aman bi ben cıkaramadım.dün yine bişey yemedim akşamda küçük bi bardak yağ limon içtim sabah tekrar lavman yaptım yine büyük abdesten benzeyen bişeyler vardı.ben biyer yanlış yapıyorum sanırım ama nerde ?
mayıs ayında tekrardan yapmayı düşünüyorum ben, bu sefer lavmanı hergün düzgün olarak yapamadım, ama gene de o yeşil parçaları gördüm ya sonunda buna da şükür :)
şimdi benim karaciğerim ve safram temizlendi öyle mi:lepi::lepi::lepi:
Arka arkaya yapmak pek iyi olmaz herhalde. Maranki'nin bir videosunu izlemiştim. Senede iki kere yapmak gerekiyormuş. Biri ilkbahar temziliği biri sonbahar temizliği diyordu. Eylül ayını bekleyip yapsan daha doğru olur sanki. İlla detoks yapmak istiyorum diyorsun yine Maranki'nin karpuz ve kiraz detoksu var. Biri temmuzda biri Ağustosta onları yap.
Eie son gün kesinlikle birşey yememeliydin hala dışkı çıkarıyorsan eğer sen zeytinyağından önce bağırsaklarını tam boşaltamamışsın demektir. Ben zeytinyağını içtikten sonraki sabah lavman bile yapmadan kendiliğinden döktüm o yeşil şeyleri. Bir gün öncesi hem sabah hem de akşam lavman yapmıştım, içeriyi tertemiz etmiştim vallahi :)
Sen bir gün daha yap lavmanı,tam boşaltım yapamayanlar 10 güne tamamlasın diyor çünkü
yemedim kızlar son gün bişey hatta ondan önceki günde pek bişey yememiştim.lavmanı da ilk kini 10 kesin tutuyordum ikincisinide 5 yan sonrasını en az 2,3 dk tutuyordum
yağla limonu içtikten sonra ki günde bişey yemedim sadece sebze sularımı içtim ertei gün tekrar lavman yaptım yine ona benzer şeyler cıktı.ay tek beceriksiz ben cıktım aranızda bilmiyorumkismile
bugünde yine meyva suyu içiyorum artık öğleden sonra ıspanak yemeği yiyeceğim
yüzümde hala 3 kocaman sivilcem vee batan böbrek taşım hala yerin deeeeklava: :gitme:
22-28 Nisan
lavman sonunda, 7 günde, 3.9 kilo vermişim
sizdeki durumlar nedir kızlar?
hey kızlar nerdesiniz tek basıma mı yapıyorum yanı bu dıyetı
ay öldüm bittim bugun aclıktan of of
Canim sen ne zaman basladin simdimi yapiyorsun anlamadim ki ben?
alsebecim evet nısan ortasına kadar beklemeyım dedım
dun aclıktanolucektım yatakta kıvrandım o derece yanı:ecrin_bebek:
bugun 3. gün
acaba dıyorum su limonlu karısımı bu gece ıcsem de bı baksam yarın yosun fılan
cıkcak mı
ınadım ınat bence cıkacak olan yosun 3. gun de cıkar
ne dersın?
catlıcam meraktan
cunku ben 8 gunluk uygulamada da lımonlu yagı ıcmemıstımaklinialirimsmile
aman nası olsa zayıfladım dıye kacmıstım
o yuzden hıc oyle yosun mosun cıkmadı
kızlar yaaaa
bana yardımcı olun ltf forumun sayfaları okadar uzun ki kesin bir sonuca ulaşamadım bu yağ lımon olayı nedir ve lavmanı nasıl yapıosunuz bana yardım edinnn:)))
benimde mı ıcımde kurtcuk bocekcık varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?