Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ben de sadece bitki çayı içiyorum zaten de
hamam olayını ben yapamıycam sanırım çünkü bizimi küvetimiz de yok
sıcak su torbalarıyla artık bedenimi ne kadar ısıtabilirsem ısıtacağım
akşam eve gidince ben de lavman yağıcam senin gibi sonra zeytinyağı ve limonu içicem

inşallah başarırız

Bu arada az önce birşey farkettim nasıl da dikkatimizden kaçmış. Lavman hareketinin gösterildiği resimde dizlerin koyulduğu yer ellerin koyulduğu zeminden daha yüksekte. Sanki bir basamağın üzerinde gibi. Acaba buna dikkat etmediğimiz için mi suyu tam dolduramadık. Akşam bir de bunu deneyeyim hay Allah tam da son gün farkettim.

ben limon yağı ayrı bardaklara koyup kaşığı önce limona batırıp sonra zeytinyağından alıyorumhemen yutmaya çalışıyorum kaşığı limon suyuna batırınca ağıza limon tadı geliyor yutması daha kolay gelmişti geçen sefer bana.geçen sefer hemen cıkarmıştım inşallah bu sefer çıkarmam.
bende de şimdiye kadar bişey çıkmadı yarın ne olacak bakalım
hepimize kolay gelsin

CAnim oyesil seyler zeytin yagindan sonra cikiyor daha cok..Bence sen yarin sabahi bekle...Insallah cikartmaz içinizde tutarsiniz mumkun oldugunca...Bu aksam biraz zor gececek sizin için ama bitirdiniz..Simdi sira bizde... :)))

Kizlar.Yag ve limonu ayni bardakta karistirip kamisla icmenizi tavsiye ederim.Iki bardak oluyor ayni bardakta toplarsaniz.Kamisla icince yag agziniza dagilmiyor ve direk bogazdan gidiyor.Mide bulantisi minimuma iniyor.Insaallah hic birimiz cikarmayiz:)

dün akşam önce lavman yaptım

sonra 20:30 dan 21:00 kadar zeytinyağı limon karşımını içtim, nefes egzersizlerini de yaparak
21:00 gibi sıcak su torbalarını karaciğer etrafına sararak yattım
belki 1e kadar yatakta uyuyamadım
midem çok bulandı, her bulandığında nefes egzersizi yaptım, geğirtilerle kusmadım
ama resmen o birdak limon ve zeytinyağını midemde hazmolmasını bekledim
sanki midemde bir taş var ve erimesini bekliyorum
neyse
gece 2 gibi uyandım
midemdeki o hazımsızlık duygusu gitmişti
uyumaya devam ettim
sabah 5 gibi lavmana kalktım

ilk önce 500ml verdim, sonra 500 daha verdim, sonra 750 vermeyi başardım sonunda
hepsini de 5 er dk bekletebildim
sanırım sonunda bağırsaklarım suya alıştı

neyse

benden gene o deniz anasına benzeyen beyaz şeylerin dışında birşey çıkmadı
biryerde mi yanlış yaptım
yoksa yaşım 25 olduğu için karaciğerimde saframda çok fazla toksik madde olmadığı için mi birşey çıkmadı anlamadım

yada birşeyleri yanlış yaptım,bilmiyorum

Zeytinyağı ve limonu ayrı ayrı içtim ben ,gece saat 2.30 kadar sorun yoktu. Fakat 2.30 da uyandım aniden,ölüyorum sandım evin duvarları başıma yıkılıyor gibiydi. Her yerimden ter boşalıyordu,ateşim çıkmıştı ve inanılmaz derecede midem bulanıyordu. Ne yaptıysam olmadı gereken zeytinyağını vücut bu saate kadar emmiştir diye kustum artık. Sabahı nasıl ettim bir ben bilirim. Sabah uyandığımda lavmanı hazırladım ama daha lavman yapmadan zeytinyağının etkisiyle herhalde bağırsaklarımı kısmen boşalttım. Sitede görülen taş gibi yeşil şeylerden birsürü çıktı, biraz kan pıhtısı birkaç da et parçası vardı. 7 günün karşılığını aldım aslında 10 güne tamamlamayı düşünüyordum ama midem gerçekten dayanılmaz halde az önce simit yedim ben.

herkes anlatmış bende anlatıyım bari .öncelikle Mevlam emeklerimizi zayi etmesin inşallah kim hangi derdine şifa bulmak için yapmışsa rabbim şifasını versin cümlemizin :Saruboceq:
marankinin sitesinde yazılanları aynen uygulamaya çalıştım
akşam saat 20.00 den sonra yağ ve limon karışımını pipetle yudum yudum içtim içmem bi yarım saatimi aldı ben ikisini karıştırdım zaten karıştırınca öyle ağır bi yağ kokusu olmuyor sadece limonun keskinliğini hissediyorsunuz daha sonra saat 21.30 da nefes egzersizimi yaptım hiç mide bulantısı yaşamadım. saat 22.00de sıcak su torbasıyla önce soluma 15 dk yattım sonra sağ tarafıma döndüm öylece uyudum gece annem uyandırdı miden bulanıyor mu diye uyandırana kadar yoktu dedimsonra lavman yapmak için kalktım ilk 500 ml verdim ben zatem hafta boyuncada suları içimde tutmakta hiç zorlanmadım uzun süre tutabildim ama kendimi aşırı kastığım için yüzümde isilikler oluştusırnaşık şeysonra onu boşalttım ve beyaz beyaz parçalar yeşil eşil taşa benzer şeyler solucan kurt börtü böcek meğer içimde neler beslemişim öyle:1shok:sonra ikinci lavmanı verdim ondada baya tuttum içimde sonra onuda boşalttım yosun gibi şeyler çıktı .ve sabahtan beri aşırı derecede bulantım var biraz kustum beyaz beyaz bişiler çıktı sanırım mide asiti falan . kahvaltıda da yeşil çay içtim ve omlet yedim biraz ani bi başlangıç yaptım yemeğe ama çok acıktım alkisalkisalkishala bulantım var

bende biyerde yanlışlıkmı yapıyorum ne busefer yağla limonu tutabildim içimde lavman yaparken cıkardım gece okadar içimde durdu acaba neden inmedi aşşağıyada cıkardım bilmem.kızlar bide benim lavman yaptıktan sonra hep pancar gibi kırmızı su cıkıyor hiç normal renkte su cıkmıyor sizinkiler nasıldı benden afedersiniz ama büyük abdeste benzeyen şeyler cıktı birde herzamanki gibi kırmızı su
ben yarında lavman yapmayı düşünüyorum

aynı durumdayız eie
ben de lavman yapınca pancar gibi kırmızı şeyler çıkardım

gerçi ben zeytinyağlı limonu kusmadım da ne oldu
sabahtan beri feci midem bulanıyor
sadece su içebiliyorum
ama istivra edemedim
akşam eve gidince lavman yapıcam

mesela ben yapacak olanlardan biriyim

Bence dün bağırsaklarını tam boşaltmadığın için netice alamadın. Dün bir mesaj yazmıştım bağırsaklarımızın uzunluğuyla alakalı. Vücudundan çıkması gerekenler hala bağırsaklarında duruyor olabilir.Diyorsun ya büyük abdestim çıktı diye işte tam boşaltım yapmamışsın dün. Kırmızı pancar idrarı da dışkıyı da boyuyor kendi rengine. Sen lavmana devam et

canım sankı cok az kg verdim
bi de ne bilim kendimi iyi hissetmedim onca aclıgı bosa cekmısım gıbı oldu
lavman olunca ınsan kendını arınmıs hıssedıyor
bak goruceksın karnın bırden dümdüz olucak
ya ama kızlar soruyorum kımse yazmıyor
nısan dakı uygulama ne zaman baslıycak

ya kızlar o kırmızı su pancar suyu ıcmıyor musunuz ondan dolayı oluyor
korkmaya gerek yok

22-28 Nisan

Gecmis olsun hepinize...Yapabilenlerin irasine hayran kaldim...Cok zor gercekten...Nisanda yapacak olanlar bir zahmet msj yazsinlar...Benim derdim tek yapmak degil Allah bir mani cikartmasin ben yanlizda olsam acayip motiveyim...Bir kere yapmakla bile vucudumdaki degisiklikler beni 2 sene goturdu...insallah bu sefer tamamliyicam gecens efer yeni dogum yapmistim burdnada yazilanlar aklimi karistirdi..Simdi kizim yemek yiyiyor ona gore kendimli ayarliyicam...
Simdi siz bizim için dua edin..Allah bizede kolaylik versin...
Simdi sonucu yazmissiniz ama bunun devaminda bir kac hafta sonra da degisimlerinizi paylasin olurmu?

Alsebe, nisan ayında bende yapmayı düşünüyorum inş başka arkadaşlardan da katılanlar olur da bizde birbirimizi motive edip güzel bir temizlik dönemi geçiririz.

kızlar selamlar,

çok şükür ben de o yeşil keçi pisliklerini görebildim sonunda :)
fazla çıkmadı ama 2-3 adet çıktı, eldiven giyip bir tanesini ameliyata aldım :)

içi hafif şefaf jelimsi birşey, çok enteresan bir madde.
şimdi o yeşil küçük pisliklerin çıkması neyin göstergesi bileniniz var mı?

aman bi ben cıkaramadım.dün yine bişey yemedim akşamda küçük bi bardak yağ limon içtim sabah tekrar lavman yaptım yine büyük abdesten benzeyen bişeyler vardı.ben biyer yanlış yapıyorum sanırım ama nerde ?

O yeşil şeyler safra ve karaciğer temizliğinin sonuçları. Belki mideyi de kapsıyordur bu temizlik çünkü ben gece kusmuştum midemden çıkan sıvı da yemyeşildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…