Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ya ben hamama gitmeyi düşünmüyorum. anca bizim su torbasına su koyup organları ısıtacam . ama donuyorum yaa ben. bide akşama hiçbişe yemicekmiyiz kızlar . kaçtan sonra ne yemeyi planlıyosunuz sitesinde öle yazıyo galiba hiç bişe yenilmemesi tavsiye edilmiş.bide yağ limon ayrı ayrıda karışıkta içilebiliyo die biliyorum. neticede karışacaklar aynı miktar içieceksiniz.hadi şimdiden hepimizin allah yardımcısı olsun .çok düşündürüyo bu akşam beniii(

Ayın 15. yani dolunay günü yine lavman yapılır, sebze meyve suları içilir, çaylar içilebilir ama yemek yenmez.Gündüz hamam veya saunaya gidilir.Hamamda beden bilhassa karaciğer bölgesi yani sağ taraf ısıtılır.Akşam saat 20.00-22.00 arasında termofor sıcak su ile doldurulur , sol tarafa yatılır, sağ tarafa karaciğerin üzerine termofor konularak, karaciğer ısıtılır bu esnada 150 gr (1 su bardağı ) sızma zeytin yağı 150 gr limon suyu sıkılır bir yudum zeytin yağı, bir yudum limon suyundan içilir, 2 saatte bu tüketilir.Sonra diz üstü oturulur, omurga dik olmak kaydıyla parmakla burnumuzun sol tarafı kapatılır., sağ taraftan derin nefes alınır, tutulur sonra burnun sol tarafından bırakılır.Aynı işlem diğer tarafla da sırayla yapılarak bu egzersiz yarım saat devam eder ve gece boyu da karaciğer ısıtılarak yatılır. Böylece alınan sıvının bağırsaklardan akmasıyla içerisinde yıllarca birikmiş olan maddelerde o gece atılır, safra taşları, karaciğerde biriken toksit maddelerde atılmış olur.

sarare benim 7.günüm ben cuma günü başladım ama lavmanı o gün yapamadım.gerçi diğer günler de çok ii yapamadım .

yani bugün fındık ceviz,incir tarzı yemicezmi sadece meyve ve sebze suyumu içicez.salata filan yenmiyomu

kızlar dıyetınıze devam edın bencee ayın 15. gun yanı dolunay zamanı zeytınyag+limon karısımını ıcelım hep bırlıktee

Kızlar nefes egzersizi çok önemli.Bu sayede zeytinyağının tüm vücuda yayılmasını sağlayarak beden temizliğinin tam olmasını sağlıyoruz.Yarım saat nefes egzersizini yapmadığımız zaman zeytinyağı ve limonu boşa içmiş oluruz.

dolunay zamanı dündü kızlar.ya ben bu işi anlamadım neyse yapıoz bişeler ama bakalım nolcak. kızlar benim anlamadığım bugün bişe yemicekmiyiz yani salata serbest diyetimizde ama bugün bunlarıdamı yemicez????
7.gün 13 kasım 2008 perşembe
'' temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi ,akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir'' die yazısı var diyet listesinin sonunda . yani bugün öğlen ve akşam sebze salatamızı kuru incir vs. bişe yemicezde açmı kalcaz. ölürüm ben açlıktan yaa .bide zeytinyağı içcez yaniii . kızlar acele cevap????????

Evet bugun bisi yemek yok...Bende 4 te falan dus alicam yada termaforla bedenimi isitmaya calisicam..Cocuklarla nasil olucaksa o bilmiyorum.....Yemek yememeyi dusunuyorum..Bugun sadece sebze suyuyla duruyorum...Valla bencede baya zorlanicaz ama yapacak birsey yok..yuzduk yuzduk kuyruguna geldik batirmayalim..Herseyi eksiksiz yapmaya calisalim...

ben dün 1 çay bardağı yağ ve limonu denedim ya hani hatırlayan arkadaşlar:))))
gece 1 e kadar elimde kovayla gezdim yatıyorum yatak dönüyo ben dönüyom nasıl mide bulantısı mahvoldum
sabah lavmanda bende kum ve sümüksü bişeyler döktüm görebildiklerim bunlar

saolun arkadaşlar.sadece yapamıcam şey bedeni sıcak tutmak galiba bugün dışarıda bi sürü işim var.nese bi an önce halletmek lazım .gelincede sıcak duş almak lazım .akşamda bedeni ısıtırım yatakta su torbasıyla elimizdeki imkanlala idare etcez demektir

kızlar bu akşam yağlı karışımı içenlersaat 20.00de yavaş yavaş içip saat 22.00 de yatmaları gerekli.
ben cumartesi başladığım için yarın içecem zeyin yağı ve limonu.kızlar bizde hakiki zeytin yağı var.tamamen elde yapılmış fabrikadan geçmemiş.ama çok iğrenç kokuyo salatada bile yenmiyo bunu içsem süper olur ama nasıl içilir yaaa

ya arkadaşlar ne güzel imrendim size bugun son gün.darısı bize inş.ya ben bedeni nasıl ıstcam onu bilemiyorum.daha 2 günüm var benim tecrübelerinizi paylaşırsınız artık.bu arada 3 kilo verdim sizler kaç kilo verdiniz

2,5 kilo verdim canım ama ben son zamanlar fazla kilo vermiyim die çok hareket etmedim.yoksaki her gün 1 kilo gidiyodu. kilo vermeye ihtiyacım var ama her günde 1 kilo fazla.sonra iki katı şekilde almaktan ve vücudumun çatlayıp bünyemin zayıf düşmesinden korktum.bende bedeni nasıl ısıtcamı bilmiyorum ama yatarken su koyarım yanıma organlarıma tutarım die düşündüm bide gün boyu kendimi üşütmemeye gayret edicem ama tam olarak olmuyo.nese olduğu kadarıyla napalım

elifecan sende bugün içeceksin. çünkü ayın konumunu dikkate alarak bu temizlik olyomuş. ama tam temizlik olması için diyetini ve lavmanını 10 güne tamamla. ama sende bugün içeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…