucu ne olacak benim icin diye.

pamuk mu?ilk kez duydum da zaten pamugu tıkıcak halımız kalmıyor ki ahah
valla bence lavmandakı sırke bagırsaga şöyle bir degsin tamamdır canım
kim o kadar suyu poposunda tutabılır kı allahaskına aklinialirimsmile
500 bıle cok
her zaman dedıgım uzre, 750 ml suyu ancak bagırsakları dünyanın etrafında dolasıcak kadar uzun olan bırı tutabılır o mumkun degıl de
kendimizi wc ye zor atıyoruz
olmustur sen hıc merak etme

jayjay içimi rahatlattın, sağolasın.
demek sen de yaptın
o zaman neden sitede ısrarla 2.5 litre sudan bahsediliyor, ben de bunu anlamıyorum.

sebze suyunu midem kaldırmıyor artık,tiksindim iyice. Bugün lavmanda hiç sıkıntım yoktu. Ama 2,5 litre suyu tutmak mümkün değil bence de. Amaç bağrsakları temizlemek zaten 1 kere yapıp bütün suyu anında boşaltmaktansa parça parça yapıp uzun süre içeride tutmak daha mantıklı. Bağrsaklarda dışkı kalmayana kadar yapıyorum ben lavmanı ama parça parça.

kızlar ben 2 litreden hazırlıyorum 500 ml önce veriyorum onu boşalttıktan sonrada kalanını yapıyorum zaten torba 1750 ml yazıyor. sitede 2,5 yazıyor hadi 500 koyduk torbaya kalan 2 lt zaten almıyor herkezin bağırsaklarının kapasiteside aynı değildir ben 500 rahat tutuyorum sonraki zor oluyor 2 lt hiç koymadım 1750 üstünü tamamlamaya kalsak durmaski ayağa kalktığın an gider. üzülmeyin kızlar tutabildiğimiz kadar bence az koyalım fazla dursun içimizde 1,5 lt deneyin belki daha iyi tutarsınız

Miktar konusuna katiliyorum.2.5 bende hic yapmadim,2yi gecmedim.Zaten bagirsakta bisey yok.Umarim temizleniyordur.Hemen ayaga kalkmayip biraz tutmak önemli temizlenmek icin.Suyunuz hafif ilik olsun,yoksa karniniz hemen büker.

Kizlar.Birde yesil cayin tadi nasil acaba.Ben burada aldim,tadi cok tuhaf geldi bana.Kokusu icin limon sIktIm ama tadindan icemedim.Cesitleri oluyormu acaba?

Son düzenleme:
Kizlar.Birde yesil cayin tadi nasil acaba.Ben burada aldim,tadi cok tuhaf geldi bana.Kokusu icin limon sIktIm ama tadindan icemedim.Cesitleri oluyormu acaba?

Bir su bardağının içine 1 tatlı kaşığı kadar koy, üzerine sıcak su ekle. Normal çay demler gibi demlenmiyor yeşil çay. İlk bardağın tadı biraz ağır oluyor ama aynı posayı 3 defa kullanabiliyorsun. ikinci bardakta tadı normale dönüyor.

Kizlar oncelikle hepinize MASALLAH....
Baya kalabalikmissiniz nisana jayjay 'la ben kaldik galiba...
lavmanla ilgili sorunlara gelince benim anladigim vede yaptigim once 500 lt bagirsaklara verip bosaltimdan sonra 2 lt yi vermekti...Kasilma oldugunda suyu kesip dogru durus pozisyonunda kalindiginda suhem ileri gidiyor hemde bagirsaklar emiyor...Boylece hem tam suyu alabilir hemde tutabiliyorsunuz...Bende sonlarina dogru daha iyi olmaya baslamisti tutmayi hatta saga sola ve yukari egzersizlerini bile yapabilmistim...Sona dogru daha becerebiliyorsunuz biraz sabir ve gayret...

bende aktardan almıştım orda baharat kokuları sinmiş yada eskiydi tadı kötüydü.sonra çaykurun teneke kutuda satılıyor 100 grlık aldım o güzel oluyor tavsiye ederim.bence yeşil çay için rahatlatıyor baş ağrısına iyi geliyor bana

Alsebecim,yalniz kaldim düsünme.Simdi iki kisi gibi gözüküyonuz ama nisan ayi gelince temizlik yapacak baska arkadaslarinda cikacagina inaniyorum.Mart icin bende önce buraya bi gözattim,galiba tekim demistim.Ama bayagi kalabalik olduk masaallah.Böyle olmasida daha gayrete getiriyor insani.Umarim sanada cok arkadas cikar..

Kızlar, bende başladım. Açlıktan gebereceğim yahu. Geçen yıl yaptığım ay hamile kalmıştım ama ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı, inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alacağım bebeğime vesile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…