Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlarrrr merhaba şükür kavuşturana kafam kalkmıyo yaffff(
dün geceden başlayım yazmaya bir daha böyle bir gece yaşamak istemiyorum. alsebe sen çıkarmışsın ben resmen savaş verdim 11.30 dan 1e kadar direndim vücudu ısıttığım için cama da çıkamadım elimde kova evi gezip durdum. geğirdikçe tekrar yağ içmiş gibi oluyo insan
yapmayanlar dikkat : RUJ SÜRÜN içtikten sonra birde nane esansı dursun yanınızda onların baya faydası oluyo.
sabaha geçelim . bir türlü lavmanı beceremedim 4 kere denedim olmuyo 300 falan dolduruyom resmen fışkırıyo tutamıyorum baya zorlandım yani
dökülenler sanırım aynı keçiboku gibi yeşilimsi şeyler baya fazlaydı 1 tanesi ceviz büyüklüğündeydi ve sümüksü bişeyler
ondan sonra eşime sıktırdım sebze suyumu içtip bir yattım şimdi kalktım daha haşlama sebzelerimi yaptım şu anda onları yiyiyorum akşama kadar aynı gitmeyi düşünüyorum akşamda yoğurtlu makarna istiyor canım çokkkk severim de kendisini :))))

benim ellerimde kılcal damar çatlakları vardı onlar nerdeyse kaybolmuşlar bugün farkettim
birde adetim baya farklı geçti nolduğunu anlayamadım gerçi öbür ay daha belli olur
kilomda 60 a indi 3 kilo vermişim
başkada bir değişiklik yok şimdilik
sizler olmasaydınız bu işi başaramazdım desteğiniz için teşekkür ederim iyiki aranıza katılmışım

ya o lavman işini bende beceremedim aynı senin gibi bende sürekli tuvalete çıktım .artık ne kadar olduysa napalım

bu arada lavman falanda yapmayı düşünmüyorum artık yeter içim dışıma çıktı zaten çıkacak olan varsada kendileri yolu bulsun napayım

ya valla ben salatanın içine yağını tuzunu normal bi şekilde koydum.bugün yemeklere yavaş yavaş geçiliyodu deilmi sadece salatanın tuzunu normal ayarladım . inşallah bişe olmaz.

Gecmis olsun iremya..Demekki herkesten cikanlar hemen hemen ayni...Aslinda basladigindan beri biraz biraz bisiler doktuk sanirimda gec farkina vardik...Olsun bunada sukur...Ben daha oncekinde 2 gun yapmistim belkide vucudumdan toksinler o zaman atildi en azindan birazi...O zaman birakmistim siddetli bas agrisindan..Belkide ondan daha hafif gecti busefer benim...Ama gece zorlanmadim desem yalan olur...Uyumusum allahtanda mide bulantisini farketmedim..En son midebulantisi yuzunden uyandim ve WC ye zor gittim..Hiç iyi degildim..Cikarttiktan sonrada o kadar bir hafiflik hissettim ki anlatamam..Sonra yine yattim ama uyuyamadim..Hatta girdim buraya msj attim..KImseler yoktu..Bugun hafif basdonmesi var...Yavas yavas islerimide yapmaya calisiyorum...Herkesi tebrik ediyorum..Gercekten zor birseyi basardik...

Lavmanida saat 9a dogru yaptim..Aksama biryere gitmemiz lazim hem hazirlanma hem lavman zor olurdu...Lavmanda karnim agridi..1.5 lt olmasada 1.250 lt yapabildim ama cok tutamadim bu sefer..Lavman zor gelmedi bana onu yaparim devami olsada ama sebzesuyu hadi onuda gectim zeytinyagi zorr isss... :)))) Ancak ilkbahara kadar unutursam o zamana kismet... :)))

slm arkadaslar aslinda bende aranizdayim ama siz farkinda degilsiniz bu konuyu ve daha baska konulari basindan beri takip ediyorum arastirmayi seven bir insanim ve aradigim bazi konular arama motorunda sürekli beni buraya yönlendiriyordu demekki bende sizdenim diye dusundum :) ve üye oldum nihayetinde bugun
bende sizlerle birlikde gecen hafta cuma basladim sizlerin yorumlarini okudugumda bircogunuzda bas agrisi olmus allaha sukur hic bas agrim olmadi bu detoksta
, basdaki bikac gun haric sabahlari lavmanimi zorlada olsa oldugu kadariyla yapdim sonra bir saat kadar yürüyüse cikdim ve geldim sebze suyumu icdim ( yesil elma , kirmizi pancar, patates, lahana , havuc ve bir kasik zeytinyagi) hergun sebze suyumu sabah icdim ardindan aralarda hep incir ceviz badem kayisi findik gibi seyle yedim belki ondandir bas agrimin olmamasi yoksa bende kilo sorunu olan biriyim ve yaptigim dietlerde bas agrisi cekerdim ama bunda cekmedim cerezlerede bagliyorum ben evet öglen ve aksamda sebzelerimi hasladim yanina guzel salatalar yapdim bazende yemek ögunumde kisir ve ispanakli ve patlicanli bulgur pilavida yapdim yada bol yesillikli limonlu patates salatasi yani cok zor degildi bence cok kati bir diyet degildi bide ben basindan beri spiruluna adi verilen maranki hocaninda önerdigi yosun tabletlerini kullaniyorum onunda cok faydasi oldu diye dusunuyorum aralarda yine bitki caylarida icdim evet gelelim kuru fasulyenin faydalarina en önemlisi sigarayi bu detoksla birakdim inanamadim bende kendimide sartlandirmadim birakcam diye kendiliginden gelisen bisey $okdayim bende toksinlerin ve zehirlerin vucuddan atilmasindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum , yanaklarima renk geldi , vucudum heralde havuc suyundan olcak bronzlasdi sanki tatli gunes yanigi renginde cok hos bir tenim oldu daha az sinirli oldugumu farkettim bu dönemde acligimi kontrol etmeyi ögrendim adetsancilarim olurdu benim dun ilk gunumdu ve bugun dans ederek oynayarak islerimi yapiyorum sancili ve yatakda olmam gerekirdi su an ve tabiki bende kilo verdim hemde o kadar incir ceviz filen yedigim halde .......
ve dün aksam o yagli igrenc karisimi icdim o ana kadar hersey süperdi yarim saat gibi bir sürede icdim son yudumlari cok zorladim keske zorlamasaydim sonra 20 dakka nefes egzersizi yapdim sonra yukari kata yatmaya cikdigimda korkunc bir bas agrisi ve bas dönmesi mide bulantisiyla birden o yaglar agzimdan burnumdan fiskirdi cok uzuldum bi haftalik emegim bosami giti diye dusundum yinede denemeye karar verdim hic corap giymeyen ben dun aksam üstü termal tuzla küvetimi doldurdum ve icinde birbucuk saat kaldikdan sonra yün coraplarimi giydim termoformumu aldim battaniyeye sarildim kaloriferler acik elimde laptopum bi yandan sizlerin yorumlarini okuyarak bir yandan kendimi isittim her neyse gece boyunca da böyle devam ettim ama gozume damla uyku girmedi halbuki detoks boyunca erkenden uykum geliyordu gece sabahi sabah ettim uyuyamadim sabahda 6 da kalkdim ve lavmanimi yapdim ardindan irili ufakli iltihap oldugunu dusundugum seyleri dusurdum sizleri bilmiyorum ama ben bugun yine devam etcem yuzduk yuzduk kuyuruguna geldik sebze suyumu icdim cerezlerimi yedim bitki caylari iciyorum sebze haslayip yerim birazdan ve sabah yine son kez lavmanimi yapip son vercem yarin ama sanirim hemen hayvansal gidalara baslamak iyi olmaz alistira alistira baslamak lazim yogurt kefir tarzi seylerle ... bende hepinize tskr ediyorum farkinda olmadan banada destek oldunuz herkese saglikli bilincli yasam dilegimle ...

Son düzenleme:
derya geçte olsa aramıza hoşgeldin tüm yapanları ve seni tebrik edrim.ben bu akşam içeceğim yağlı karışımı söylediklerinizden sonra nasıl içilir düşünemiyorum.bu arada sigarayı bırakmanda ayrı bir güzellik tabi.
spiriluna çok faydalıymış.imkan bulduğumda bende almak isterim.

arkadaşlar ben yedi gün boyunca diyete harfiyen uydum sabahları 6-7 arası 2 litrelik lavmanımı rahatlıkla yaptım Yani suyu enaz 15 dakika bekletebildim.Bugün 5 dk kadar ancak beklettim. detoks ilaçlarınıda kullandım.Fakat benden hiç birşey çıkmadı sayılır.Acaba bir yerde hata mı yaptım.Yoksa bende birşey yok muydu

selam kızlar ben sabaha karşı lavmanımı yaptım ama kimseyi uyandırmamak için pc yi açıp yorum yazamadım.gece 2 gibi mide bulantısıyla uyandım 4 gibi lavmanımı yaptım.bende de yeşil pislikler ve bolca yeşil renkli taş gibi birşeyler çıktı.sabah yeşil çay içtim sanki ishal gibi o yeşil şey çıkmaya devam etti öğleye kadar.öğlen yoğurt ve hafif birşeyler atıştırdım şu an iyiyim ama sanırım akşama kadar devam eder bağırsaklarımın temizlenmesi.hepinizi tebrik ederim sağlıklı günler inşallah.ben faydasını gördüm.

hepinizi tebrik ederim kızlar.hadi geçmiş olsun bakalım.

bi dahaki ne zaman haziranda mı bilen var mı?

martta mı yoksa...

ya kızlar şu işten büyük çapta kurtulduk ama aile gibi olduk burda pc yi açtığımda ilk işim kadınalr kulübüne girmek oluyo. hemen burdayım bağımlılık yaptı:))

hosbulduk emos tskr ederim umarim basarirsin ama keske sende dun yapsaydin cunki gökteki ayin 15 inde olmasi cok önemliydi insallah istedigin sonucu alirsin
benim bildigim kadariyla herkes karistirip icmis ben ayri ayri icdim cok kötü oldu sonu istersen sende karistirda ic derim belki daha az bulantin olur bi de cok zorlama bence icebildigin kadar ben 150 ml den fazla yapmisdim 200 ml kadardi son yudumlari zorlamasaydim belki beynimden fiskirmazdi:) bide o yetmezmis gibi yattigim yerden kitab okuyum dedim uyku tutmuyor tarifler zeytinyagli dolma , zeytinyagli enginar , zeytinyaglilar bi kez daha icim bulandi :)yapmani tavsiye etmem yemek tarifi okuma :) neyse hatirlamak bile istemiyorum
spiruluna konusundada cok faydali oldugunu dusunuyorum ben detoksdan sonrada devam etcem ins. kizimada baslatmayi dusunuyorum (10yasinda ) insan ömrunun gelecek nesillerde bununla beslenmesi halinde 140-150 ye kadar gelinebilcegini okumusdum tabiattaki en fazla organik demir oranina sahib kadinlarin özellikle cok ihtiyaci var hemen hemen hepimiz demir eksikligi yasiyoruzdur B 12 acisindanda cok zengin ve tabiki cok fazla e vitamini iceriyor aklimda olanlar bunlar benim aldigim pakette hamile ve emzirenlerde icebilir diyor ama her sprilunada yazmiyor sanirim iyi okumak lazim

Son düzenleme:
kızlar hepinize geçmiş olsun.bende yağ limonu içtikten sonra gayet iyiydim ama gece 00:54 sularında mide bulantısıyla uyandım lavaboya zor yetiştim :S çok kötü oldum,neyseki çok geçmeden yine uykuya daldım,sabah lavmandan çıkanları gördükten sonra yapılmaya değer diyorum,sanırım mart,nisan ve mayıs aylarında tekrar var.yağ ve limon karışımını içmek ne kadar eziyetli olsada sağlığım iin yine yapıcam ve herkesede yapmasını tavsiye edicem.gerçi prof. dr. ahmet marankinin tedavi şekillderinin bir çeşit tanıtımcısı gibi oldum da denebilir :))))

aslında bugün ben kural ihlali yaptım ama napım dayanamadım:))) sohbetim vardı güzelde şeyler yapmışlar hanımlar sağolsunlar yemeden kalkıp gitmek istedim ama hanımların ısrarları bilindiktir,bende kırmadım zaten günlerdir açım tabağımda olan herşeyi yedim:))) ama siz yapmayın olur mu,zaten bugün normal yemeye yavaş yavaş geçiyoruz ben biraz hızlı oldum ama napım açtım açççççç çok aççç :)))

melankoli senin yerinde kim olsa yerdi.kaç gündür pasta börek hayal ediyorum.yarın normal yemeğe geçeceğiz diye ne yapsam karar veremedim.aklıma gelenlerin hepsi sağlıksız mamalar doğal olarak.bende kalan pancarları ve lahanaları karıştırıp turşu yapıcam.pancarla aklımda süper fikirler var ama yapınca anlatırım.sürpriz olsun.:lepi:
lavmandan sonra bişey çıkmadıysa sevinin arkadaşlar demekki sağlıklı yaşıyorsunuz.

bu arada çevremdeki herkes eşimde dahil olmak üzere benim detoks sonuçlarımı bekliyorlar.kimse cesaret edemedi.sen yap bir değişiklik olursa bizde yaparız diyor uyanıklar.
dün ahmet maranki birsonrakinin aralıkta olduğunu söyleddi.sanırım sezon sonu detoksu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…