Grifinaco bugün birşey yememek gerekiyor biliyorsun yarına temiz bağırsaklar gerekiyor çünkü. Ben sabahtan beri sinemaki çayı içiyorum karnım gurul gurul ötüyor :) sırf içeride birşey varsa onlar da tamamen temizlensin diye, siz de sakın ihmal etmeyin. Birazdan eve gideceğim hamam yerine sıcak su dolu küvete gireceğim ve sabah lavman yapmama rağmen akşam yine yapacağım. Benim midem fazla hassas sebze suyunu çıkardım inşallah zeytinyağını çıkarmam. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepinize şifalar diliyorum.
bende biyerde yanlışlıkmı yapıyorum ne busefer yağla limonu tutabildim içimde lavman yaparken cıkardım gece okadar içimde durdu acaba neden inmedi aşşağıyada cıkardım bilmem.kızlar bide benim lavman yaptıktan sonra hep pancar gibi kırmızı su cıkıyor hiç normal renkte su cıkmıyor sizinkiler nasıldı benden afedersiniz ama büyük abdeste benzeyen şeyler cıktı birde herzamanki gibi kırmızı su
ben yarında lavman yapmayı düşünüyorum
Alsebecim,yalniz kaldim düsünme.Simdi iki kisi gibi gözüküyonuz ama nisan ayi gelince temizlik yapacak baska arkadaslarinda cikacagina inaniyorum.Mart icin bende önce buraya bi gözattim,galiba tekim demistim.Ama bayagi kalabalik olduk masaallah.Böyle olmasida daha gayrete getiriyor insani.Umarim sanada cok arkadas cikar..
bende biyerde yanlışlıkmı yapıyorum ne busefer yağla limonu tutabildim içimde lavman yaparken cıkardım gece okadar içimde durdu acaba neden inmedi aşşağıyada cıkardım bilmem.kızlar bide benim lavman yaptıktan sonra hep pancar gibi kırmızı su cıkıyor hiç normal renkte su cıkmıyor sizinkiler nasıldı benden afedersiniz ama büyük abdeste benzeyen şeyler cıktı birde herzamanki gibi kırmızı su
ben yarında lavman yapmayı düşünüyorum
forumun başından beri neredeyse bütün mesajları okumuşumdur, çoğunluk lavmanda problem yok gayet güzel hallediyoruz falan diyor, tarifte de önce 500ml sonra 2000ml verilir diyor, ben de doğal olarak ben de mi bir sorun var psikozuna girdim, sağol içimi rahatlattın
lavmansız etkili olmuyor derken ne kasdettin?
mesela 5 gün bitti ben 2 gün lavman yapamadım, diğer 3 gün de yarım yamalak,
kilo vermenin dışında kendimde çok fazla bir değişikliğe rastlamamamın nedeni bu mu yoksa?
canım sankı cok az kg verdim
bi de ne bilim kendimi iyi hissetmedim onca aclıgı bosa cekmısım gıbı oldu
lavman olunca ınsan kendını arınmıs hıssedıyor
bak goruceksın karnın bırden dümdüz olucak
ya ama kızlar soruyorum kımse yazmıyor
nısan dakı uygulama ne zaman baslıycak
Gecmis olsun hepinize...Yapabilenlerin irasine hayran kaldim...Cok zor gercekten...Nisanda yapacak olanlar bir zahmet msj yazsinlar...Benim derdim tek yapmak degil Allah bir mani cikartmasin ben yanlizda olsam acayip motiveyim...Bir kere yapmakla bile vucudumdaki degisiklikler beni 2 sene goturdu...insallah bu sefer tamamliyicam gecens efer yeni dogum yapmistim burdnada yazilanlar aklimi karistirdi..Simdi kizim yemek yiyiyor ona gore kendimli ayarliyicam...
Simdi siz bizim için dua edin..Allah bizede kolaylik versin...
Simdi sonucu yazmissiniz ama bunun devaminda bir kac hafta sonra da degisimlerinizi paylasin olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?