Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar hepsini içemedim siz nasıl içtiniz yaa şimdi yatıyorum sauna bellt sardım ciğerlerimi kızdırıyorum.
off ya yuh bana yaa...

zorlama kendini emoş buu sefer kusarsın .içtiğin kadar artık allah yardımcın olsun

emoşcum allah kolaylık versin,kusmazsan eğer zoru başardın demektir,inş. kusmazsın.hadi kolay gelsin canım yarın alırız sonucundaki yorumlarını

bende yapmayı düşünmüştüm ama yetişemedim.acaba aralık ayındada varmı bu detoks

sevgili arkadaşlar yorumlarınızı okudum bugün kendime gelemedim paso uyudum güya az uyuyacaktık ama gece mide bulantısından birde uykuyu almışgibiydim uyuyamadım gecenin bi yarısı çamaşırsularıyla evleri sildim tiksindim ya bende lavmanı pek bekletemedim lavmandan sonra yemyeşil fışkırdı tutamadım ne çıktı bilmiyorum ama alsebenin dediği gibi önceden çıkarttık farkında olmadan galiba inşallah baharada yaparız alsebecim sanada sonsuz teşekürler konu açtın paylaştık faydasını görürüz öptüm gözlerinizden

arkadaşlar benden bu gün hiç bişi çıkmadı sabah lavmandan sonra çıktığıyla kaldı günboyu çıkmadım hiçte bişi yemeyi istemedi canım normal yediklerimizden az az yedim işte ama hiç canım istemeden halsiz olduğum için

Aynen canim bendende bisi cikmadi..Ben gunboyu bosaltim surer sanmistim ama sabah lavmandan sonra bisi yok..Gerci ne yedikki ciksin... :)))Bende birsey yiyemiyorum aslinda hazir mide kuculmusken birde diyetemi baslasak... :))))

Simdi emosun haberlerini bekleyelim bakalim nasil gecirecek geceyi...Birde bugun aynaya baktimdikatlide cildimdek gozenekler SIKILASTImi ne? :))))) Ciltte guzellesiyormuymus acaba bu kurle :))) :sm_cool:

kızlar bugun zeytınyag lımon karısımı ıcecegımm dıgerlerı neredee benle baslayanlarr onlar onceden mı ıctılerr??

kızlar günaydın daha yeni uyandım sabah 1 saat lavman savaşı insanı yoruyor napıyım.
dün limonu içtim zeytinyaağını yarım su bardağı ancak içebildim lavabonun başında.bir yudum daha alsaydım hepsini çıkaracaktım.arkasından naneli şeker yadim o bastıdı gece iyi uyudum bulantım olmadı.sabahta lavmanda kayda değer biişey çıkmadı ya ben sağlıklıyım yada tam yapamadım lavmana 2 gün daha devam edicem.geç başladım çünkü.

hepinizi öpüyorum canlarım burayı yalnız bıraklmayın.bir dahaki aralıkta sanırım kurban bayramına geliyor.erkekseniz bayramda yapın:)))

serare canım sen benden birgün sonra başladın senle başlayanlar vardı.ilkönce limonlu karışımı içmeden nasıl içecem falan iğrenç gibi önyargılarını bi kenara at normal bişey gibi(!) iç canım.içebildiğin kadar kusacağını anladığında bırakki hepsi geri çıkmasın.tavsiyelerim nasıl süper dimi kızcağızın iyice midesi alt üst oldu:))

arkadaşlar dun ancak 1 çay bardağı zeytinyağıyla limonu içebildim.öldüm bulantıdan hamileliğin etkisi varmıydı bilmem.saat 8de içtim.ve saat 11de boşalttım bağırsaklarımdaki herşeyi.normal tuvalete gittim yani.zeytin yağı çok etkiledi beni galiba.bugun sabahta lavman yaptım.sümüksü şeyler geldi sadece.başka bişey olmadı bende.bugun kan testindede hamile olduğum kesinleşti....sebze suyunu içmedim...normal yemekte yiyemiyorum midem küçülmüş galiba iyice.bebişe bişey olmaz inş.....dua edin...

oo elifecan senin adına sevindim bebek oluyo he. ara ara durumundan haber et bize. hayırlı olsun canım

canım o kadar çok sevindim ki anlatamamhihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:canım çoook tebrik ederim seni ve eşinia.s.topicimizin ilk hamişi sensin inşallah en kısa zamanda devamı gelir (bebek isteyenler için) kaç yıldır evliydin sorun neydi tatlımm biraz bahsedermisin kendindensüprizzzzz

:lepi: hadi gözün aydın canım senin için çok sevindim.hemen ağır yemeklere başlama zaten.ben yoğurtla başladım sende öyle yap sonra tarhana çorbası iç şöyle mis gibi,birden zorlama kendini .sebze meyve sularını içmeye devam et bence bebişine faydalı olur.hem sakın canını sıkma Allah bebişlere öyle bir güç kuvvet veriyor ki onlar her durumda besleniyor merak etme inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizde sevelim inşallah

elifecan Allah tamamına erdirir inşallah.ne güzel bir haber bu.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.
bence sebze sularının faydası olur zararı olmaz.hamilelik boyunca iç bence.

arkadaşlar sağolun yazdıklarınız için.ben 2 yıllık evliyim.17 aydan beri bebek istiyodum.yuymurta tembelliği vardı bende.3ay tedavi oldum ama sonuç alamamıştım.2 aydr ara vermiştim tedaviye.bu ay özellikle kafamdan çıkardım bebek fikrini zayıflıcam diye kendimi şartlandrmıştım.hiç beklemediğim anda öğrendim.nasıl mutluyum bilemezsiniz.ne tuhaf bi duygu anlatamam.bide çok istediğimiz bişeydi bu.ben çok üzülüyodum olmayacak diye ama rabbim gönderdi habersizce bebişi......ailem filan çok sevindiler haberi duyunca hep ağladılar inanamadılar....rabbime ne kadar çok şükretsem azdr yaaaa.....darısı tüm olmayanların başına....

Gozun aydin elifecan Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallah...Darisi diger isteyen arkadaslarin basina...
Eee arkadaslar yavas yavas yemeklere gectik kendimizi iyi hissediyoruz baska neler oluyor?Uyku konusunda bende degisijklik yok 4 saatten fazla uyuyorum... :)) Ve lavmanin son gununden beri wc ye gitmedim....

Serare en son yapacakti sanirim ondan da haber yok insallah oda tamamlayabilir...Hepinizi optum...Mutlu huzurlu en onemlisi saglikli gunler hepinize ,hepimize...a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…