Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
hadi sana allah rahatlık versin darısı bizim başımıza. bu içme işlemi biter bitmez herkes yatacakmı .daha lavman suyunu hazırlamadım ben onuda hazırlamam gerek

arkadaşlar benimde yarı oldu zorda olsa içiyorum egzersizden sonra ne yapacağız
yatarken su ısıtıp önce sağa sonra sola diye biliyrum ben ama bilen varsa açıklaya bilirmi

4. kozmik beden temizliğinin uygulanış biçimi
lavman, eczaneden alınacak olan lavman seti ile yapılır. 2 lt su kaynatılır beden ısısında soğutulur, lavman setine doldurulur, 2 yemek kaşığı limon suyu , 2 yemek kaşığı elma sirkesi konulur veya her ikisi ayrı ayrı konularak yapılabilir. yukarda anlatılan bu uygulama her sabah 0/5 ile 0/7 aralığında yapılmalıdır.ayın 15. yani dolunay günü yine lavman yapılır, sebze meyve suları içilir, çaylar içilebilir ama yemek yenmez.gündüz hamam veya saunaya gidilir.hamamda beden bilhassa karaciğer bölgesi yani sağ taraf ısıtılır.akşam saat 20.00-22.00 arasında termofor sıcak su ile doldurulur , sol tarafa yatılır, sağ tarafa karaciğerin üzerine termofor konularak, karaciğer ısıtılır bu esnada 150 gr (1 su bardağı ) sızma zeytin yağı 150 gr limon suyu sıkılır bir yudum zeytin yağı, bir yudum limon suyundan içilir, 2 saatte bu tüketilir.sonra diz üstü oturulur, omurga dik olmak kaydıyla parmakla burnumuzun sol tarafı kapatılır., sağ taraftan derin nefes alınır, tutulur sonra burnun sol tarafından bırakılır.aynı işlem diğer tarafla da sırayla yapılarak bu egzersiz yarım saat devam eder ve gece boyu da karaciğer ısıtılarak yatılır. böylece alınan sıvının bağırsaklardan akmasıyla içerisinde yıllarca birikmiş olan maddelerde o gece atılır, safra taşları, karaciğerde biriken toksik maddelerde atılmış olur. o gece bedenimizden çıkanlara dikkat ederek nelerle yaşadığımızı görmemiz gerekir. bu temizleme metodu, başta uzakdoğu’dan olmak üzere, batı’ da da son yıllarda rağbet görmüş bilhassa abd’de kozmik şuurlu tıp doktorları ve diyetisyenlerce de kitaplaştırılarak, uygulama alanı bulmuştur. kozmik yaşamın vazgeçilmez metodu olan bu uygulama sadece kalın bağırsak değil, vücudumuzu bütün hastalıklardan da temizlemiş oluruz.dünyada bu uygulama 120 metotla uygulama alanı bulmuş, bedeni temizlemenin en etkili yolu olarak bu metot uygulanmaktadır.siz de bu metodu eksiksiz ve sabırla uygularsanız farklı bir yaşam enerjisini yakalamış olursunuz.

benim kizim diyabet hastasi. gecen gün bi arkadas o yerin telefonunu aldigini söylemisti rica etsem bana yazar mi?. az önce baktim bulamadim, bi türlü ismide hatirliyamadim. sanirim diyabetle de ilgileniyorlarmis. sizlere de kolay gelsin.

bende içtim bitti üstüne 1 kayısı biraz ceviz yedim malesef
şimdide kurtlar vadisini seyredeceğim su torbama sarılıp ama dün geceki gibi uyuyabileceğimi sanmıyorum midem dönüyo resmen

bende bi sağ bi sol die biliorum başkada bildiğim yokki .bu arada midem felaket yandı. bide baş ağrısı başladı acaba tansiyonmu gidio benim acillik olmazsak iyidir. yaw bu zeytinyağını ömrü billah hiçbişeyde sevmedim bundan sonrada evime sokmayı düşünmüyorum . yararlı ama iyice soğudum.
bende resim makinası yokki görünteleyelim canım yaa .hem boşverin yaaa bırakın özgür kalsın mikroplar bunca sene içimizde yaşamışlar :)))

Artik sira bende arkadaslar...10 dakika sonra basliyorum..bana dua edin ..Sonrasinda insallah kotu seyler olmaz...ben daha yarin okula gidicem...

arkadaşlar ben hala zorda olsa içiyorum benimde başım dönüyo ayrıca ateşim çıktı sanki hakkımızda hayırlısı yarınki yorumları çok merak ediyorum

bugün doktor diyabet hastaları için kuşburnu çayını tavsiye eeti.kesinlikle şeker düşer gibi bişeyler söyledi.

valla ben sonunu tam içemedim arkadaşlar midem çok kötü oldu ((( valla olduğu kadar napim.nefes egzersizlerini yapıp yatcam inş. gece gece bişe olmaz .hadi hepinize allah kolaylık versin .yarın burda nolduğunu anlatırız.gerçi uyuyamam ben ama yinede yatış pozisyonunda olmak gerekniş galiba hadi ii geceler...

kızlar çok zor bir karışım evet ama size bir taktik verebilirim.bir yudum limon alın ilk önce daha sonra yağ,ardından hemen limon alın ve liomon suyunu azınızda çalkalayın emin olun ki daha az mide bulantısı yaşayacaksınız,nefes tekniklerinide sonrasında yapmayı unutmayın

hoşgeldin melankoli kız 1 haftadır atlasaydınya aramıza.gizli gizli takip ettin hııı.ben yarın içecem taktikleri deniycem tşk

aslında benim ikinci yapışım kozmik beden temizliğini,bu ikinci.ilkinde karışımı içtim ama sonrası çok kötü oldu,ama bu sefer çok rahatım mide bulantım yok ve nefes teknikleride mide bulantısını geçiriyo.fakat neden yarın içiyosun ki karışımı bu gece içmen lazım,bende pazar günü başladım ama bugün içtim öle olması gerekiyo diye biliyorum.hatta son dört günü bile yapılabiliyo ama uygulamalar sölenildiği gibi olması lazım,öle biliyorum

ben bir gün geç başaladım birde doktor bugünde söyledi 8 i ile 15i arasında yapılabilir diye.hem yarın daha müsaitim bugün 10 da yatamazdım kurtlar vadisi var.herkese iyi geceler.

arkadaşlar sizler yazarken bende nette sorun vardı yazamadım çatladım bende hepsini harfiyen uygum yatakta oturma odasınada yattım lavman sularını kaynattım yatağaadım koydum yatak suyla dolu uyuyamadım laptopla yazıyorum gıcıkoldum yanlış oluyo bazıyazılar kusura bakmayın felaket gtewrliyorum ve midem bulanıyo sabah olanları yazarım şifanız istediğiniz gibi olsun iyigeceler

Iyi geceler kizlar..Birben ayaga kalkabilmisim gaiba...sositososito sositososito

zeytinyagiyla lmonu bende karistirip pipetlesositososito içtim....Kendimicok zorladim ve içtim camin onunde derin nefes alarak ve etrafa bakip dikkatimi baska yerde toplayarak..Ama su anda zeytinyagi yazarken bile midem bulaniyor adini bile anmak istemiyorum...Hemen nefes egzersizlerini yaptim ve yattim..Az once mide bulantisiyla uyandim...Wc ye gittim..Afedersiniz cikarttim ve bayaa bir rahatladim..Hatta giderken kendimi hiçç iyi hissetmiyordum...Ben yarin lavmani kacta yapiyim acaba?hep aksam yapiyordum simdi yine 5-7 arasimi yapmak lazim acaba?Saat vermeisler gerci ama?
Insallah sizin benden daha iyi gecmistir geceniz..Hepinize verdiginiz destekten yardimlarlardan paylasimlardan dolayi tesekkur ediyorum..Siz olmasaydiniz sonunu getiremezdim belkide....a.s. a.s. a.s.

Son düzenleme:
aman tanrım bir sürü şey yazmıştım o arada kız uyandı bütün yazdıklarım gitmiş(((((
şu an çok kötüyüm mideme kıramplar giriyo çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…