Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yemeklere geçtik fakat canım hiçbişey istemiyo.dün sabah en son lavman yapmıştım ben.daha tuvalete çıkmadım.normal dimi bu.uyku 4 saat değil ama zoraki uyumaya çalışıyorum.fazla uyumak istemiyorum yani.ama ev soğuk olunca bari yatakta kalim diye bi oyana bi bu yana dönüp duruyom....yemek olarak sadece yoğurtlu makarna yedim ve bugün çok az kahvaltı yaptım....

arkadaslar ben de bu sabah son lavmanımı yaptım dun aksam cok kotuydum karısımı ıcerken 2 saat dayanabıldım gerısını sız dusununn cook zor yaaa kendımı rahatlamıs olarak goruyorumm uyku duzenımde farklılıklar var her ne kadarrr lavman konusunda basarılı olamasam da bır hafta kı dıyet bana cook sey kazandırdıı malum kılo fazlalıgım var bundan sonra asırı yemekk yokk duzenlı beslenmee cook gzuelll herkeze selamlarr...

kızlar benim iştahım açıldı ya pancar iştah açıyormuşya.bayaa yiyorum yani.uyku derseniz yine öğlene kadar uyuyorum hatta bugün lavman için bile uyanamadım ama şunu farkettim yorgun uyanmıyorum.yani uyanınca eskisi gibi heryerim ağrımıyor.
birde benim farkettiğim bişey var ellerim ve ayaklarım son 3 gündür çok uyuşuyor.gece ellerimi nasıl koyucağımı şaşırıyorum sizlerde varmı.
en iyi tarafı kilo vermem oldu şişkinliğim gitti dümdüz oldum:)
diğer yapanlar nerde bu arada?

bendende aynı cumadan beri wcye çıkamadım geceleri 11de yatıyorum sabah 10 da zorla kalkıyorum üzerimde sürekli yorgunluk var
evet şişkinlik gitti diye seviniyoduk maşallah 2 gündür yediklerim yetti:)

Acaba bol zeytinyagli salatami yesek? Hani yumusatip wc problemini ortadan kaldirsin diye? Iyide lavmani simdide yaparsak ne olur ki? Faydasimi olur zararimi hadi 1 -2 kereyse tamamda buda tambellestirmesin bagirsaklari sonra...? Buna cozum uretelim kizlar...

kokrmayın kızlar sinameki de mesela uzun süreli kullanımda çok zararlı bagırsağın kayganlaştırıcı özelliğinide dışarı atarak uzun vadede kullanımda bagırsak tembelliğine yol açıyor ve daha da ilerisinde Allah korusun kansere kadar gidiyor bu durum..

siz sadece 1hafta lavman yaptınız.dilerseniz benim son açtıgım konu olsa gerek aranızda "konoskopi yaptıran var mı" diye..o konuya kolonoskpi öncesi uygulanması gereken diyeti yazdım dr.ların verdigi..onu uygularaka yeme düzeninize geçin hem böylece bagırsak boşaltımına yardımcı olur hemde vucudu yemeklere hazırlarsınız neticede o koloskopi öncesi verline bir diyet boşaltımın tam yapılması için yanında ilaçlarda -lavman ve agızdan lavman soda- var siz sadece diyet kısmını yapın fayda göreceginizi düşnüüyorum...bagırsaklarınıza yardımcı olarak alıştırırsınız...

merhaba arkadaşlar Benim son lavmandan sonra bağırsaklarım acayip çalışıyor günde enaz üçkere wc ye çıkıyorum bugün gece 2 de çıktım sabah 8 e kendimi zor attım Wc ye. Karnım Dümdüz oldu. Yalnız akşamları gaz sancısı oluyor bende Bir bardak kaynar suya elma sirkesi Bir çay kaşığı katıyorum Yanında 2 tane incir yiyorum Büyük ihtimal bağrsakları bu ikili çalıştırıyor. Birde sabahları muhakkak bir subardağı suyun içine sıcak yada soğuk farketmez yarım limon sıkıp için şişkinliğe birebir. Ayrıca ben bitkisel ilaçlarıda kullanmaya devam ediyorum.Yalnız bende uyku problemini halledemedim. Sabahları erken kalkmak istiyorum Saat 6 gibi. Ancak 7.5 tan aşağı kalkamıyorum

Evet sitedede yaziyor zaten yatmadan once 1 kasik elma sirkesini 1 bardak sicak suyla karistirip için diye ama o hergece kolasterol icin falan diye yazili yanlis hatirlamiyorsam...Birde dedigin gibi ilaclarinda faydasi vardir belkide...Uykuya gelicne aslinda kurdeki gibi erken yatsak 10 gibi falan belkide erken kalkariz ama yatilmiyor iste....Birde ben ilk defa yapiyorum bu temizligi eee tabii olmadigi yanlarda olmustur belki tam yapamamisimdir yani..Ilkbaharda yeniden yaptiktan sonra belkide bu uyku duzeni falan yerine oturur diye dusunuyorum..Yani simdilik pek birsey yok ama kendimi mutlu ve zinde hissediyorum hafiflemis hissediyorum o ayri konu zaten...

evet dediğin gibi alsebe akşamları erken yatsak sabah kalkabiliriz.Ben birde üçgün üstüste misafir ağırladım yedi günlük detokstan sonra dinlenemedim hafta içi de çalışıyorum Ama yinede kendimi iyi hissediyorum yaşam enerjimin arttığını düşünüyorum.Cuma günkü zeytinyağı ve lavmandan sonra bir daha asla yapmam diyordum ama şimdiden unuttum o günü ve ilkbaharda tekrar yapacağım O zaman yine birbirimize destek oluruz inşallah.

ilkbaharda pancarı nasıl temin ederiz acep?birde ben bu elma sirkeli suyu bir aydır içiyorum.yağlarımın yavaş yavaş azaldığını düşünüyorum.toksinde atıyormuş.çok faydası varda aklıma gelmiyor şu an.geçen hafta doktor epey bir anlattı.bunu alışkanlık haline getirin bakın nasıl hayatınız düzene giriyor mutlu huzurlu sağlıklı oluyorsunuz falan demişti.bende alıştım iyi geliyor.

arkadaşlar bende dedoks yapanlardanım daha önce girememiştim siteye başarabilen herkesi kutluyorum çok zor bir haftaydı ama getirisi güzel oldu benim için kendimi çok zinde hissediyorum daha güzle uyuyup daha rahat kalkıyom vicudum çok rahat ben halamla birlikte yaptım bazen caymak geliyodu içimizden ama dayandık limon ve yağ kısmında çok acı çekmeme rağmen baharda gene yapmayı düşünüyorum

kızlar hayatınızda deişiklik varmı.ayrıca bu verilen kilolar geri alındı ne hikmetse:)

bendende pek yok ama en azından vücudum eskisi kadar yorgun deil. bi dinçlik geldi. onun dışından hala uykumu düzene sokamadım(

arkadaşlar ben beşgündür vc ye çıkamıyorum uyku düzenini sorarsanız hiçbişi farketmedi uyudukça uyuyasım geliyo kendimi zorkaldırıyorum uykudan ama martta yapabilirsem yine yapacam belki ikinci defa işeyarar verdiğim kiloyu aldım tekrar sanırım zaten vücuttaki suyu atmıştı tekrardan aldı

Belkide ilk defa yaptigimiz için cok etkili olmamistir....Yada direk eski yemek duzenine gectik ondan olabilirmi acaba?
Neyse napalim en azindan su anda elimizde dinclik zindelik var...Bakalim hasta olmadan kisida atlatabilecekmiyiz...

arkadaşlar merhaba ben verdiğim kiloyla duruyorum.fakat yediklerime dikkat ediyorum tabi günde 2 defa wc ye gitmeminde etkisi var.ama uyku düzenim maalesef düzelmedi. Bunun dışında normalden 4 gün önce regl oldum.Bende polistik over kisti var(yumurtalıkta büyüme) Ben bunun için kozmik temizliği yaptım.6 aydır tedavi görüyorum Ama kistim aynen duruyordu.Bu kistin yan etkisi yüzümde sivilcelenme olmasıydı. Bir hafta sonra kontrolüm var.Kontrolden sonra bu temizliğin faydası olup olmadığını göreceğim.Sizi bilgilendiririm.Birde 10 gün sonra kullandığım bitkisel ilaçlarımda bitiyor.İlaçlar bitince kilo alırmıyım bağırsaklarımın çalışması dururmu onuda göreceğiz.

arkadaşlar marani stv'de yeşil elma programında..

tarihi ilk kez brda açıklıyorum dedi.

20aralık!!!!

ankarada yapmayı planlıyorlarmış kızılcahamam asya termal'de..

20aralık haberiniz olsun!!!!

ayrıca sabahki içilen suya beyaz lahana da dedi.
ayrıca bardak dedi gene içine yag katıp..sabahları olan su böyleymiş.ben 3parça gibi hatırlıyorum ama 4şeymiş. ve 1su bardagı biliyodum sanki, 2su bardagıymış
...

...
kara dolunayı temizlicez bu defa dedi.

20aralık-27aralık dedi.
sonrada 29u 30a baglayan gece limonlu-yaglı karşımı dedi.
...
...
bitkiler temizleyicidir meyveler besleyicidir.
...

...
kalın bagırsak-kilo-gece terleme-mide gazı şikayeti olanlar akşam eve geldiğinde 3kuru incir-3kuru mürdüm eriği-3kuru kayısıyı 1bardak suda 1saat ıslat şişsin.gee yatmadan ye suyunu sakın dökme iç.istersne üstüne de 3tane hurma ye. 7günX3hafta uygula...
...
...

not edersem başka cümleleri de eklerim bu mesajımın devamına...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…