Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
oldu canım ben 1.600 lirayla ne sebze meyveler yer içerim biliyo musun.ama ısmarlayan olursa neden olmasın.bahar döneminde annemde şansımı denemeyi düşünüyorumCADIARZU :jeyyar:

Bakalim once kim baslayacak... :)))) Maranki tv de bilmedigimiz yapmamiz gereken birsey soyledimi ?

canım bildiğimiz şeyleri söyledi.onun dışındab depresyon sıkıntı,hemoroid, tansiyon şeker hastalığıyla ilgili birçok bilgi verdi.ben bu doktorum tüm söylediklerine bütün kalbimle inanıyorum.hiç bir doktora bu kadar güvenmemiştim.

Birde arkadaslar baslayan olursa ayri ayrimi yoksa karistirincami daha kolay içildigini bana yazarsaniz sevinirim..ben sizlerden 1 saat sonra basliyicam icmeye....Saat farkindan dolayi...

Birde arkadaslar baslayan olursa ayri ayrimi yoksa karistirincami daha kolay içildigini bana yazarsaniz sevinirim..ben sizlerden 1 saat sonra basliyicam icmeye....Saat farkindan dolayi...

alsebe cim fransadamı yaşıyorsun sen?bu arada ben yarın içecem sizden 1 gün sonra başladım çünkü.

Herkese kolay gelsın...........Allah hepimize yardim etsin kolaylik versin INSALLAHHHH sifasida gelir....:1hug: :1hug: :1hug:

bişey diyimmi karıştırsanda karışmıyo zaten yağ zaten meşhurya yağ gibi üste çıkıyo :sm_cool:
ben direk karıştırdım içinede pipet koydum hızlıca 1-2 çevirip çekiyom

Irem ya nasil gidiyor..Kizlar canli yayin yapin yaaaaa
Yok emos ama komsularindan birinde yasiyorum...

kızlar 20 dakikada için nefes egzersizini unutmayın.namaz kılar gibi oturup omurilik dik olması gerekiyomuş.

benimki çok güzel karıştı ağzıma sadece limon tadı geliyor yarısından çoğu bitti karnım ağrımaya başladı ama

ben balkondayım içeri giremiyorum girdiğim an midem bulanmaya başlıyo dışarda derin derin nefes alıyorum
bardak bitince birazdaha limon sıkıp içmeyi düşünüyorum

emoş seninde bu akşam içmen lazım die biliyorum ben .çünkü dolunay zamanını baz alıyor ya. benim bildiğim çok geçte başlasan bu akşam içilecek bu karışım sadece diyetini 10 güne tamamlıyosun . bi araştır istersen. bide ben ayrı ayrı içiyorum bi zeytinyağını ardından koca ağız dolusu limonu içiyorum ve limonu bekletiyorum ağzımda . hemen de ardından ağzımı nefes almadan siliorumki yağın kokusu ağzıma gelmesin bu gidişle limonu daha fazla içecem inş. zararı olmaz tansiyon filan düşmez. acaba karıştırınca dahamı ii olur arkadaşlar

okyanuscum ayın 8 i ile 15i arası diyorya doktor bence farketmez.hem ben bugün ısınma işleminide yapmadım.yarın inşallah bununla ilgili bişey duymamıştım ben.

kızlar benim yağ bitti çok kötü hissetmedim şimdi nefes egzersizini yapıp yatacağım.gözünüz korkmasın karışınca anlaşılmıyor bile.şimdilik iyi akşamlar yarın sonuçla ilgili bilgi veririm size kolay gelsin

kizlar resim cekmeyi dusunuyormusunuz cikanlari?
Gecmis olsun minik kizhadi gozun aydin..bende karistirdim pipetle icicme..Bakip bakip duruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…