bu arada çevremdeki herkes eşimde dahil olmak üzere benim detoks sonuçlarımı bekliyorlar.kimse cesaret edemedi.sen yap bir değişiklik olursa bizde yaparız diyor uyanıklar.
dün ahmet maranki birsonrakinin aralıkta olduğunu söyleddi.sanırım sezon sonu detoksu.
melankoli senin yerinde kim olsa yerdi.kaç gündür pasta börek hayal ediyorum.yarın normal yemeğe geçeceğiz diye ne yapsam karar veremedim.aklıma gelenlerin hepsi sağlıksız mamalar doğal olarak.bende kalan pancarları ve lahanaları karıştırıp turşu yapıcam.pancarla aklımda süper fikirler var ama yapınca anlatırım.sürpriz olsun.:lepi:
lavmandan sonra bişey çıkmadıysa sevinin arkadaşlar demekki sağlıklı yaşıyorsunuz.
elife bu kür yumurtlamayı artırıyormuş. ama seninkini kürle bir alakası yokki.teste göre bikaç haftalık hamile olman lazım 3 günlük gebeliği test anlamazki:)inşallah öyledir hakkında hayırlısı.
Emos bu yumurtlamayi arttiriyorsa bizimde dikkat etmemiz lazim desene (bebek dusunmeyenler için yani ) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben yedi gün boyunca diyete harfiyen uydum sabahları 6-7 arası 2 litrelik lavmanımı rahatlıkla yaptım Yani suyu enaz 15 dakika bekletebildim.Bugün 5 dk kadar ancak beklettim. detoks ilaçlarınıda kullandım.Fakat benden hiç birşey çıkmadı sayılır.Acaba bir yerde hata mı yaptım.Yoksa bende birşey yok muydu
arkadaşlar biliyosunuz benim bugun 6.günümdü.adetim normalde düzensiz olur.yinede içime kurt düştü.test yaptım ve ilk defa 2 çizgi gördüm.ama hala inanamıyorum.sizce içtiğim şeylerin etkisiylemi oldu o 2çizgi.ve ben napmalıyım.eğer hamileysem bu uygulamayı bitirecekmiyim...bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim............
arkadaşlar biliyosunuz benim bugun 6.günümdü.adetim normalde düzensiz olur.yinede içime kurt düştü.test yaptım ve ilk defa 2 çizgi gördüm.ama hala inanamıyorum.sizce içtiğim şeylerin etkisiylemi oldu o 2çizgi.ve ben napmalıyım.eğer hamileysem bu uygulamayı bitirecekmiyim...bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim............[/QUOTEtebrik ederim,çok sevindim hihoyyyt bebiş geliyo:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?