Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
alsebe bilmiyom valla napcaz tırstım ki hemde nasıl
allahtan 2 saate yaycaz ya kötü hissttiğim an keserim ben
şu anda marankiyi seyrediyorum şeytan ara diyo ama ulaşmak mesele

arkadaşlar bende devam ediyorum beden temizliğine bugün son günüm ama bende zeytin yağında biraz korkuyorum yarım neler olcak çokta merak ediyorum bana lavman çok zor geliyo esrana ceyhanı izliyorum şuan akşam ne olcak bugün birşey yemedim sadece meyve suyu içtim şimdide hurma yiyiyorum kolay gelsin

merhab kızlar nasıl gidiyor?
bugün şu yağı nasıl içecez bilemiyorum
açıkçası beni korkutuyo

herkes korkuyo yaa allah yardımcımız olsun senağlama.ben pancar suyunu yudum yudum cam önünde her yudumdan sonra şarkı söyleye söyleye içiyorum şarkı söyleyince o iğrenç kosusunu dışarı vermiş oluyodum :teytey: bunudamı öle yapsam gamyoncuiremsu

Arkadaşlar vücuttaki asiti en iyi atan şey zeytin yağıymış.daha birsürü faydası var bunları düşünüp içecez artık.yarım saat sonra hiçiçmemiş gibi olacağımızı düşünelim.kolay gelsin.

Zeytinyagini sadece icmek bile mide bulantisi için yeterli bence...Hiç dusunemiyorum nasil içicem bende...Ama icilecek baska yolu kalmadi..Sabahtan beri sadece sebzesuyuyla duruyorum..Aksama birde esimle cocuklara patates kizartip kofte yapicam..ALLAHIM BANA YARDIM ETTTTTT.....................:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

SON GUN KIZLAR ONUMUZDEKI TEK ENGEL.........LIMON VE ZEYTINYAGI....HA GAYRET....

ben gün içinde birşey yenmemesi tavsiye edilir dedikleri için az da olsa bir şeyler yedim yoksa aç aç hiç içemeyeceğim

kızlar zeytinyağı limon karıştırılıp içilebiliyor.ben hazırladım saat 8'i bekliyorum.herkese kolay gelsin

şu an açım ve aç aç nasıl içicem o karışımı çok az kaldı :1shok:

vallahi bende açım ama resmini koyduğum şişede bi güzel karıştırdım ayrı bile durmuyo yağla limon.benim yağ organik,kendimize yapılıyor ondan mı bilmem çok güzel karıştı hiç iğrenç durmuyor.

benim 3.5 yaşında kızım var dedesiyle parka gittiler geçen gün orda ağaçlardan toplamış bisürü yaprak doldurmuş cebine getirdi al annecim sık iç tazecik dalından dedi:)

içmeden önce 1 saat seyretsek dahamı kolay oluyomuş kıssss:sm_cool:

minikız ama tadı nasıl .şişede durduğu gibi tadıda ağzında hoş durmayabilir :uhm:

aaaa kızlar bi şekilde motive olmamız lazım.ben karşıma aldım şişeyi canım cicim falan deyip şımartayım diyorum belki o da benim midemi bulandırmaz

Kizlar saat 20 den sonra diyor..Az kaldi ben daha hiçç bisi hazirlamadim...Saati gelicne apar topar bardaklara doldurucam....

Ben seyretmedim kanallarim bozuk...Ben 1-2 bardak ictim oda bazi gunler...Tam anlamiyla yapmak için sanirim o otelelrde kalmak lazim...:bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

genelde gelenlerin çoğuda yurtdışındanmış zaten millet nerelerden kalkıp geliyo işteeeeee(gerçi onların hem parası hem huzuru vardır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…